úterý 12. března 2019

Instalife - Únor

Krásné ráno všem.
Měla bych napsat, že je tu další pravidelné shrnutí měsíce. Ale pravda je, že jsem ho za leden vůbec nestihla udělat:) Začátek roku přitom bývá pracovně obvykle poklidnější, ale letos se vše nějak rychle rozjelo už od ledna. Na začátku února jsem natáčela a fotila velkou kampaň pro značku vlasové kosmetiky a příští týden už vám konečně budu moct říct více. Jsem zvědavá, jak bude vypadat výsledek a co na to budete říkat vy.


A jak teda jinak vypadal únor? Nechala jsem si poprvé střihnout blond ofinu, užila si asi nejvíc romantickou večeři v Chateau Mcely, vytočila se na psí výstavě a taky jsem začala s přípravami na dovolenou. Jdeme na to:)




Ofinu na blond vlasech jsem si představovala už od začátku odbarvení. Ale nejdřív jsem se obávala, že budu vypadat jako debil a když už jsem byla rozhodnutá, že to risknu, tak jsem zas nemohla kvůli kampani, kterou jsem vám zmínila. Takže jak se dotočilo, šla jsem prubnout ofinu. Světe div se, je to přesně to, co ten střih potřeboval. Takže za mě nakonec naprostá spokojenost. Samozřejmě to je hlavně tím, že stříhala Petra Měchurová, takže to ani nemohlo dopadnout jinak než dobře:D


Novinka od Clinique, make-up even better refresh na který teď nedám dopustit a dokonce mu zahýbám s mým milovaným MAC. Každý prostě dělá trochu jinou pleť.

V únoru jsem vám začala natáčet outfitová videa na instagram  a mám hroznou radost, že se vám podle všeho líbí. Pořád jen řeším témata, protože chci, aby vám co nejvíc vyhovovaly.




 Romantická večeře v Chateau Mcely a kurz míchání kosmetiky, který jsem tam absolvovala.






Novinka Jo Malone Wood & Leather

Uvedení nové kolekce kapitánek Tonak by Kaira



Příprava před dovolenou v Asklepion, brzy vám přípravím podrobnější čánek.


Speciální PR limitka micelární vody Bioderma ve svetru od babiček z organizace Elpida

Pravidelné rozdávání jídla bezdomovcům teď probíhá každý týden.

Natáčení a focení kampaně

 Nejlepší makronky od Makronky Malý princ

Novinky od MAC Cosmetics. Paletka rozjasňovačů Hyper Real a Powder Kiss lipstick. Paletka je určena pro bledule a nemůžu si ji vynachválit. Většina odstínů na mě obvykle nebyla vidět, ale tohle je pecka.


Naše poslední výstava v juniorech. Chybělo nám poslední ocenění, abychom dostali titul junior šampiona. Bohužel jsme právě tuhle poslední výstavu zkonili. Nebudu to shazovat na nikoho jiného, jakkoliv nám bylo ukřivděno, protože kdybychom chodili správně, a pořádně trénovali, tak by nám nebylo téměř co vyčíst. Ale my jsme bohužel natrénováno neměli a pořád jsme v chůzi amatéři. Mrzelo mě to strašně moc, byla jsem strašně vytočená ještě další týden, ale co se dá dělat, o titul jsme přišli, ale nic se neděje. 
Taspir je i tak nejšťastnější pes a moje ego se prostě časem zahojí:D
Toť vše za únor, snad to byl i pro vás dobrý měsíc a já už se moc těším, až vám odtajním novou kampaň a až vám začnu postovat fotky z dovolené.

3 komentáře:

  1. Předem se omlouvám a prosím neber to zle.. :D ale Taspir tenhle článek ovládl v tom župánku je nepřekonatelný :D :-)

    The world of makeup

    OdpovědětVymazat
  2. Ahoj Ino,
    únor neskutečně rychle utekl! Teď si uvědomuji, že už je vlastně skoro konec března :D No čas letí jako blázen. Moc se mi líbila vaše večeře s hromadou svíček, muselo to být opravdu kouzelné! Ofina ti taky moc sluší, Petra je opravdu šikovná a vždy ti udělá tak krásné vlasy :) Instagramové videa s outfity určitě dělej dál, moc mě to baví a je to fajn nápad.

    Krásnou dovolenou a těším se na březnový instalife!

    Martina

    OdpovědětVymazat

Děkuji všem za komentář. Na blogu se zobrazí hned po schválení:)
Komentovat můžete i anonymně, bez google účtu.