čtvrtek 12. září 2019

Tipy na dny Marianne

Krásné ráno, milé čtenářky.
Od pátku nás čekají oblíbené Dny Marianne a já pro vás mám několik tipů na nákupy v Notino.
Letos mají slevy poprvé i na Notino prodejnách. A to 20 % na vše plus dárek, a online budou slevy až 40 % na vybrané produkty. Je to samozřejmě možnost nakoupit levněji produkty, které denně používáte, ale já si spíš říkala, že vám dám pár tipů na dražší a luxusnější kosmetiku, kterou si nekupujeme denně, ale právě takové slevy jsou skvělá příležitost proto, si něco takového pořídit:) Zároveň bych doporučila i mrknout na parfémy a opravdu kvalitní krémy, které se v těchto slevách opravdu vyplatí.




Jak jsem psala, šla jsem tedy záměrně po dražších produktech, u kterých je sleva opravdu citelná a jsou to kousky, které si každý den nepořídíte, ale jsou spíš otázkou investice. Tzv. High-end kosmetika má své příznivce i odpůrce v těch, co tvrdí, že platíte jen za pěkný obal a PR značky. Já názor nechám zcela na vás, ale sama za sebe říkám, když to nevyzkoušíte na sobě, tak stejně nebudete vědět, jaká je pravda. Říká se, že Češky jsou ve výběru kosmetiky neuvěřitelně konzervativní. Když si ve dvaceti oblíbí rtěnku, zůstává u ní do té doby, dokud ji firma vyrábí:D To by samozřejmě zavánělo škatulkováním, ale často vídám u svých kamarádek, že mají jednu oblíbenou řasenku/make-up a ten už nechtějí za nic na světě vyměnit. Tak možná takové slevy jsou čas, vyzkoušet něco nového a kvalitního.

Tak tedy, co jsem vám vybrala jako investici na Dny Marienne? Jdeme na to:

Jako první bych vám ráda ukázala tuhle paletku Chanel Les Beiges. Vůbec se nemusíme přít o tom, že když je nutné poupravit si narychlo make-up někde ve společnosti, je paletka Chanel právě to, co bychom z kabelky rádi vytáhli:) Naprosto dokonalé a luxusní balení ukrývá pět hedvábně jemných, neutrálních odstínů. Jak jsem psala výše, struktura je opravdu velmi jemná, práší jen lehce, mají skvělou pigmentaci a vydrží celý den i bez podkladové báze. Balení obsahuje i dva mini štětce, ale ty berte jen do počtu, pracovat se s nimi moc nedá. Opravdu jen při nutné úpravě na cestách. Stíny se báječně kombinují a lehce s nimi vytvoříte denní i večerní líčení.




Přiznávám, že běžně nejsem zastáncem laků na nehty od High-end značek. Vím i o drogérkových značkách, které mají skvělé laky a zůstávám jim věrná. Ale lak Chanel Le Vernis jsem chtěla vyzkoušet dlouho a jeho cena byla překvapivě v pohodě. Vybrala jsem neutrální odstín Organdi, který se vám hodí úplně ke všemu a na nehtech vypadá skvěle. Štěteček bych uvítala širší, musíte se s ním naučit rychle pracovat. Ale jinak lak rychle schne, má perfektní krytí, krásné odstíny i samotné balení se mi líbí. Uvítala bych delší výdrž, ale to může být způsobeno tím, jak se k nehtům chovám:)



Mono stín Chanel Ombre Premiére je ideální příležitost, pokud si chcete značku teprve ozkoušet a osahat. Stačí jen vybrat odstín, který často nosíte a dobře se vám hodí k pleti. Produkt je silně pigmentovaný, se saténovým finišem a je multifunkční. Na víčku vydrží až do večera a velmi dobře se s ním pracuje. Obal je opět bytelný a stylový.




Ve slevách nezapomeňte omrknou i parfémy. O Chanel Coco jsem vám už psala samostatnou recenzi a ve slevách se rozhodně vyplatí pořídit jeden z dražších parfémů, za který se vám jinak nechce dát tolik peněz.

A co bych vám dál doporučila?
Co třeba legendární slupovací masku Glam Glow Gravity Mud se zpevňujícím účinkem, kterou používají i hollywodské hvězdy.





Mrkněte i na oční krémy, ať už hydratační nebo proti vráskám. Co třeba Estee Lauder Re-Nutriv.

Pokud sháníte extra kvalitní krém, mohu jen doporučit výjimečný La Mer Moisturizers.


A na co si při slevách brousíte drápky vy?

3 komentáře:

  1. Já jsem se včera po práci vydala alespoň do jednoho nákupního centra kouknout po slevách a vybrala jsem si produkty od oblíbené značky Gosh ve Fann parfumerii a jako vždy prahnu po akcích na knihy, tudíž jsem zabrousila do Knih Dobrovský. Nejvíce mě ale zaujaly slevy v Lindexu, ačkoliv se neúčastnil dnů Marianne, tak mi udělali radost, že měli akci i tak! :)

    OdpovědětVymazat
  2. Úplne súhlasím, že sa teraz oplatia tie drahšie kúsky. Ja by som šla hlavne do parfémov, ale tento rok sa na zľavy utrácať nechystám. :)

    Sabi z blogu Beautiful savage

    OdpovědětVymazat
  3. Tip k laku Chanel Le Vernis: stačí dvě vrstvy a nějaký průhledný na to a drží jak přibitý i týden v plné zátěži (nádobí, děti, zahrada ...) :-)

    OdpovědětVymazat

Děkuji všem za komentář. Na blogu se zobrazí hned po schválení:)
Komentovat můžete i anonymně, bez google účtu.