sobota 11. května 2019

Wrap Dress

Krásné sobotní ráno.
Obchody se plní letním oblečením a i když se počasí nechutně zhoršilo, nesmíte podcenit přípravu na vyšší teploty. Protože se můžete vsadit, až bude opravdu horko, na pultech už bude podzimní kolekce:D
Je zajímavé, že při rozhovorech o módě chtějí všichni nějakou univerzální radu na šaty. Ať jsou trendy (ale přitom nadčasové), aťsluší každé postavě, ať se úplně samy kombinují a dají se nosit na tisíc způsobů. To už je reálnější, že někdo vynalezne šaty, co vám ráno vylezou ze skříně, vzbudí vás a uvaří vám kafe, než se vám samy oblečou na tělo:D Což bych mimochodem brala:)
Ale bez legrace, kdybych vám měla doporučit na léto koupit jediné šaty (což je samo o sobě dost kruté, uznávám), musela bych vám doporučit zavinovací šaty. Ikonický kousek, který patří do šatníku každé ženy od roku 1974, kdy je navrhla Diane von Furstenberg.
A proč že patří do každého šatníku?
Je to jeden z mála střihů, který sluší opravdu každé postavě, dají se nosit s podpatky i teniskami a kombinovat na mnoho způsobů. Můžete v nich do práce, na party i na procházku do města. Prostě není jiná cesta, než se vrátit k tomuto léty prověřenému střihu a užívat si jeho nezpochybnitelných výhod:)



Fotit v tom větrném počasí asi nebyl nejlepší nápad:)


Já jsem ty pravé zavinovací šaty vybrala v Karen Millen v |Centrum Chodov a bez mučení přiznám, že mě na nich nejdřív zaujala ta jejich dokonalá barva. Od doby co mám blond vlasy, tak tenhle odstín modré vyloženě vyhledávám a nemůžu se ho nabažit. Moc mě baví volány v dekoltu a rukávy do zvonu, které jsou dalším zajímavým detailem. K šatům jsem vzala modrou kabelku taktéž z Karen Millen a dokonalou růžovou kapitánku, která ladí s barevným akcentem na šatech. Jako boty jsem zvolila totálně ležérní martensky z Office shoes. Ale dají se vzít podpatky, baleríny, mules nebo tenisky. Jako bundu bych vzala křivák nebo klidně bílou džísku. Prostě variant je nepřeberné množství.







A co vy a zavinovací šaty? Máte už jedny v šatníku?

2 komentáře:

Děkuji všem za komentář. Na blogu se zobrazí hned po schválení:)
Komentovat můžete i anonymně, bez google účtu.