pátek 5. července 2019

Outfit do Karlových Varů


Filmový festival v Karlových Varech je za námi. A jaký že byl? Bohužel, ani letos jsme nestihli žádný film a důvod je vám dle mého instagramu určitě jasný. Potom co jsme adoptovali štěně rotvajlera se nám lehce zamotaly všechny plány a místo několika dnů (a party) ve Varech, jsme mohli přijet jen na jednu noc. Přednost tak dostala Moët party, která se řadí k těm nejdůležitějším party roku. Kromě toho jsme ještě stihli projít město, nakoupit oplatky a zajít do Elle Beauty Lounge kde měl své patro i Centrum Chodov.  Každý tento festival a jeho návštěvníky vidí trochu jinak. Letos jsem četla hodně hejtů hlavně na instagramu. Někdo vidí jen povrchní party a boháče co nežijí v realitě. Já si zas letos všímala zapálených batůžkářů, kteří přespávali v autě a vydrželi stát dlouhé fronty na filmy, které si tolik přáli vidět. A bohužel i politiky kteří si přijeli přihřát polívčičku a nikdo o ně na festivalu nestál.

Každopádně jsem se těšila na procházku městem, na kolonádu, na outfity ve stylu lázeňských šviháků. Lazeňská města měla vždy svoji specifickou atmosféru i street style. Za mě by v takovém outfitu neměl chybět klobouk, pohodlné boty a stylové šaty. Proužky jsou samozřejmě žádaným artiklem:)
Já jsem zvolila áčkové šaty od Karen Millen. Jsou totálně pohodlné a mají kapsy, což na šatech velmi kvituji. Dají se nosit s páskem nebo bez, takže je jen na vás, jakou siluetu s nimi vytvoříte. Já si takhle představuju ideální outfit na procházku městem. Dá se v něm projít kolonáda, když přidáte podpatky, zvládnete v nich i menší párty, rande nebo premiéru filmu.
Jen ten nový pejsek mi na fotce ještě trochu chybí. Ale třeba ho sebou vezmeme příští rok:)




Šaty Karen Millen - Centrum Chodov, kabelka Prada, Klobouk Tonak, boty Vagabond - Office Shoes












1 komentář:

  1. Ty botky jsou krásné... Jsou měkké nebo je potřeba je proslapnout? Děkuji

    OdpovědětVymazat

Děkuji všem za komentář. Na blogu se zobrazí hned po schválení:)
Komentovat můžete i anonymně, bez google účtu.