sobota 30. prosince 2017

Co jsme našla pod stromečkem

Krásný den všem:)
Poslední článek roku jsem věnovala několika vánočním dárkům, které jsem našla pod stromem a taky prožítí Štědrého dne.
Původně jsme s Vendym měli v plánu dárky nekupovat, protože domeček je náš letošní největší obro dar:) Taky jsme si říkali, že peníze radši dáme do dalších jeho úprav, např. podlah. Ale nakonec jsme to ani jeden nedodrželi:D Asi nejsme úplně praktičtí:D Ale rozdělávat si pod stromem balení podlahy by asi nebylo až tak zábavné:D Samotné Vánoce jsme si s Vaškem hrozně užili. Poprvé jsme spolu vařili rybí polévku a dokonce se dala jíst. Na Štědrý den jsme dávali lidem bez domova polévku na nádraží (nakonec s Charitou), povídali si s nimi a já pro každého nabalila balíček cukroví.
Člověk je rád, že někomu mohl zlepšit náladu, ale nezastírám, že jsme odjížděli trochu smutní z toho, kolik lidí žije na ulici a v jakých podmínkách.

Po Vánocích jsme hostili i celou mojí rodinu a všem se u nás moc líbilo. Dům zažil docela slušný nápor návštěv a my jsme si fakt užívali roli hostitelů:)
Jaké dárky jste letos pod stromečkem našli vy? A jaký vám udělal největší radost?
Ps: Na začátku ledna vás ještě čeká shrnutí minulého roku, což už je pro mě taková tradice a také článek o módních trendech, které se minulý rok úplně nepovedly. Což bývá každoročně velmi oblíbený post:)

Krásně si užijte oslavy konce roku:)





 Pyžámko koupil Vašek v Oysho

 V tašce Dior se ukrývaly sluneční brýle. Pro mě ve velmi netypickém tvaru. Vybírala jsem je s Vendym a ten se mi smál, že si stále vybírám stejné brýle jako jsou moje Prada. Proto jsem si nakonec vybrala trochu jiné než obvykle a snad se vám na mě budou líbit:) 

 Přiznám se, že jsem doufala ve více knížek o módě, ale jsem moc ráda i za tyhle. A ty po kterých toužím si prostě koupím sama:)



 Klíček na krk od Swarovski.

 Městský batůžek od Pitlix
 Tužka, stíny a rtěnka od Urban Decay. Zatím jsem stihla vyzkoušet jen tužku a drží výborně na oku:)

Žehlička Bellissima

 Limitovaná edice Kusmi Tea
 Původně jsem měla vyhlídnutou jinou kabelku Prada, o trochu menší. Ale jak pořád tahám Taspirovi hračky, granule a vodu, tak by se mi hodila větší taška. Tohle je klasická velká shoperka a přestala se nedávno vyrábět, takže se dají koupit její poslední kusy.





7 komentářů:

  1. Nádherné dárečky jsi dostala, ty brýle jsou famózní :)
    Po knížce Love x style x life toužím a přála jsem si ji, ale bohužel byla snad všude vyprodaná, tudíž ji Ježíšek nestihl nadělit. Každopádně nadělil jiné a z těch mám také velkou radost. Také jsem byla dost nadšená z merch mikiny oblíbené skupiny od mého muže :)
    No a hora praktické kosmetiky mi udělá vždy nejvíc radost a užívám si všeho voňavého.
    Hodně zdravíčka do Nového roku Ino! Užij si konec i začátek dalšího roku ♥

    OdpovědětVymazat
  2. A co dostal pejsánek? :-) Také rozbaloval?

    OdpovědětVymazat
  3. Take mi jezisek mimo jine prinesl dvoje diptyque svicky a parfem byredo. Bohuzel jezisek (manzel) darky koupil uz v zari a v rijnu jsem zjistila ze jsem tehotna a jako "side effect" nesnasim jakekoliv umele vune.

    OdpovědětVymazat
  4. Ino, neberte to prosím zle, ale máte chybu v nadpisu článku. To mi od takové "top blogerky" na plný úvazek přijde docela úsměvné. :) Na článek o souhrnu roku se těším, ale je mi líto, že váš blog není jako před pár lety. Teď jste ambasadorka každé druhé značky, testujete auta a vaše osobnost už postrádá tu originalitu, co před pár roky. Zkrátka jste už hodně komerční, ale to k tomu plnému úvazku asi patří. Škoda jen, že už jste jako ostatní a zveřejňujete přehnaně nastylované fotografie, protože je to v kurzu.

    Přeji hodně štěstí do nového roku a těším se na další tvorbu.

    Katka

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Také se omlouvám, ale je to prostě i můj názor a hlavně můj pocit. V nadpisu je chyba i v dubnu :( ... nu a komerce, nastylované fotky ... více přirozenosti ;) ať se daří ;) P.

      Vymazat
  5. Ahoj Ino,
    dostala jsi opravdu krásné dárečky. Kabelka je naprosto úžasná a nadčasová. Já jsem letos byla asi opravdu moc hodná a našla jsem pod stromečkem hromadu krásných dárků jako třeba aromalampu YC, dvě kabelky, parfém, knihy, fitness náramek, sukni, tlakový hrnec a toustovač (ano i z toho mám obrovskou radost - asi stárnu :D ).

    Martina

    OdpovědětVymazat

Děkuji všem za komentář. Na blogu se zobrazí hned po schválení:)
Komentovat můžete i anonymně, bez google účtu.