sobota 21. září 2019

Koňské pólo 2019

Krásný den všem.
I letos jsme se vydali na koňské pólo díky pozvání Veuve Clicquot. Už po druhé se Prague polo cup konal místo v Chuchli na farmě Levín za Prahou a je to vážně dokonale zvolené místo. Nevím, jak to pořadatelé dělají, ale už čtvrtý ročník za sebou jim vychází skvělé počasí. Bylo sice chladněji než obvykle, což se projevilo na všech outfitech zúčastněných, ale v průběhu se oteplilo a celou dobu svítilo slunce. Jak jsem psala, dle předpovědi mělo být daleko chladněji, takže vůči minulým rokům ubylo šatů a já sama jsem vybrala oblek. Upřímně, nejen díky počasí, ale také kvůli dredům. Šaty které jsem měla připravené se k nim nehodily a na poslední chvíli jsem vybrala oblek Hugo. Chtěla jsem dodržet i dress-code a našla velikostně největší klobouk který doma mám a který na aktuální účes seděl. Velké štěstí, že navíc ladil s oblekem:)

Když jsme u těch vlasů, na pólu opravdu budily rozruch. Docela mě překvapuje, jak mají někteří lidé dredy stále spojené s určitou vrstvou společnosti, takže některým jsem tam vlastně přišla nepatřičná, což mě jen utvrdilo v tom, že si je ještě chvíli nechám:)
Na pólo jsme jako každý rok vzali i Taspira, který šířil radost a díky kterému kolem nás pořád bylo živo, protože si ho chtěl každý pohladit. Bowieho zkusíme vzít příští rok, až bude pořádně vychovaný a nebude hrozit, že by šel třeba lovit míček, se kterým se na hřišti hraje. Hra jako taková byla opět úžasným zážitkem i díky tomu, že dorazili hráči až New Yorku.

Líbí se mi, že se každý rok o něco víc dodržuje dress code. Dámy, na tom byly o dost lépe než pánové. Ještě pořád jsem na některých z nich viděla džíny - au. Ale jinak chválím za množství klobouků a fascinátorů. Viděla jsem několik opravdu nádherných outfitů, které by obstály i na New York polo, který jsem díky Veuve Clicquot měla možnost navštívit.

Snad vás fotky alespoň trochu vtáhnou do atmosféry a bude se vám líbit můj outfit.
















Žádné komentáře:

Okomentovat

Děkuji všem za komentář. Na blogu se zobrazí hned po schválení:)
Komentovat můžete i anonymně, bez google účtu.