úterý 22. prosince 2015

Vánoční nákupy III.

Krásné ráno.
Tak Vánoce už jsou opravdu za dveřmi:)
My ještě dokupujeme poslední dárky, většinou naštěstí jen drobnosti.
Stromek jsem nazdobila včera večer, a dnes vám ho zkusím nafotit. Aktuálně vám píšu článek z pohovky, koukám na rozsvícený stromek, v televizi beží můj oblíbený Grinch a máme prostě pohodu. Včera jsem ještě měla schůzky, ale dnes a zítra jsem si už naplánovala volno.

Pro všechny co chtějí trochu utéct před shonem Vánoc, doporučuji zajít na bruslení. Třeba na Ovocném trhu najdete veřejné ledové kluziště, které ja zdarma a za malý poplatek vám pujčí i brusle. Já bruslení doslova zbožňuji, takže už jsme byli několikrát:)

Nafotila jsem vám ještě pár posledních dárků, třeba se vám malá inspirace ještě bude hodit. Chystáme se ještě kupovat jedlé dárky. Nějaké sýry a víno do vánočních balíčků, taková klasika.

Jak to máte před Vánoci vy? Už máte nakoupeno, nebo ještě sháníte poslední dárky? Musíte do práce nebo už odpočíváte?

Svíčku Meadows jsem objednala pro kamarádku, která stejně jako já miluje vůni vanilky. Když jsem ji vybalila, začala jsem litovat, že jsem ji neobjednala pro sebe, takže ji mám i na svém seznamu.



V Marc Spencer začaly slevy na vše s vánoční tématikou. My jsme koupili plechového Santu se sušenkami. Doporučuji navšítivit, dokud tam něco mají:) Mají moc pěkné plechové krabice, které hrají koledy, nebo čokoládu s tématikou Star Wars.

Když jsem nakupovala dárky v Palladiu, stavila jsem se v Mac pro svůj oblíbený makeup, který mi došel. I když s MAC spolupracuji, je pro mě samozřejmostí, že k nim chodím i nakupovat. Myslím, že to je nejlepší důkaz toho, že mám značku opravdu ráda a že ji podporuji. Nakupovala jsme tam i před spoluprací a nakupuji tam ráda i teď. Kromě make-upu jsem pořídila novou tělovou rtěnku a k ní konturovací tužku.
Taky se vám stává že nakupujete dárky na Vánoce a najednou vlastně nakupujete pro sebe?:)


V Lindexu jsem našla pár pěkným tipů na dárky. Líbí se mi design svíček i kosmetických balíčků.

Zastoupení Rouge Bunny Rouge četlo můj článek o parfému Silhoutte, a všimlo si že lahvička je už skoro prázdná. Tak mi poslali nový parfém. Moc hezké překvapení:)


Přiznávám, že tyhle čaje jsem objednávala jen podle balení. Hrozně se mi líbily jako dárek. Nakonec jsem si jedno balení nechala a další dávám jako dárek.



Pyžámko z Lindexu. Letos mají moc hezké sady. 


Želé bonbony do balíčku s jídlem.



 A pár fotek z bruslení:) bunda Bogner






11 komentářů:

  1. Ahoj Iny :) já už mám dárky nakoupené a minulý víkend jsem je i všechny zabalila. A teď už se jen moc těším na Štědrý den. Já už mám volno takhle od čtvrtka, protože mi skončila škola. Takže volno mám, ale stejně se už učím na zkoušky, co mě čekají v lednu, abych to pak lépe zvládla :). Bruslit jsem ještě letos nebyla, za to minulý rok jsme se nabruslily s holkama až až. Bruslení mám moc ráda.
    Dárečky jsi nakoupila moc hezké :)

    Tak Ti Iny přeju krásné Vánoce, užívej si pohodu a ať najdeš pod stromečkem hezké dárky :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Veru děkuji moc. I tobě krásné Vánoce:)To jsi skvělá, že si všechno už zařídila:)A s učením to nepřeháněj, taky si trochu odpočiň:)

      Vymazat
  2. Tak do M&S ještě musím vyrazit.diky za článek

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Není zač. Mají slevy i na ozdoby a oblečení, tak určitě zajdi:)

      Vymazat
  3. Pěkný den Iny :) opět pěkné tipy, pritelove mamince jsem také koupila svíčku Yankee candle, doufám, že pod stromeckem najdu pyzamko podobné tomu, co máš ty tady :) taky chceme zajít bruslit, když se moc nedá lyžovat :(

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tak si bruslení krásně užijte:)) Svíčka určitě potěši:)

      Vymazat
  4. Tak já propásla Grinche?! Nééé :-( :-(

    Jinak nákupy vydařené, pěkné věci, hlavně ten Santa! :-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Bohužel:( tak si ho stáhni..Bez Grinche to nejde:)

      Vymazat
  5. Hezký večer Ino, přeji krásné volné dny, relaxuj:) bruslení je super, na Ovocném trhu kouzelé kluziště, taky se chystám. Taky se mi stává, že se nákup dárků trochu zvrtne a já nakupuji pro sebe.. naposledy o víkendu na Novém Smíchově jsem se taky nějak ocitla v MACu.. Teď se těším na zítřejší zdobení stromečku a balení dárků.

    OdpovědětVymazat
  6. To pyžamo z Lindexu som veľmi zvažovala, ale tá cena mi za pyžamo prišla prehnaná. Ale je naozaj krásne :)

    NITA

    OdpovědětVymazat
  7. Nechápu, jak někdo může vypadat stále tak upraveně, elegatně, prostě perfektně. Máš můj obdiv! :)
    Zaujala mě rtěnka od Macu, konkrétně její odstín. Je jednoduše krásný.

    ChicByJane.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat

Děkuji všem za komentář. Na blogu se zobrazí hned po schválení:)
Komentovat můžete i anonymně, bez google účtu.