pondělí 13. prosince 2021

Kosmetické dárky na poslední chvíli

 

Dárky na poslední chvíli

Krásný den, i dnes pro vás mám tipy na kosmetické dárky pod stromeček, tentokrát je to taková záchrana na poslední chvíli. Dárky jsem vybírala hlavně pro mamky a tchýně, ale myslím, že se dají využít téměř pro jakoukoliv kosmetiku milující ženu. Nebudu zdržovat, ať můžete jít včas objednávat. Tady jsou moje tipy na poslední chvíli.

 

Plátýnkové masky mám ve velké oblibě a moc ráda je nejen rozdávám, ale i dostávám. Každé kamarádce jsem letos k dárku přibalila i masku, ale myslím, že může pěkně vypadat a hlavně potěšit i samotné plné balení pleťových masek. Při jejich výběru bych se soustředila na to co by se obdarovanému mohlo hodit. Dnes už se vyrábí masky hydratační, čistící, kolagenové, ale také masky na ruce a chodidla. Já jsem do balíčku vybrala mnou odzkoušené, ať vám doporučuji to nejlepší. Skin Rescuer Hyaluronic Acid je díky obsahu kyseliny hyaluronové jednou z mých nejoblíbenějších masek. Maska hloubkově vyživuje, hydratuje a osvěžuje pleť. The Fresh Mask Aloe zase zklidňuje podrážděnou pokožku, navrací pleti pocit pružnosti a pohodlí. Korean Heritage je maska s čistícím účinkem odstraňující odumřelé buňky. Vita C Plus je zase rozjasňující maskou proti pigmentovým skvrnám. 




Jako další dárek jsem vybrala set kosmetiky, která se hodí pokud už dotyčný bojuje s prvními znaky stárnutí, tedy s jemnými vráskami. Cold Plasma Plus+ Eye je kvalitní oční krém bojující s otoky, kruhy pod očima i s jemnými linkami kolem očí. Krém je super lehoučký, ihned se vstřebá a pěkně vyhlazuje pytle pod očima stejně jako drobné vrásky. K němu jsem vybrala sérum Cold Plasma Plus+ , které pomocí patentované technologie tekutých krystalů posiluje povadlou kůži, hydratuje ji, vyhlazuje vrásky a koriguje tmavé skvrny. Od značky Perricone MD jsem zkoušela víc produktů, a vždy jsem byla nadmíru spokojená.  

Protože je zima obdobím nepříjemného padání vlasů, rozhodla jsem se mezi dárky zahrnout i intenzivní sérum Genesis Ampoules Cure Anti-Chute Fortifiantes. Ampulky se používají na suchou, nebo ručníkem vysušenou pokožku hlavy a působí na podporu růstu vlasů, zvyšují samotnou odolnost pokožky a vlasy jsou po nich silnější a méně lámavé. Obsah ampulky stačí vmasírovat do vlasové pokožky a nesmývat. Sama sérum používám během zimy, když chci vlasům dopřát trochu podpůrné péče a vždy mi pomohlo. 



Protože se jedná o tipy na dárky i pro tchýně nebo maminky, přidávám tip na nejvyšší kosmetickou řadu Institut Esthederm, která se doporučuje ženám nad 45 let. Sada obsahuje kompletní péči zahrnující sérum Excellage Serum, oční krém Excellage Eye Care, krém na obličej Excellage Fine Balm a krém na ruce Excellage Hand Cream. Letos mám balíček připravený pro svoji tchýni, která už řadu Excellage měla a byla moc spokojená s výsledky. Produkty působí regeneračně na úrovni buněk, navrací pleti její hutnost a mají anti-age účinek. 




A pokud hledáte cenově dostupnější produkt, zkuste jedinečné sérum Stabilised Active Collagen s aktivním kolagenem, který reguluje známky stárnutí. Za skvělou cenu získáte sérum, které hydratuje pleť, navrací jí pružnost a zároveň vyhlazuje jemné vrásky. Sérum se používá ráno i večer, nezapomeňte na něj ještě použít oblíbený krém. Pleť je díky němu už po pár použití hebká, vypnutá a vypadá svěže, jak po kvalitním spánku. Navíc se hodí pro všechny typy pleti. 

Žádné komentáře:

Okomentovat

Děkuji všem za komentář. Na blogu se zobrazí hned po schválení:)
Komentovat můžete i anonymně, bez google účtu.