pondělí 25. února 2019

Overall & Sweater



Krásný den.
Feed i instastories mám plný kabatů, tak jsem si říkala, že bych aspoň jeden outfit mohla vyfotit doma, ať víte, co vlastně aktuálně nosím. Kostkatý overal Karen Millen (koupíte v Centrum Chodov)je nejnovějším kouskem v šatníku. Ale nemusíte se bát, že by byl až na léto, stačí ho navrstvit s rolákem a dá se na pohodu nosit i teď. Má široké culottes nohavice, ale na omrzlé kotníky jsem už zvyklá, takže žádný problém. Podobné overaly, nebo letní šaty na ramínka se při troše vrstvení dají perfektně vynosit i teď. Jde hlavně o to, aby ta vnitřní vrstva byla tenká a nijak se vám pod šaty nekrabatila a nepřidávala zbytečně objem. Výborně poslouží tenké kašmírové svetříky, ale dají se vrstvit i s košilí, nebo zajímavým trikem. Já si třeba každý rok při ukládání letního oblečení nechávám pár kousků stranou i v zimním šatníku, protože vím, že se mi i v zimě budou hodit. 
Jinak k overalu nosím tenisky, ale dají se vzít i kotníkové boty na podpatku.

Tak mějte krásný den, ať už vyrážíte v jakémkoliv outfitu:)




Overal a kabelka Karen Millen, boty Office Shoes, klobouk H&M, rolák Lindex




4 komentáře:

  1. Super, moc ti to sekne, já bych v tom vypadala jak klaun:D. Odkud máš hrnek? Je boží!!

    ByGabra

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuji moc Gabi, hrnek je z H&M Home. A jako klaun by si určitě nevypadala. Jde jen o to, najít vhodný vzor a střih:)

      Vymazat
  2. Greetings! I've been reading your blog for a while now and finally got the courage to go ahead and give you a shout out
    from New Caney Tx! Just wanted to say keep up the great job!

    OdpovědětVymazat
  3. Outfit moc pěkný. Jen ty holé kotníky by mě asi zničily. A mimochodem je velmi sympatické, že jako jedna z mála nestojíš při focení na špičkách :).

    OdpovědětVymazat

Děkuji všem za komentář. Na blogu se zobrazí hned po schválení:)
Komentovat můžete i anonymně, bez google účtu.