úterý 15. prosince 2015

Nejlepší pečující a dekorativní produkty 2015

Krásný večer.
Hodně se mě ptáte jaké konkrétní produkty používám při péči o pleť, jaký si kupuji make-up či pudr. 
Nafotila jsem vám tedy moje aktuálně nejoblíbenější produkty (takové best-of¨) z dekorativní kosmetiky i ty které pečují o pleť. Zároveň to můžete brát jako můj výběr toho nejlepšího za rok 2015:)
Třeba vyberete i tip na dárek, nebo objevíte poklad který vám bude vyhovovat.

Péče o pleť
Oční krém pro vyživení jemné kůže okolo očí. Obsahuje vitamin C a je vhodný pro boj s prvními vráskami. Používám ho už automaticky každé ráno a mám dojem že funguje:) Minimálně můj pohled projasní a já mám lepší pocit že se o oční okolí starám, což je v mém věku už potřeba:D


 
Vyživující balzám ba rty od Sans nosím každý den v kabelce. Moje rty se dost snadno vysuší a tento balzám s papayou je zatím to nejlepší co jsem z balzámů vyzkoušela.


Sérum Clarins jsem použivala hlavně v létě, kdy jsem hledala lehkou alternativu klasického hutného krému. Je úplně lehoučký a přesto pleť dobře vyživuje.
 Sjednocuje tón pleti a vyzmizíkuje prý i drobné pigmentové skvrny.

Clarins - hydratační krém mi zase vyhovuje v zimě. Jeho konzistence je lehce hutnější než předešlého produktu, přesto se hned vstřebává a perfektně hydratuje suchá místa. 

Bio aktivní exfoliant od Sans je malým zázrakem. Je to první peeling, který alespoň u mě, perfektně čistí póry ale nevysušuje pokožku.



Dekorativní kosmetika

Timecheck Mineralize Lotion od MAC.
Mac poprvé uvedlo produkt který bojuje proti známkám stárnutí a zároveň se dá použit jako podkladová báze. Já ho používám pod make-up. Daří se mu stáhnout rozšířené póry a zakrýt drobné nedokonalosti. Od dob jeho vydání, je stálým parťákem v mojí kosmetické taštičce.


 Tak tento make-up je mým dlouholetým parťákem. Chodím si ho kupovat zcela pravidelně, a upřímně, další make-upy ani nezkouším. Tohle je naprostá topka. Jako jeden z mála perfektně sedí mému svetlému tónu pleti a výborně se s ním pracuje. Krytí je na jedničku a můžete ho i vrstvit. Za mě je tohle asi nejlepší produkt od MAC a nesmí ho nikdy přestat prodávat:)



Klasické pudry už vůbec nepoužívám. Nejraději mám tento transparentní pudr od Rouge Bunny Rouge.
Vydrží na obličeji celý den a na fotkách také vypadá dobře. Některé transparentní pudry vytvářejí pod blesky "heroinové mapy", ale s tímto i na fotkách bez problémů:)
Navíc má speciální dávkovač, který vám ani nepustí víc pudru, než je třeba.

Paletka na obočí od Urban Decay. Obsahuje dva stíny a vosk, kterým obočí zafixujete.
Perfektní na cesty, protože máte vše důležité v jedné krabičce, ale já ho používám každý den i doma.

 Pro rozčesání a fixaci obočí transparentním gelem používám produkt od MUD. Hodí se i pro rozčesání řas.


Jsme u líčení očí. Přiznám se, že žádné bláznivé odstíny nepotřebuji. Mám ráda zemité odstíny hnědé, světlé a tělové odstíny. Dost mi vyhovuje tahle paletka MAC protože jsem schopná zpracovat všechny barvy. Nemám ráda když mi v paletce zůstaně několik zcela nedotčených stínů.


 Moje oblíbené presované pigmenty od MAC. Ten vlevo se zcela shoduje s odstínem a odleskem pozadí na kterém je focen:) je prostě stříbrný a perfektně drží na očích. Pro večerní a slavnostnější líčení je ideální.
Hnědý stín vpravo mi nejdříve přišel že je moc glitrový, ale jakmile je na kůži, má jen velmi jemný odlesk, takže je to můj nejpoužívanější hnědý pigment.

 Oční línky. Jeden z produktů který asi testuji nejvíce. Mám ráda gelové linky od MAC, Urban Decay, ale ačkoliv je to šokující, ty nejvíce spolehlivé a přitom nejvýhodnější v poměru cena X výkon jsou ty od Essence. Ačkoliv tuto značku nevyhledávám, musím uznat že se jim tyto linky podařily. Hodí se pro začátečníky a drží celý den na oku.



Linky od Rouge Bunny Rouge jsou velmi zajimavé obsahem třpytivých částeček. Dá se s nimi doslova kouzlit.


Když se mě zeptáte, jaká je nejlepší řasenka ever...jednoduchá odpověď. Je to tahle od MAC- In extreme dimension Lash . Jako jedna z mála dokáže natočit moje řasy a dodat jim parádní objem.
Za mě je v tuto chvíli nejlepší řasenkou na trhu.


Co se týče tvářenek, tam u mě není moc co řešit.
 Používám krémovou a pudrovou podle toho jaký bude celkový look.
S krémovými jsem měla většinou problém, že po několika hodinách dělaly mapy, nebo si někam odcestovaly a nebyly vidět:) tak na tuhle je spoleh:)
odstín: Red Obsessed

 Tahle minerální tvářenka už mi taky dělá společnost nějakou dobu. 
Na tváři je velmi přirozená a dodá svěžest celému make-upu. 
Na to že ji používám každý den prakticky neubývá a je perfektně pigmentovaná.
Odstín: Warm soul


Jsme u líčení rtů. Velmi jsem si oblíbila tuhle průhlednou pastelku která zařídí aby se rtěnka nerozpíjela. Dá se použít i jako podkladová báze pod tužku na rty, ale ja ji mám raději kolem rtů.


Mé tři nejpoužívanější rtěnky.
MAC Rebel, Urban decay Sheer Shame, MAC Ruby Woo

A opět se vrací i má náklonost k leskům. Velmi překvapivě se tu umístil lesk do značky Lindex. Mám ho v kabelce a velmi ráda ho používám. Není příliš lepivý a je tak akorát lesklý.


Máte zkušenost s těmito produkty? Budu se těšit na vaše komentáře:)

20 komentářů:

  1. měla jsem jednou make up od MAC, ale mojí chybou špatný odstín a to opravdu nešlo, třeba si ho někdy koupím, ale prodejnu po ruce nemám. jinak máme stejné pouze linky :-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Luci, určitě to s MAC ještě nevzdávej a až bude možnost, tak něco pořiď:)

      Vymazat
  2. Nic z toho jsem bohužel neměla možnost zkusit, ale kdo ví třeba se naskytne příležitost :) múj největší objev v tomto roce je asi řasenka lash sensation od maybelline.

    OdpovědětVymazat
  3. MAC- In extreme dimension Lash už mám doma, teda Ježuch má, byla jsem z ní minule (díky tobě) naprosto unešená a brousím si zuby ještě na make-up od MAC, jen bojuji s odstínem, raději si od nich nechá poradit, nebudu riskovat nákup na netu :-) ..

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jee Míšo, to jsem ráda. Návštěva v MAC byla super viď? a makeup si nech určitě poradit, i já jsem to tak kdysi udělala

      Vymazat
  4. Tyto oční linky od Essence, akorát v nevoděodolné variantě, také patří mezi moje TOP produkty, kupuji si je stále dokola! Za ty peníze neskutečné :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Je to překvapující ale je to tak. Tento produkt se jim opravdu povedl:)

      Vymazat
  5. Ahoj.
    Na tento článek se vždycky těším, je to pro mě hodně inspirující. Moc se mi líbí ten transparentní pudr od Rouge Bunny Rouge, protože v těchto pudrech tak nějak tápu a většinou je to pokus - omyl. Překvapila jsi mě s linkama od Essence, to si pro ně při nejbližší příležitosti poběžím.
    Hezký večer:).

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Hany, značka ke mě vůbec nesedí, ale kdysi dávno jsem po nich šáhla a doteď cena X výkon nemají konkurenci:)

      Vymazat
    2. A co se týče transparentních pudrů, jejich velká devíza je v tom, že nemusís vůbec řešit odstín, ale jak píšu, mnoho z nich tvoří mapy. Takže doporučuji dát na osvědčené recenze:) Tenhle pudr rozhodně stojí za koupi. Hned jak mi dojde, jdu si koupit další.

      Vymazat
    3. Kde prosím kupujete ten transparentní pudr?

      Vymazat
  6. Většinu produktů Iny vůbec neznám :). A pokud něco jo, tak jsem to zahlédla na blogu u Rendy.Já jsem zase byla moc spokojená s očním fixem od Essence :)

    OdpovědětVymazat
  7. Ino, zase jsi mě namlsala :) make-up od Macu mám doma a je super, drží jak přibitý, a stačí malinko...další pár věcí mám na wishlistu, od UD bych chtěla zkusit rtěnku v odstínu anarchy, ta je boží, kosmetika Sans mě velmi zaujala, zítra o ní musím zjistit více....děkuji za pěkný článek, měj se hezky :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jsem ráda, že máš s Mac stejnou zkušenost:)odstín rtěnky Anarchy je super, určitě vyzkoušej:) a Sans je nová generace přírodní kosmetiky z Nového Zélandu. Hodně trendová záležitost. Pár produktů teď bylo i v ELLE. Jsem ráda že to poměrně novinka, a můžu vám ji představit:)

      Vymazat
  8. Inusko, sminky, to je moje, ačkoliv z principu odmítám dávat velke sumy za značky typu Mac, Urban Decay, Nars atd. a postupně se priklanim k přírodní kosmetice, tak i v mé sminkotasce se najde krémová tvarenka Mac, rasenka od Urban Decay-Perversion, která dělá nadherny řasy. :-)
    Používám gelové linky od L'Oreal a jejich paletku na obočí a jsou pro mě super. Co mě zaujalo, je make-up od Mac, už dlouho ten ideální hledám. Nastuduju složení a uvidíme ;-)

    OdpovědětVymazat
  9. zajimave vyrobky ... od macu mam dve rtenky ale bohuzel v brne neni to stejne kiehls takze adios amigos 😂

    OdpovědětVymazat
  10. Hezký večer Ino, děkuji za tipy. Řasenku MAC si rychle připisuji na svůj wishlist Ježíškovi, mám takový pocit, že by mohla ukončit moje hledání ideální řasenky. Stále zkouším nové a nové, různých značek a napříč cenovými kategoriemi, ale žádná zatím nebyla dostatečně wow.. Tvé doporučení, to je pro mě sto pro spoleh:)

    OdpovědětVymazat

Děkuji všem za komentář. Na blogu se zobrazí hned po schválení:)
Komentovat můžete i anonymně, bez google účtu.