sobota 30. června 2018

Instalife Červen

Krásný večer, milé čtenářky.
Červen byl měsícem cestování, novinek a vážně spousty zařizování. Trochu jsme si odpočinuli v Chateau Mcely, pořídili jsme nové auto, byla jsem pracovně v Paříži a taky jsem fotila lookbook svatebních účesů pro Petru Měchurovou. Bylo to samozřejmě mnohem více, ale nejlepší bude, když se na červen podíváte ve fotkách:)




V salonu Petry Měchurové jsem byla na třetím odbarvení délek a na delší čas teď necháme vlásky odpočinout. Budu teď každý měsíc chodit jen na odrosty. Ale barva je krásně studená a bílá, takže z mám z ní vážně radost:)



Hned ze salonu jsme se vydali do Chateau Mcely:) Zase nám moc nevyšlo počasí, ale aspoň jsme si o to víc užili medového altánku, jídla a spánku:)







Taky jsem vyzkoušela Fotona laser na omlazení očního okolí. Více informací vám sepíšu do nového článku. Každopádně, v Asklepionu mají zrovna slevu na laserovou epilaci, kterou mohu doporučit na tisíc procent, tak mrkněte ne jejich web.



Večeře s přáteli v Kogo na Albatrossu
Koncert Lennyho Kravitze


Focení lookboku pro salon Petra Měchurová
 Taspir byl z focení nejvíc unavený:D

Natáčení pro Topstar na party Carollinum

Trénink golfu. Na sobě mám outfit od Bogner

Šaty Max&Co, Brýle Dior z Fokus Optik, boty Office Shoes

A koečně můj narozeninový dárek. Jak jsem psala už na Instagramu, původně jsme objednali model T-Roc a fakt jsem se na něj těšila. Je to spolehlivé a moc pěkné auto. Ale já pořad myslela na Arteona, srovnávala jsem ho s každým autem, až Vendy sám navrhl, že zrušíme T-Roc a koupíme Artíka. Je to samozřejmě velká změna, ale já mam z toho auta radost jako malé dítě. Teď jsem zrovna nemocná, takže ležím doma v posteli a ani si ho nemůžu pořádně projet:) Takže se na něj chodím dívat před dům:D




3 komentáře:

  1. Gratuluji ti moc k autíčku. Krásný dárek. Nedáš příště víc fotek Taspira? Missu

    OdpovědětVymazat
  2. Tá blond farba je nádherná, keby som niekedy chcela zmeniť na blond, tak toto by bola moja vysnená :)

    OdpovědětVymazat

Děkuji všem za komentář. Na blogu se zobrazí hned po schválení:)
Komentovat můžete i anonymně, bez google účtu.