neděle 19. prosince 2021

Tipy na kosmetické dárky pro pány

Krásný den, jsem tady s další várkou tipů na dárky. Tentokrát se podíváme na kosmetické dárky pro muže. Myslím že Vánoce jsou ideální doba, kdy nadělit win win dárky. Protože ač na Vendyho naléhám, aby si koupil nějakou pečující kosmetiku, stejně to musím udělat sama a nějakou mu nadělit. Sama z ní mám ale radost, protože ho to konečně donutí něco z toho používat a víc o svoji pleť pečovat. A co jsem letos v rámci kosmetiky vybrala? Tady jsou moje osobní tipy.


Tuhé mýdlo

Čistící tuhé mýdlo STMNT nahradí hned několik produktů. Používá se jako šampon na vlasy, vousy i pro mytí těla či rukou. Místo aby si váš muž bral do fitka několik produktů, postačí mu bohatě tohle mýdlo, které neobsahuje sulfáty ani silikony, za to se může pochlubit aktivním uhlím a veganským složením. Pro mě osobně, je jeho vůně složená z citrusů, levandule a tonka fazolí poměrně výrazná, ale Vendymu se líbí, takže v pořádku. Po umytí navíc zanechává kůži vyživenou, hladkou a hydratovanou. 

Cena: 299,-


Deodorant Grown Alchemist

Roll-on deodorant od mé oblíbené, toxic free značky jsem měla na seznamu už dlouho. Složení bez hliníku obsahuje pokročilé antibakteriální látky které eliminují zápach a zajišťují mikrobiální rovnováhu. U produktu vás rozhodně zaskočí naprosto úžasná přírodní vůně rozmarýnu, dřeva, levandule a šalvěje. Obsahuje extrakt z islandského mechu, šalvějový komplex a olej ze santalového dřeva. Protože ho Vendy už testoval, chválí si jeho výdrž a dlouhotrvající příjemnou vůni. Mě se líbí jeho přírodní složení a celá filozofie značky.


Hydratační krém na pleť Zew

S pánskou kosmetikou Zew mám zatím jen ty nejlepší zkušenosti. Proto jsem Vendymu vzala jejich hydratační krém Face cream. Ten se hodí pro všechny typy pleti, jeho vůně je velmi jemná, lehce bylinková, ihned se vstřebává a nezanechává mastný film. Naopak je po něm kůže hydratovaná a vyživená. Balení v tubě má příjemný design a dobře se dávkuje. Jediné, co mi přijde jako škoda je fakt, že krém nemá SPF.

Cena: 314,-


Krém na oční okolí:

Ke krému na obličej automaticky patří i krém na oční okolí. Ten jsem se rozhodla vzít od Nuxe. Zaujalo mě na něm, že kromě eliminace otoků a kruhů pod očima taky vyhlazuje vrásky kolem očí a snižuje projevy stárnutí. Balení obsahuje dávkovač, který trochu zbytečně vydává větší dávku krému, než je potřeba. Jinak k balení výhrady nemám. Krém je jen lehce parfemovaný, má jemnou texturu, která se rychle vstřebává a jemnou kůži kolem očí zanechává ihned hydratovanou a vypnutou. Cena ku výkonu je pak víc než optimální.

Cena: 340,-



Kartáč Tangle Teezer

Sice to není vyložené pánský kartáč na vlasy, ale vzhledem k jeho designu, jsem si řekla, že by klidně mohl být. Jelikož si Vendy půjčuje můj růžový Tangle Teezer, bylo na čase, aby měl vlastní. Myslím, že tyhle hřebeny představovat nemusím, že je každý znáte. U tohoto kartáče Ultimate, stejně jako u ostatních od TT jsou nejdůležitější ohebné štětiny, díky kterým se vlasy nelámou a netrhají. Naopak vlasy jedním tahem velmi snadno rozčeše a zároveň uhladí. Rukojeť je příjemně ergonomická a velikost tak akorát i na cestování. 

Cena: 247,-

A jaké kosmetické dárky kupujete pro své partnery vy?

Žádné komentáře:

Okomentovat

Děkuji všem za komentář. Na blogu se zobrazí hned po schválení:)
Komentovat můžete i anonymně, bez google účtu.