pátek 10. května 2019

Tipy na den matek

Krásný den.
Den matek je za dveřmi, tak vám přináším rychlé tipy na dárky, které by mohly vaše maminky potěšit. Každý tento svátek prožívá jinak. Já si z dětství vybavuji ručně vyráběné dárky (často dost příšerné), jako obraz z těstovin nebo šperky z listů a kytek. Většinou se kupují alespoň pugéty, ale není nad to, když se trefíte i dárkem, který vydrží a dělá radost. Notino mě oslovilo, abych vám dala dohromady několik možností dárků a věřím, že si vyberete. Vždyť vy znáte vaší maminku nejlépe:)

Ať už budete kupovat dárek, péct koláč, nebo vezmete mamku na výlet, hlavní je, že spolu strávíte čas a dáte jí najevo, jak je pro vás důležitá:)



U tipů jsem se zaměřila hlavně na kvalitu. Přeci jen bych řekla, že se maminky snaží hlavně dopřát ostatním a na sebe trochu zapomínají. Zvlášť co se týká kosmetiky. Takže proč jim nedopřát něco, co si samy nikdy nekoupí, protože za sebe nechtějí utrácet.

Líčení:
Koupit make-up jako dárek mi přijde náročné, ale řasenka, rtěnka nebo tvářenka se trefit docela pohodlně dají. Stačí odkoukat jaké odstíny vaše mamka nosí a držet se oblíbených barev. Já jsem vybrala naprosto nádherné produkty Dior.  Mám za to, že tahle luxusní značka potěší každou ženu, ať už se jedná o parfém nebo právě řadu dekorativky.


Tvářenka Dior Rosy Glow působí na fotkách velmi výrazně, přitom je na pleti velmi přirozená a výborně se hodí pro světlejší typy. Nádherně rozzáří pleť a dodá pleti svěží vzhled. Tvářenka je v luxusním balení i se štětcem a věřím, že takovou kosmetiku bude každá žena ráda vytahovat z kabelky.


Tekuté rtěnky Dior Rouge Dior Liquid jsou doslova legendární a vyznačují se extra pigmentací, dlouhotrvajícím složení a velkou paletou barev. Jejich finiš může být matný, metalický či sametový podle vašeho výběru.  Vydrží na rtech až 12 hodin a co je důležité, jsou nadupané hydratačními látkami, takže vaše rty nejsou už po pár hodinách vysušené, naopak jsou vyživené a vypnuté.
Já jsem vybrala odstín Spicy Metal.



O řasence Dior Diorshow Iconic Overcurl jsem vám už jednou psala. Je výborná pro natočení řas a pro dodání objemu. Skvěle se hodí pro ženy, které mají nevýrazné řasy, protože dokáže vykouzlit doslova mrkačky:) A navíc je za super cenu.

Vlasy:
Předpokládám že nejsem jediná, kdo prožívá péči o korunu krásy a kvalitní vlasová kosmetika může být taky příhodným dárkem. Já jsem před pár lety propadla Kérastase a nedám na tuto značku dopustit. Ať už vyberete šamponovou lázeň nebo masku, nemůžete šáhnout vedle. Pokud je vaše mamka blondýnka (přírodní či barvená), nemohu nedoporučit novou řadu Blond Absolu, jíž jsem ambasadorem. 

Hydratační šampon Blond Absolu Bain Lumière pro zesvětlené vlasy.


 
Maska Blond Absolu Masque Ultra-Violet pro neutralizaci žlutých odstínů.



Péče o pleť:
Opravdu kvalitní  krém by mohl být dobrou omluvou za všechny vrásky, které jsme jim (nejen) v pubertě způsobili. Kosmetická sada Chanel Le Lift obsahuje roll on a speciální polštářky pod oči, které vyhlazují vrásky, eliminují otoky a kruhy pod očima


Prostorných a dobře řešených kosmetických taštiček není nikdy dost. Tahle se dá koupit i s velmi omezeným budgetem. Glamour Collection Spacious Make-up Bag. Navíc jí můžete každý rok obohatit o nový produkt:)


Vůně:
O vůních byl můj posledních článek, tak se nechci opakovat, ale určíte víte, jaké vůně má vaše mamka ráda, jaký parfém si obvykle kupuje a po jakém touží. Za sebe můžu rozhodně doporučit Chanel Coco, který jsem vám v posledním článku recenzovala. Jedná se o kořeněný, dřevitý parfém ve kterém se zároveň mísí vůně květin, pomerančů i koriandru. Na každém bude trochu jiná. Na mě vystupuje hlavně vůně vanilky, jasmínu a mimózy


A nebo Tiffany & Co, který si oblíbí každá milovnice citrusů a květinových vůní. Můžete se těšit na záplavu bergamotu, mandarinek a kosatců, které se mísí s ovocnými akordy rybízu a broskve. Dá se použít celoročně a jeho vůně je velmi nevtíravá a přitom originální.


Tak jaký dárek na den matek zvítězí u vás? A kupujete dárek na den matek každý rok?
Článek vznikl ve spolupráci s Notino.

1 komentář:

  1. Každý rok zvu mamku na oběd a ani letos to nebylo jinak. Ale tipy se mi hodí na její narozeniny koncem května:)

    OdpovědětVymazat

Děkuji všem za komentář. Na blogu se zobrazí hned po schválení:)
Komentovat můžete i anonymně, bez google účtu.