čtvrtek 17. prosince 2015

Instalife X.

Krásný večer.
Vánoce jsou už opravdu za rohem a já nevím kam dřív skočit. Každý den mám někoik schůzek. Domlouvání spoluprací na příští rok, bude snad už brzy finišovat. K tomu jsem měla focení a nákup dalších dárků odložila na neurčito. Letos jsem nestihla ani péct žádné cukroví, ale nijak mě to netrápí, vzhledem k tomu, že se necítím být žádnou hospodyňkou a nerada jsem do podobné role tlačena. Myslím že na toto téma se na mém instagramu rozjela poměrně podnětná diskuze:)

Ale teď už k fotkám. Mám velkou radost že vám mohu oznámit, že jsem byla oficiálně pozvaná na
Jedná se o prestižní společenskou událost s charitativním rozměrem a já jsem byla pozváním velmi potěšena. 
Po novém roce nás čeká hledání popř. šití smokingu na míru pro mého muže, protože ples má samozřejmě svůj jasně daný dress code. Myslím že lístky by mohly být i pěkným vánočním dárkem pro někoho, kdo by se chtěl podívat na tento jedinečný galavečer. Letošním ústředním tématem je Velká Británie. Monarchie a symboly aristokracie se budou prolínat celým večerem. V tomto tématu jsou i vstupenky. Každá má originální statement a je opatřena pečetí. Moc se na ples těším a chystám pro vás články o přípravách na takovou příležitost, protože plesová sezóna je před námi. 





Emma Smetana měla opět charitativní bazar. Jelikož víte že oblečení dávám do dětského domova, neprodávala jsem na bazaru své oblečení, ale nové kousky které daroval obchod Lindex. Celý bazar vynesl asi za 8 hodin prodeje přes 300 000,- na charitu, a já jsem moc ráda, že se na nečem takovém mohu podílet.





Ve vzácných chvílích volna si děláme Vánoční pohodu:)


Myšlenkami jsem ještě na horách a těším se na Silvestra, kdy se do Špindlu vracíme:)
Jedna zapomenutá s Nikol Moravcovou, která opening moderovala a s Krakonošem:)
oblečení Bogner



Cafe Bogner a horká bílá čokoláda:)


Přijde ,že už znám skoro všechny poslíčky spedičních firem. Před Vánoci mi chodí balíčky s dárky pro rodinu, ale také moc pěkné balíčky od firem se kterými spolupracuji. To vždy potěší:)


A do toho se ještě snažím stihnout obědy a večeře s přáteli před koncem roku:)

Snad budete mít klidný konec týdne a víkend se u vás ponese v odpočinkovém duchu a ne v předvánočním šílenství:)

5 komentářů:

  1. Já nevím, proč lidi šílí takhle v předvánočním čase, vždyť je to krásný období roku :). Přeju Ti krásné svátky

    OdpovědětVymazat
  2. Jsem ráda, že to taky někdo vidí s cukrovím podobně, už jsem si připadala skoro jako vyvrhel, že nepeču, jsem sice na mateřské, ale radši čas trávím jinak.

    OdpovědětVymazat
  3. K plesu v opeře ti moc gratuluji. Každý rok koukám, kdo měl jakou róbu. To je úžasné že tě pozvali. Jednou bych tam taky ráda byla, v krásných šatech. Hmmm..třeba jednou:) Jinak co se týče pečení, tak to neděláš záměrně? Mě by přítel asi nedopustil, že jsem nic nenapekla:(
    Hezký den přeje Missull

    OdpovědětVymazat
  4. Ples v opeře musí být nádherná a vznešená událost :) vždy se kochám šatama dam a jsem strašně zvědavá na tvoje :) Emin bazar je krásná dobročinná událost, myslím,že je úctyhodné myslet takhle na lidi, co nemají takové štěstí. Vánoce tento rok nějako nezvládam, ale ode dneška mám volno, tak snad něco stihnu trošku napect :)

    OdpovědětVymazat
  5. Krásné fotografie. Nicol má skvělý vlasy! Moc vám to všem na těch fotkách sluší, holky!

    OdpovědětVymazat

Děkuji všem za komentář. Na blogu se zobrazí hned po schválení:)
Komentovat můžete i anonymně, bez google účtu.