pátek 10. prosince 2021

Tipy na vánoční dárky pro kamarádku

Krásný den vám všem. 

Je mi jasné, že vánoční horečka už jede na plné otáčky, všichni sháníte dárky, ať to nenecháváte na poslední chvíli. Proto jsem vám připravila tipy na dárky pro kamarádky, na které určitě nesmíte zapomenout. Já se s kamarádkami scházím každý rok před Vánoci na snídani, kde si předáváme dárky a vždy si dávám záležet, abych každé vybrala jen to, co se jí opravdu hodí podle toho, jak ji znám a jaká je. Proto jsem i dnešní tipy připravila tak, aby to sedělo konkrétní povaze. Třeba se vám některý dnešní tip bude hodit:)


Pro kamarádku, která miluje líčení:

Přiznávám, že pro přítelkyně, jež jsou nadšené do líčení se mi nakupuje celkem snadno. Většinou vyberu paletku stínů podle typu obdarované a značku volím dle vlastní zkušenosti. Proto bych určitě doporučila  paletky Urbany Decay z ikonické linie Naked. Sama jich vlastním několik a mám s nimi jen tu nejlepší zkušenost. Skvělá výdrž, vysoká pigmentace a barevnost ze značky tvoří jednoho z mých kosmetických favoritů. Tentokrát jsem vybrala NAKED 3. V kovové, nárazům odolné paletce najdete dvanáct neutrálních, růžových odstínů s matným, perleťovým i třpytivým finišem, které se budou báječně kombinovat a snadno tvořit mnoho přirozených nude looků.

Cena: 1399,-




Pro kamarádku, která nikdy nestíhá:

Určitě to znáte, vždycky chodí pozdě, darování hodinek nepomohlo, tak je na čase vymyslet něco jiného. A co urychlí ranní přípravu účesu lépe, než dobře fungující suchý šampon. Za sebe mohu doporučit Kérastase Fresh Affair, který prodlužuje efekt čerstvě vyfoukaných vlasů, pohlcuje mastnotu a osvěží účes příjemnou vůní.

Cena 545,-


Pro kamarádku, která často cestuje: 

Cestovní miniatury se možná nezdají jako vhodný dárek, ale pokud vaše kamarádka často cestuje, určitě ocení mini balení té nejlepší řasenky a podkladové báze, která ji v kufru nezabere skoro žádné místo. Mini balení řasenky Lash Idôle a báze Cils Booster XL považuji zatím za nejlepší kombo na řasy, které jsem do teď objevila. Vytvoří z mých rovných nenápadných řas, natočené výrazné kartáče. Takže mohu jen doporučit. 

Cena: 309,- & 285,-



Pro kamarádku, která si neví rady s pletí:

Pro péči o pleť mám mnoho tipů, ale zdravá pleť začíná především u čisté pleti. Proto jsem jako dárek vybrala čistící pěnu Advanced Night Micro Cleansing Foam. Velmi lehká čistící pěna při pravidelném používání redukuje rozšířené póry, podporuje pružnost pleti, revitalizuje ji, vyživuje a hydratuje. 

Cena: 639,-


Pro kamarádku, která si neví rady s vlasy:

Koruna krásy vyžaduje velkou péči a pro tu bychom měli vybírat jen ty nejlepší produkty. Já už roky používám Kérastase a s oblibou ho daruji i svým kamarádkám. Jde jen o to, vybrat tu správnou řadu pro jejich vlasy. Má vaše kamarádka odbarvené blond vlasy, nebo bojuje s divokými kudrnami? Kérastase má na výběr pro všechny typy vlasů a nyní koupíte jejích produkty v krásných dárkových kazetách. Kazeta Blond Absolu.

Cena: 1799,-


Pro kamarádku, která miluje parfémy:

Parfém jako dárek je vždy riskantní sázka, pokud ovšem nenakupujete u osvědčené, parfumářstvím proslavené značky kterou Byredo rozhodně je. Konkrétní výběr vůně je už na pováženou podle osoby která bude obdarována. Je to romantička nosící šaty, stále s hlavou v oblacích? Zkuste květinové, lehké a ženské vůně např. Rose Noir. Jestli ale hledáte něco těžšího, elegantního a sofistikovaného, zkuste jedinečnou vůni Oud Immortel. Moje roky oblíbenou vůni bych doporučila všem, které nudí běžná nabídka parfémů a hledají něco, co vystihne jejich osobnost a povahu. Nabídka Byredo je ovšem rozsáhlá, proto si určitě vybere každý.

Cena: 4390,-



A co kupujete vašim drahým kamarádkám vy?

Článek vznikl ve spolupráci s Notino. 

1 komentář:

Děkuji všem za komentář. Na blogu se zobrazí hned po schválení:)
Komentovat můžete i anonymně, bez google účtu.