středa 9. prosince 2015

Jak jsem se stala tváří značky Liběny Rochové

Krásný večer.
Z mého facebooku a instagramu víte, že jsem se stala tváří značky Liběna Rochová. Slíbila jsem vám k tomuto spojení více informací, takže doufám, že tímto článkem zodpovím všechny vaše otázky ohledně spolupráce a pokud ne, můžete se mě samozřejmě na cokoliv zeptat v komentářích.

Musím upřímně říct, že si tohoto spojení nesmírně vážím a považuji ho za největší úspěch ve své blogerské karíéře. Už z toho důvodu, že je to poprvé, co se v Čechách stala blogerka tváří nejen značky, ale hlavně značky vyznamného českého návrháře. Cením si toho, že mě paní Rochová bere vážně jako módního blogera a že si mě jako tvář značky zvolila hlavně kvůli mé osobnosti a způsobu, jímž se prezentuji.

Limitovanou kolekci si můžete prohlédnout na fotkách z lookbooku, který se nafotil.
Zároveň proběhlo představení celé kolekce pro redaktory módních magazínu,
 a to přímo v ateliéru paní Rochové.
Nechyběli šéfredaktoři např. z ELLE, Harpers Bazaar, Instyle, Cosmopolitan, Joy či OK Magazin.
Nejdřívě jsem byla novinářům představena jako tvář značky a poté následovala mini přehlídka, kdy jsem převlékla zhruba 20 modelů. 
Nejsem modelka, takže se nestydím přiznat, že i když se v módě pracovně pohybuji, tohle pro mě byla zcela nová zkušenost. Ale mám za to, že už o mě víte, že se ani velkých výzev nezaleknu a s o to větší vervou do nich jdu. Čímž vám, doufám, třeba někdy dodávám odvahu, když ji zrovna potřebujete:)

Často se mě ptáte, jak jsem k různým zajimavým nabídkám příšla.
Celá naše spolupráce s paní Rochovou probíhala už od našeho seznámení nesmírně přirozeně a nenuceně a jsem opravdu nadšená a pyšná, že se naše pracovní spojení dostalo na takovou úroveň. Být tváří modelů a kolekcí je zároveň velká zodpovědnost. Je nadmíru důležité vybírat si důkladně značky i události, se kterými se jako blogger spojíte, protože tím vytváříte obraz nejen o sobě, ale i o firmách či návrhářích, kteří s vámi spolupracují.
 Mým sítem výběru už dlouho neprocházejí kolaborace a eventy, za kterými zcela nestojím. Mám za to, že i to je důvod, proč mi byly předloženy zajímavé nabídky a vznikla vzácná spojení.
Po letech blogování jsem si zcela jistá, že jednou z nejdůležítejších věcí je být slušným a pokorným člověkem, hlídat si směr své cesty a neuhýbat z ní kvůli financím nebo spolupráci nekorespondující s mými hodnotami.

Doufám, že si fotky z ateliéru užijete a jsem moc zvědavá na vaše názory/reakce ohledně modelů a celé prezentace.

Při focení lookbooku mě líčila Bára Mlezivová z Make-up Institut
Foto by Pavel Dvořák


Modely jsou typické svojí sofistikovanou oděvní formou. Z materiálů byla použita např. hedvábná organza, transparentní síťovina, loden nebo plsť. Paní Rochová na mě představovala jednotlivé modely, jejich střihy a možný styling. Kolekce se po prezentace pro zákaznice vyprodala:)


















27 komentářů:

  1. Moc ti gratuluji k takovéto spolupráci :) líbí se mi tvůj přístup, že neskočíš po každý akci, která je ti nabídnuta, jako mnohé blogerky :) je dobře, že si chceš zachovat svoje hodnoty....modely jsou moc pěkné, originální, hlavně se mi líbí ten kabát ( ale nejsem si úplně jistá, jestli to kabát je) :D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Moc ti děkuji Niky, jsem ráda že jsou i pro vás, moje hodnoty důležité:)
      Ano ano, je to kabát. Viděla jsem ho zkoušet slečnu, co měla černé skiny a černou mikinu a vypadalo to prostě božsky!! Taky se mi moc líbí:)

      Vymazat
  2. Modely jsou krásné a originální myslím, že i ty sama si jim dodala kouzlo, protože ti velmi slušely. Mě osobně se nejvíce líbily ty dvě sukně s rolakem ;)

    OdpovědětVymazat
  3. ahoj inuš,
    naprosto celé mne to uchvátilo. To je přesně 'to' umění, co mi způsobuje pocit štěstí, rozvíjí mi představivost a zmate moje smysly pozitivním směrem. Všechny modely jsou úžasný a ty jsi krásná a uplně přirozeně mi do celého kontextu zapadáš.
    pa, lůca

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Luci tak to co jsi popsala v komentáři je pro mě splněným snem a pozitivní náplní práce. Pokud moje spojení s paní Rochovu funguje takto, jsem zcela nadšená a spokojená:) Děkuji moc za komentář:)

      Vymazat
  4. Gratuluji k úžasné spolupráci =)
    Pokud to chápu dobře ti lidi tam jsou novináři, že jo? Jako fakt všichni fotí na mobil? to snad ne jako =D to mě asi jediné dostalo =)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tess, to jsou ve většině šéfredaktoři a na mobil si to fotí pro sebe, instagram nebo facebook. Pro oficiální fotky tam byl fotograf a všichni dostali tiskovou zprávu a lookbook v elektronické podobě.

      Vymazat
    2. Já ti rozumím, ale přijde mi to prostě neprofesionální =D To je jak kdyby blogerka šla na event a fotila mobilem... To prostě nejde dohromady =)

      Vymazat
  5. Velmi gratuluji k skvělé spolupráci a moc ti to přeji. Mám radost :)

    OdpovědětVymazat
  6. Moc gratuluji ke spolupráci. Zdá se mi, jakoby ty modely byly dělané přímo pro tebe.. Nejvíc mě oslovila poslední fotka.. Naprosto super.. :-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Dituš moc děkuji:) Já myslím že na této spolupráci si vše prostě dokonale sedlo. Takže i ten výsledek je pak kompaktní. Mě osobně se zase nejvíc líbí první fotka ale i poslední má něco do sebe:) Děkuji za komentář:)

      Vymazat
  7. - me tedy jen zarazi (a nemyslim to nikterak zle), ze v pripade natolik vehlasne blogerky se zelbohu setkavam hned na prvnich radcich s chybnou interpunkci, coz samozrejme znacne snizuje hodnotu blogu. ale jinak gratulace prevelika! .)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Milá Mag, želbohu..chybná intepunkce snižuje dramaticky hodnotu celého blogu i celé mojí osobnosti..:)

      Vymazat
  8. Ino moc gratuluji, ještě jednou a musím napsat, že se na tyto modely hodíš, velmi Ti to sluší!

    OdpovědětVymazat
  9. Gratulujem k tomuto úspechu, musí to byť skvelý pocit! V modeloch vyzeráš výborne :)

    OdpovědětVymazat
  10. Blahopreji ke spolupraci! Presne mi tvuj vzhled ladi s umenim pani Rochove. Libi se mi hlavne prvni model. Ten bych mozna teoreticky o pul metru zkraceny mohla nosit i ja 😊

    Ino, moc ti fandim. Delas to dobre! Ta energie, cilevedomost, ten inevstovany cas a tvoje odhodlanost jsou obdivuhodne.

    OdpovědětVymazat
  11. To je skvěle! Moc ti to přeji! :)) jsi skvělá

    OdpovědětVymazat
  12. Ty jsi prostě třída:-)
    Gratulace, ovace!

    OdpovědětVymazat
  13. To je pecka!!! Co by zato dala kdejaka modelina...
    Gratuluji!!!

    OdpovědětVymazat
  14. Ino, jsi osobnost a doufám, že se mi jednou naskytne možnost se s tebou osobně seznámit, protože jak říkáš, svým přístupem, vystupováním a laťkou, pod níž nejdeš, velice inspiruješ a zároveň ses tak stala člověk hodným následováním. Držím palce, v modelech vypadáš fantasticky a přirozeně, ačkoliv to nejsou oblečky na nákupy s kámoškou. Tvá nenucenost mě ohromuje. Držím palce a až vyjde první kniha o tvé cestě na vrchol, budu první, kdo si ji koupí. Doufám, že to bude autobiografie. ;)

    OdpovědětVymazat
  15. si kúzelná modelka ;) a je skvelé vidieť ten progres v blogerskej kariére :)

    www.beautiful-savage.blogspot.sk

    OdpovědětVymazat
  16. veľmi pekné modely :) gratulujem :)

    OdpovědětVymazat
  17. Super Ino, moc ti to sluší, přeji Ti to! Krásné Vánoce

    OdpovědětVymazat
  18. Veliká veliká gratulace! A ty šaty na páté fotce jsou famózní!

    OdpovědětVymazat

Děkuji všem za komentář. Na blogu se zobrazí hned po schválení:)
Komentovat můžete i anonymně, bez google účtu.