neděle 27. prosince 2015

Co jsem našla pod vánočním stromkem..

Krásný den. 
Tak jaké byly vaše Vánoce? 
Já je slavila na třikrát, a nejvíc se těším až mi dorazí dárky od mamky, které v balíku uvízly někdě na celnici, takže vám je nafotím později. Letos jsem si v podstatě opět přála jen finance, ale i tak jsem několik hmotných dárků dostala. Nemůžu se dočkat až bude hotové moje křeslo, které jsem si nakonec vybrala v Innex. Moje rozhodování o tvaru křesla a o jeho potažení trochu trvalo, tak proto bude hotové až v lednu. Mohla jsem ho mít hned, pokud bych brala barvy z obchodu, ale znáte mě, chtěla jsem barvu která se mi bude přesně hodit do šatny.

Tak jaký dárek vás nejvíce potěšil?



Křeslo od mého muže z Innex.
 Děkuji za vaše nazory na instagramu, co se týče tvaru a barvy křesla. 
Nakonec jsem si vybrala tento tvar. Potah bude z bílého sametu.

 Velký pletený přehoz z Bella Rosa


Sportovní mikina Bogner


Nové nádobí, které jste už mohli vidět na fotkách. 





Svícen 

Dárek od Prada






14 komentářů:

  1. Hezké dárky Iny :) Mě potěšily všechny dárečky, překvapil mě od rodičů vaflovač, nad kterým jsem si pořád tak přemýšlela, že bych si ho koupila sama a nikdy jsem to nikomu neříkala nahlas :)

    OdpovědětVymazat
  2. Moc hezké.
    Doufám, že pak křeslo ukážeš. ;)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Veru, křeslo vám určitě nafotím. Jedu si ještě pro nový koberec, takže až bude koberec i křeslo na místě, hned vám to nafotím:)

      Vymazat
  3. Dostala jsi krásné dárečky a jsem zvědavá, co ti přijde z USA :). Já podobný článek s dárky dneska taky zveřejnila a obrovskou radost mi udělal mobil a samozřejmě kosmetika :)

    OdpovědětVymazat
  4. Ino, odkud je ten tmavě šedý svetr, prosím? :-)

    OdpovědětVymazat
  5. Krásné dárky, ne nadarmo se říká, že v jednoduchosti je krása. Já letos musela být extra hodná, pár dárků mě úplně šokovalo, a vůbec jsem je nečekala ani jsem o nich nemluvila. Ohromnou radost mi udělal hedvábný šátek od pritelovi babičky, vůbec nechápu, nám se mohla takhle trefit :) žádný takový nemám a budu si ho hýčkat :)

    OdpovědětVymazat
  6. Moc hezké dárky Ino :) Obzvlášť se mi líbí křeslo, to bude naprosto božské, až bude celé bílé :) To by pak do k němu chtělo pořídit nějaký pěkný polštář jako doplněk :)

    OdpovědětVymazat
  7. Krásné dárečky! Ten nádherný přehoz by se mi také hodil a to křeslo musí být naprosto perfektní! :) Mě nejvíce potěšil asi župan, protože přesně takový jsem si dlouho přála a nemohla ho nikde sehnat. Měla jsem trochu náročnější požadavky, takže mě potěšilo už jen to, že takový župan vůbec existuje. :D :)
    Diary of a Girly Things

    OdpovědětVymazat
  8. Nej je ten hrneček, ten jediný má nějaké to vnitřní kouzlo...A svícínek také, pokud jej přítel vyrobil :-) Těším se na překvapení od maminky :-) Jistě to bude super, maminky dávají nejlepší dárky! :-)

    OdpovědětVymazat
  9. Jo a to křeslo - super výběr!! Bude vypadat nádherně v bílé, už se nemůžu dočkat, až nám ho ukážeš! :-)

    OdpovědětVymazat
  10. mě potěší teda zcela jiné dárky, tyhle drahy a jen na ukazani, ze jsi dostala drahy darky me neberou

    OdpovědětVymazat

Děkuji všem za komentář. Na blogu se zobrazí hned po schválení:)
Komentovat můžete i anonymně, bez google účtu.