čtvrtek 21. června 2018

Limitovaná kolekce Karl Lagerfeld + Model Co

Krásné ráno, milé čtenářky.
Je to jen pár dní co světlo světa spatřila vyjímečná kolaborace australské kosmetické značky Model Co s Karl Lagerfeld. Tuhle velmi limitovanou kolekci dekorativní kosmetiky u nás můžete koupit v parfumerii Douglas a já vám dnes ukážu, co v kolekci najdete a jaké produkty jsem již mohla vyzkoušet.

Bud moc ráda, když mi napíšete, jak se vám kolekce líbí a co vás zaujalo:)




Rtěnky a lesky
V kolekci najdete mnoho odstínů matných rtěnek a taky několik průhledných třpytivých lesků. Já měla v kazetě dvě matt rtěnky a oba odstíny bych si sama vybrala. Jsou ve studenějším odstínu, dlouho vydrží na rtech, jen bych uvítala trochu jinou hustotu, abych nemusela dávat tolik vrstev. Lesky i rtěnky mají vlastní osvětlení pod víčkem, což je super za tmy a v šeru, ale ve dne to trošku komplikuje práci, protože to led světlo dost oslňuje. 
Průhledný lesk nelepí a na rtech má výdrž. Balzám na rty, který vidíte vpravo má úchvatnou vůni a chuť pomerančové zmrzliny a hezky vyživí rty.





Fixy na oční linky
Tak tohle je bomba. Na instastories jsem tento fix vyhlásila za nejlepší linku, co jsem kdy zkusila a moje nadšení neopadá. Jestli si malujete linky, musíte tento fix vyzkoušet. Hodí se pro úplné začátečníky i zkušené make-up artistky. Mě fix oslnil hlavně proto, že je hrot akorát měkký, barva je výborně pigmentovaná a linka pak navíc drží jako přibitá. Zvládnete i super tenkou linku a navíc drží i na vnitřní hraně oka. Vyrábí se ve dvou variantách s klasickým hrotem a razítkem Karla a nebo jeho kočky Choupette.



Rozjasnovače v peru - Liquid Luminizer Strobing Pen
Perfektní strobing s perlovým leskem. Má velmi jemnou strukturu, takže se dá do pleti výborně zapracovat. Nepoužívám na to ten jejich aplikátor, protože zanechává stopy, ale svůj štetec nebo prsty. Každopádně produkt skvěle odráží světlo a odvede na pleti skvělou práci. Jeden z mých dalších favoritů:)

 
Štětce
V kolekci najdete celkem šest štetců. Já jsem zkusila blender, štětec na stíny, na pudr a všestranný buki brush, který uvidíte u highlighterů. Štětce jsou syntetické, dobře padnou do ruky a výborně drží pigment. Větší zkušenost mám z přírodními štětci, tak mě tyhle syntetické příjemně překvapily. Nejvíc mě baví blender a nejméně štětec na stíny, který nedrží moc dobře tvar.




Řasenky
V kazetě mi dorazila řasenka Intense Black Volumising mascara, ale kolekci najdete i speciální sadu na efekt umělých řas. Ta obsahuje řasenku na prodloužení a druhou, kterou nanášíte hned po ní a obsahuje řasová vlákna. Ty přilnou k vašim řasám a znásobí tak objem. To bych ráda vyzkoušela, každopádně i ta mnou zkoušená varianta stojí za hřích. Tahle řasenka má mohutný kartáček s vlákny ve tvaru srdce, výborně řasy rozčeše, natočí a obarví. Navíc se dá vrstvit pro maximální objem.

Highlighter
Ke mě se ze tří odstínu dostaly Nude pink a Bronze. Jedná se o velmi jemně namletý pudr s působivým strobing finišem a skvělou výdrží. Používám ho na lícní kosti a špičku nosu, ale dá se použít i na oční víčka. Jsou perfektně pigmentované a vyhovuje mi i jejich struktura.




Celkově mě na kolekci mile překvapila její kvalita. Nečekala jsem takto dotažené produkty s perfektní pigmentací a výdrží. Našla jsem ten nejlepší fix na oční linku a s klidným svědomím vám tuto kolekci mohu doporučit:)

11 komentářů:

  1. veľmi som sa potešila, že si pridala na túto kozmetiku recenziu :) priznám sa, že som jej veľmi neverila, a i keď Karla milujem, tak som sa bála kvality kozmetiky..ale vyzerá to všetko naozaj skvele! nielen obaly, ale aj samotné produkty :)
    takže určite skúsim aspoň linku vo fixke :)
    MakeupbyVeo

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Verčo, díky moc za názor. No popravdě, taky jsem nevěděla co očekávat a asi i díky tomu, mě to ještě víc příjemně překvapilo. Ale určitě nejen fix stojí za vyzkoušení. Řasenku nedávám z ruky, stejně jako strobe pen a higlighter:)

      Vymazat
  2. Design leskov na pery mi príde prehnaný. Svetlo na rúži - už nevedia čo by :D Fix - je ťažké nájsť linku, ktorá drží a neopadávajú z viečok ocásky. Všetko hodnotím len z Tvojej recenzie a fotiek a nebránila by som sa všetko skúsiť na vlastnej koži :) Mirka

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Díky za názor Mirko:) Naprosto chápu, že ne každému se ten design líbí. To světlo v lesku mi přijde jako fajn nápad, ale mělo by se dá vypnout, protože ve dne opravdu nepříjemně oslní oči. Ten fix oúravdu stojí za vyzkoušení. Šla jsem nalíčená i běhat, ve velkém horku a linka dokonale držela. A dle zkušeností souhlasím, že takhle kvalitní linku je opravdu těžké najít.

      Vymazat
  3. Zavidim vam devcata, ale preji,za nas byla jedna rasenka a dokonce jedna kamaradka na stredni, budiz ji zeme lehka, pouzivala krem na boty...kam...na řasy.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tak si to teď zpětně můžete vynahradit:D ale za mé puberty taky nebyl výběr jako dnes. Pamatuji produkty Miss Sporty, které neměly žádnou pigmentaci a výdrž:D Šílený tužky na oči, které se do hodiny rozmazaly a tak dále:D takže si to teď aspoň můžeme pořádně užít:)

      Vymazat
  4. Mně se to moc líbí, ale ty ceny jsou na mě brutál, takže si nic koupit nemůžu. Ale tak aspoň jsem potěšila oko díky fotkám v článku :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Miši, já to naprosto chápu. Ty ceny jsou vyšší, ale snažila jsem se představit produkty, které za to fakt stojí a je to dobrá investice:) Ale samozřejmě chápu. Např. ten fix je opravdu nejlepší. co jsem kdy měla:) proto si ho koupím do zásoby:)

      Vymazat
  5. Ceny mohli být nižší, ale kolekce mě nadchla. Brala fix, lesk i oba highlightery. Třeba někdy taky vyzkouším. Missu

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jasný Missu, chápu, že se ceny zdají být vyšší. Zkus na kolekci mrknout na živo v Douglas. Ale nevím, jestli pak odejdeš s prázdnou:D

      Vymazat
  6. Všechno mě tak nějak zaujalo ale asi nejvíce rozjasnovač :)

    TheBlondieTale

    OdpovědětVymazat

Děkuji všem za komentář. Na blogu se zobrazí hned po schválení:)
Komentovat můžete i anonymně, bez google účtu.