sobota 5. prosince 2015

Můj vánoční seznam

Hezké sobotní ráno.
Vánočními wishlisty se to kolem jen hemží, ale než dlouze sepisovat co bych si sama přála, tak jsem si také vyrobila svůj seznam, který navíc rozesílám rodině. Vybrat mi dárek, je totiž dle mých nejbližších, věc nadmíru těžká až nemožná. Vzhledem k tomu že se celý můj život točí okolo módy, vybírat pro mě oblečení či doplňky je holý nesmysl. 
Kosmetika je na tom podobně a doplňky do interiéru jsou u mě sázkou do loterie. 
Dobře, snad jen mamka mi umí vybrat ty bezkonkurenčně nejlepší dárky, ale tím že žije v Usa to má o něco snazší se značkami které tu nemáme a které mě vždy potěší.
I můj muž, chce každý rok vědět, čím by mi udělal radost, protože mám jasné představy o tom, co bych zrovna potřebovala. Takže jsem si wishlist vytvořila přes stránku Dej mi dárek 
Obrázky dárků jsem už měla ve své složce v počítači, takže stačilo nahrát jednotlivé fotky a k nim přidat odkaz na eshop. Pár doplňků jsem vybrala i přímo přes web, kde najdete i jejich tipy na dárky.




K jednotlivým dárkům bych ještě chtěla dopsat nějaké upřesňující komentáře, protože se trochu bojím, aby někdo nespletl třeba velikost nebo množství.

Největším dárkem který bych si letos přála je křeslo. Jelikož jsem předělávala svoji šatnu, kde mám i bílý kosmetický stolek, u kterého pracuji, chtěla bych tam mít i svoje místo pro odpočinek, čtení knih a relaxaci. 
Klasický ušák s podnožkou mě přijde jako skvělé řešení, takže jsem ho začala hledat v obchodech a eshopech. Nakonec jsem vybrala tady, ale nejsem si ještě jistá mezi dvěma tipy křesel. Ráda bych aby mělo bílé čalounění a hodilo se mi tak barvou do šatny. Ale to už bude muset zařídit můj muž:) Doplňky jako přehoz a polštář už samozřejmě zamýšlím na tento zmíněný kus nábytku.
Takže levá nebo pravá varinta? Čalounění bych ráda krémové či bílé. A podnožka nesmí chybět.




Taky doufám že se někomu bude chtít objednávat kniha Savage Beauty - Alexander McQueen po které už poměrně dlouho koukám. Myslím že nesmí chybět v mojí knihovně.



Hory a snowboard jsem minulý rok docela zanedbala, ale letos bych to ráda změnila. K tomu mi snad pomůže i nová helma kterou bych ráda dostala. Už brzy se chystáme na opening sezóny do Špindlu, tak si ji tam aspoň vyzkouším v obchodě.

 Na všechny moje dárky můžete mrknout tady:  Vánoční wishlist





A jaká jsou vaše Vánoční přání?

16 komentářů:

  1. To jsou moc hezká přání, ty křesílka vypadají nádherně :) stejně jako ta předložka, ani radši nechci vědět, jak moc hebučká musí být :) mně by se letos (stejně jako každý rok) líbily nějaké knížky nebo třeba parfém :)
    Young, wild and free

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Taky mi přijde že bude super hebká:) hodila by se mi do šatny k zrcadlu:) Máš nějaké vybrané knížky?

      Vymazat
  2. Ahoj Ino! Křeslo rozhodně levé! Já si přeji hlavně nějaký parfém :) nejraději bych Chanel No.5 eau Premiere.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Lucie, chválím dobrý výběr parfému:) Už sis ho u někoho objednala?:)

      Vymazat
  3. Pěkný wishlist :) já si také moc přeju ušák, strašně dobře se v nich sedí, fakticky :) mě se více líbí ten nalevo, přijde mi, že je v něm více možností, jak si sednout :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Niky a vybrala sis už někde ušák? Není vůbec lehké, nějaké kvalitní křeslo najít.

      Vymazat
    2. Bohužel nevybrala, jak říkáš, není to snadné.... Ještě se mi žádný nelíbil 100%,když se mi líbil na fotce, naživo nikdy nebyl ideální... Babička má dokonalé, ale už strašně staré, měli je dělané na zakázku a furt tam mají původní čalounění a přesto vypadají skvěle...zlatá ruční práce :)

      Vymazat
  4. To je super nápad to takhle rodině rozeslat :) Máš ve wishlistu hezké věci

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuji, přijde mi to snazší než to všem volat:) navíc se tam dá označit, že už to někdo koupil, takže se nemusím bát, že bych to dostala dvakrát:)

      Vymazat
  5. Křeslo se mi líbí víc to vpravo, asi díky podsedáku a moc se mi líbí svícny co sis vybrala:)

    OdpovědětVymazat
  6. Hezká přání, to křeslo je vážně stylové.

    OdpovědětVymazat
  7. Křesílka jsou nádherná, také bych si přála - nejlíp "ušáka", ale vzhledem k tomu, že mě již příští rok čeká hledání práce a stěhování, tak si ho pořídím až dle pozdější situace :-) Z Tvého výběru se mi velmi líbí křeslo nalevo, vypadá pohodlněji a je takové víc retro :-)

    Jinak já dopis Ježíškovi tradičně maluji a nechávám za oknem... Vždycky zmizí... A pod stromkem na mě čekají vytoužené dárky :-) Letos prosím o pec na jablko a pastelky :-)

    OdpovědětVymazat
  8. Ahoj Ino, super nápad si říct co člověk opravdu chce. :)
    Co bych hodnotila pozitivně kvalitativně je firma Polstrin, jejíž showroom najdeš v Hradci, mají vcelku pěkný design a super servis i co se týče reklamací. Chceš-li top design zkusila bych u nás Vitru a její showroom v Praze. Přeji mnoho štěstí a zábavy s výběrem! Blanka

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ahoj Blanko, děkuji za tip, já už si práve vybrala v Innexu v Praze, jen si nejsem jistá jestli vybrat levou nebo tu pravou verzi:)

      Vymazat
  9. Musím říct, že obě varianty jsou skvělé! A jaká varianta je správná? Ta která lépe sedne do kontextu celého prostoru. :))

    OdpovědětVymazat
  10. I I,kde jsi sehnala tak krásná kreslama???já chci taky takové,Jestli to není tajemství.Jana

    OdpovědětVymazat

Děkuji všem za komentář. Na blogu se zobrazí hned po schválení:)
Komentovat můžete i anonymně, bez google účtu.