čtvrtek 7. prosince 2017

Nové bydlení - Šatna a ložnice

Krásný den, než budu pokračovat ve vánočních tipech, chtěla jsem vám ještě sepsat článek o bydlení, který máte slíbený. Tento týden o mně byla reportáž na Primě v Topstar magazínu, kde jste některé pokoje mohli vidět. Zatím jsem nechtěla, aby se natáčelo všude, abychom alespoň nějaký prostor měli sami pro sebe.  V novém domečku bydlíme necelé tři měsíce a od nastěhování jsme se v podstatě nezastavili. Povahově jsem prostě taková, že chci všechno hned, takže první den se malovalo, měnily se podlahy, nakupoval se nábytek atd. V tuhle chvíli ještě čekáme na nové schodiště od truhláře, po jehož instalaci se ještě vymění podlaha v obyváku. Časem se vrhnu ještě na koupelnu a kuchyň, která je sice nová, ale v barvě, která mi nesedí. Musím nás pochválit za to, v jakém čase se všechno zvládlo a teď před Vánoci bych si už jen ráda užívala toho, jak to tady teď máme. Po Vánocích se zase vrhneme na další úpravy a snad to tady brzy dotáhneme dle našich představ. 
Jak už jsem psala před pár měsíci, původně jsme hledali byt, ale po menším domě jsme oba dva toužili. Nechtěli jsme nic velkého a hlavně ne velkou zahradu, na kterou nebudeme mít čas. Teď máme zahradu akorát a nemůžeme si ji vynachválit. Taspir je z ní úplně nadšený a přitom ta údržba nesežere tolik času. Přiznávám, že mě náš domeček naplňuje radostí a jsem strašně ráda, že jsme se pro něj i v tom stresu a časovém tlaku rozhoupali.


Každopádně mám pro vás alespoň pár fotek, jak to u nás zrovna vypadá:) A jak to máte s bydlením vy? Bydlíte raději v bytě či v domečku? Nebo plánujete zrovna stěhování?



Brýle Prada- Fokus Optik,  Svíčka Jo Malone 

 Křeslo Innex, deka M&de Design





 Počítač Lenovo Yoga



Brýle Fokus Optik





 Šperky Swarovski , kabelka Prada





 Postel i povlečení Dreambeds.






17 komentářů:

  1. Máte to doma moc hezké, takové čisté. Podobně by se mi to také líbilo. Já bydlím s přítelem asi tři roky, předělávali jsme si starší domeček a na nový nábytek se zatím nedostalo. Vyjma koupelny, která se pochopitelně dělala celá nová, tak nemáme nikde takový nábytek, aby se mi to líbilo. Ale je to funkční, to je hlavní. I tak se ale těším, až to tu jednou bude všechno podle mě - asi jako každá ženská.
    Souhlasím s tebou i co se týče malá zahrady. Vyrostla jsem na vesnici, kde byly zahrada velká jako pole. Teď máme malinkou zahradu a stačí. V létě se tam můžu povalovat, jsou tam i nějaké ovocné stromy, pejsek se proskotačí a námaha přitom skoro žádná ♥

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tak hlavně že máte nějaký nábytek. Ony to jsou opravdu velké investice, když to má nějak vypadat, ale tak budete vybavovat postupně. My taky budeme dělat větší přestavby v příštím roce. Nejde to dělat všechno naráz:) Určitě to budete mít moc pěkné:) Děkuji za komentář:)

      Vymazat
  2. Inuško, moc se mi ten vas interiér libí! Mam podobny "starosti"- pro mě radosti- s dozarizovanim. My presne dnes bydlime v novym byte 2 mesice. Hlavni veci jako podlahy, kuchyn, elektrina, vymalba, tapety byly hotovy pred nastehovanim, ale napr. teprve zitra nam prijde pan udelat parapety, mame holej beton :-) Bez sedacky jsme byli mesic, byla ve vyrobe, v nekterych mistnostech nemame lustry, jen zarovky. Poradila bys, kde sis nechala delat zavesy? My marne shanime, co by nam vyhovovalo.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuji moc Dano. Zkuste nějaké design studio kde pracují i s textilem. My jsme řešili, jestli dát vyloženě podkrovní závěsy a přímo k oknu, ale tyhle opticky zvyšují stropy:) a postupně to určitě dáte dohromady. My taky byli bez postele a jídelní a konferenční stůl jsme sháněli pěkně dlouho. Ale určitě to brzy dotáhnete:)

      Vymazat
  3. Oceňuji ty organizéry na šperky, sice nosím jen pár kousků, ale i tak by si zasloužily pořádné uskladnění. Jinak též jsem v novém bydlení, sice tu plánuji být rok, ale i tak - jsem stejné povahy, zařídit a vydesignovat asap! :) Ať se krásné bydlí!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuji moc. No šperkovnici jsem už dlouho potřebovala. Vždycky jsem sundala řetízky a někam je pohodila. Hrůza. Tak ať to jde pěkně od ruky:)

      Vymazat
  4. Moc pěkné. Právě rekonstruujeme byt a někdy po Novém roce bychom se chtěli konečně přestěhovat. Stylově to budu mít podobně bílá, šedá, béžová. Akorát mám doma měsíční miminko, tak jsem na celou akci velmi zvědavá 🙂

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jee tak to držím palce. Ono je to náročné tak jako tak, natož s dítětem. Ale určitě to zvládnete:)

      Vymazat
  5. Domeček jsem viděla už v reportáži a máte to opravdu moc krásné. Já miluju tyhle světlé a stylové interiéry. My bydlení zrovna řešíme, ale zatím to asi bude jen někde do podnájmu:( Bude i článek vánoční výzdobě? Missu

    OdpovědětVymazat
  6. Velmi pěkně zařízené, nic přeplácaného a kýčovitého, ty světlé, pastelové barvy jsou velmi příjemné! V domečku jsem bydlel poslední dva roky, teď si ještě užívám bydlení v centru, ale určitě se do něj chci vrátit!

    OdpovědětVymazat
  7. A mě zajímá, jak vypadají ostatní šatny, ty které schovávají sukně a šaty, a taky botník. S botami totiž doma bojujeme nejvíc.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Většinu bot jsem teď přesunula do chodby, která je v progresu. Je vymalovaná, máme nový nábytek, ale chtělo by to novou podlahu. Ale nechci to dělat před Vánoci, to ještě počká. Ale je fakt, že se tam všechny boty prostě nevejdou a po Vánocích udělám velkou čistku a všechny boty zase odvezu do dětského domova:)

      Vymazat
  8. Ahoj Ino,
    vypadá to náááádherně! Je vidět, že oba máte vkus. Těším se, až nám ukážeš další zákoutí domečku :) My bychom taky do budoucna domeček chtěli. Tak snad si na něho časem našetříme :) Zatím bydlíme v pronájmu, co není úplně ideální, ale ty ceny nemovitostí jsou hrůza :( Ale věřím, že jednou se nám náš se splní :)

    Martina

    OdpovědětVymazat
  9. Máš to doma Inu moc krásné, světlý interiér není vůbec špatný. Líbí se mi vkusné závěsy, mám tento typ ráda a sama jsem podobný střih pořizovala. Šatna je náádherná, ženská!
    Minulý měsíc jsme se s mužem také stěhovali, sice do bytu, ale zatím mi to takto vyhovuje - když je k tomu i velká samostatná šatna, měla jsem asi štěstí. :)
    Máme sice vše naopak sladěné do tmavých zemitých barev, přesto dokáže i tmavý interiér působit klidně. Co máme ale stejné, je minimalismus, nic přeplácaného, pár kvalitních detailů bohatě stačí a vypadá to tak bohémsky :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tak gratuluji k novému bydlení:)Mě se moc líbí i tmavé interiéry, ale sama pro sebe potřebuji vše světlé či krémové:)Třeba se to časem změní, ale zatím to mám takhle:) A bez šatny to prostě nejde:)

      Vymazat
  10. Jedním slovem, nádherné. Děkuji za pozvání, moc se mi líbí vše

    OdpovědětVymazat
  11. Ino máš to doma překrásný! To je bydlení snů.

    OdpovědětVymazat

Děkuji všem za komentář. Na blogu se zobrazí hned po schválení:)
Komentovat můžete i anonymně, bez google účtu.