úterý 13. února 2018

Ne-Valentýn

Krásné ráno.
Tak je tu, ten svátek kterým většina lidí kolem mě opovrhuje. Já ho přitom vždycky měla ráda. Opravdu, i když jsem byla single (což už je mimochodem asi tisíc let!!). Už proto, že to byla šance, abych někomu vyjádřila tajně svoji náklonnost a ještě lépe, aby ji někdo vyjádřil mě. Protože kdy je vhodnější okamžik pro romantické gesto, než právě dnes:)

A dneska si tu sedím na posteli v županu, šílený vlasy, žádný makeup a usrkávám horký čaj. Všechny plány jsme kvůli chřipce co jsem si přitáhla ze Stockholmu zrušili. Takže žádný zámeček, žádná romantická večeře a zamilované vrkání:)
Vzhledem k tomu, že mě zítra navíc čeká natáčení pro Topstar, které jsme už jednou přesouvali, tak se fakt poctivě potím v posteli a nic jiného rozhodně nemám v plánu:D
Takže doufám, že si ten dnešek užijete mnohem, ale opravdu mnohem líp než já:D I když vám to přijde jako svátek komerce, prostě si ho užijte po svém a vytěžte z něj pro sebe maximum:) Pozvěte na kafe toho souseda, co po něm už půl roku pokukujete. A přijměte pozvání od toho nesmělého kluka, který sice není tak úplně váš typ, ale s klukem co odpovídá vašim představám to přece taky ještě nevyšlo. Tak proč nedat šanci někomu, kdo se vaší ideální představě tak trochu vymyká 😂.

Místo fotek z romantického pobytu pro vás mám outfit, který jsem stihla nafotit, ještě než jsem ulehla:) Královsky modrý kabát z jarní kolekce Marella jsem zkombinovala s novou šálou Acne Studio ze Stockholmu. Zkusila jsem si tentokrát jednoduchý outfit, tón v tónu modré barvy. Přesto to chtělo něčím trochu oživit a na to mi šála přišla perfektní. Snad se to bude líbit i vám:)

Tak jak dnešek strávíte vy? Budu se těšit na vaše plány ❤❤


Kabát Marella Chodov, boty Nike, Kabelka Coccinelle, šála Acne Studios, čepice a kalhoty a svetr Lindex, brýle Dior Fokus Optik















6 komentářů:

  1. Jako vždy úžasná <3 A kabelka je top!

    www.mummysweetbaby.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
  2. tak sa poctivo lieč! kabát sa ti veeeeľmi hodí a verím, že som ti to už tu na blogu písala, ale máš dokonalé vlasy :D ;)

    Sabi z blogu Beautiful savage

    OdpovědětVymazat
  3. Nádhera, prostě luxus...šála a kabelka tomu opravdu dodávají ten správný švih. Další z tvých parádních outfitů...
    Já Valentýn beru jako každý den. Takže si dnes večer až přijedu domů z práce pustím oblíbený seriál. Hezký Valentýn...a brzo se nám uzdrav...

    dannythefashionista.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
  4. Já mám Valentýn taky docela ráda, ale protože mám 14. února narozeniny, tak slavím pochopitelně ty. V tomhle ohledu mě ale vždy rozčiluje, že když chceme s přítelem někam vyrazit, tak všechny dobré hospůdky jsou plné, lidé vrkají na našich oblíbených místech a my tak většinou slavíme doma a ven vyrážíme až jindy, když to šílenství trochu pomine. I tak mi ale přijde hezké, že kluk přinese holce kytku. Proč by ne? I když je pravda, že jako dospívající jsem měla z tohohle svátku úplné osypky :D Člověk vyroste z lecčeho.

    A musím říct, že modrá ti moc sluší! V porovnání s předchozím outfitem mi tady přijdeš mnohem výraznější. Tahle barva ti prostě sedne :)

    OdpovědětVymazat
  5. Ahoj Ino,
    alespoň sis snad během léčen odpočinu, protože ani to někdy není na škodu a člověk alespoň zjistí, že (i když s chřipkou) být celý den v posteli je vlastně fajn :)
    Outfit se mi líbí, hlavně šála. Miluji obrovské šály, do kterých bych se zamotala klidně 3x :D

    Martina

    OdpovědětVymazat
  6. Outfit krásný až na ty holé nohy, brrr brrr :-D

    Valentýn na houby :-/ celý den v práci a doma vaření do krabiček na další dny, abych měla co k obědu vůbec. To je život tohle :-(

    Brzy se uzdrav ;)

    OdpovědětVymazat

Děkuji všem za komentář. Na blogu se zobrazí hned po schválení:)
Komentovat můžete i anonymně, bez google účtu.