úterý 30. ledna 2018

Tone on Tone

Krásné ráno milé čtenářky.

 Outfity tón v tónu je poslední dobou moje oblíbená klasika. 
Svetr se sukní není do mrazu, to uznávám, ale když mám styling na Chodově, tak se to perfektně hodí, protože v obchoďáku je zase přetopeno. 
Hodně se mě ptáte, jak to, že mám Airmaxy pořád čisté. Je to tím, že jezdím hlavně autem a mým tajným trikem je nano-impregnaci. Původně jsem ji koupila kvůli nábytku, aby ho Taspir nezašpinil, ale dá se použít na vše. Najdete ji na stránkách zverimexu zde
A pokud si v jednom záběru všimnete naducaných rukávů, tak mi odpusťte. Mám svetr se širokými rukávy. Samozřejmě jsem měla v plánu fotit kabát přes ramena, a nějak jsem na to zapomněla. Zrovna tenhle svetr se v kabátu dá nosit, ale ne když ohnete ruku v lokti, aby jste tam dali kabelku. Pak to opravdu nevypadá dobře. To by ale k těm svetrům, které jsou letos v obchodech, museli začít dělat i kabáty se zvonovými rukávy, protože některé svetry prostě do ničeho nenarvu. Někdo se stejným problémem?:D

Svetr i sukně Lindex, boty Nike, kabát Max&Co, klobouk Tonak, kabelka Margiela






7 komentářů:

  1. Moc hezké a sluší Ti to. Mě by třeba vůbec nenapadlo si k takovému kabátu vzít ty Air Maxy. Ale vypadá to super!

    OdpovědětVymazat
  2. Tohle je vážně super outfit, i když bych si k němu taky vzala víc formální boty. Ale přitom je to takhle fakt super

    OdpovědětVymazat
  3. Příjemná kombinace. Odkud je kabát prosím?

    OdpovědětVymazat
  4. Krásné, opravu krásné :) Moc se mi líbí klobouk, kabát a výrazné náušnice :-)

    Boty bych neměla bílé ani s tou nejlepší impregnací, znám se :D :D

    OdpovědětVymazat
  5. Já tihle tóny barevné tóny miluju!!! Jsem blondýna a přijde mi, že v černé někdy vypadám až moc vulgárně, nebo naopak utopeně a nevýrazně. A proto si jedu svoje hnědo-béžové dobrodružství, které sice hodně lidí nechápe, ale víš jak... co mě je do nich. Já taky nechápu, proč nosí místo kalhot legíny :D ale to jsem odbočila.
    Myslím, že ti to na fotkách moc sluší, nejvíc mě nadchnul ten klobouček a dlouhý svetr. Přesně takových bych si potřebovala pořídit, moc ale nefandím rolákům. Zkoušela jsem si přímo ten, co máš ty, a necítila jsem se v něm moc dobře. Takže můj hon na dokonalý svetr pokračuje dál? Nemáš třeba nějaké tipy, kde mají hezké svetry? :)

    OdpovědětVymazat
  6. Ahoj, vůbec by mě nenapadla kombinace bot air-max a sukně. Je to neobvyklé, ale kdo říká, že by to tak nešlo? Vlastně proč ne? Miluju barvy, které jsi ztónovala dohromady a myslím, že se pokouknu po kabátě, který máš na fotce. vypadá vážně skvěle! ta kabelka mi připomíná mojí vlastní, kterou jsem sehnala z těchto stránek za skvělou cenu (http://moveup-fashion.cz/cs/59-kabelky). normálně reklamy nedělám, ale doporučuji ti tam mrknout, mají tam vážně skvělé kousky za super cenu (y) :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Díky za tip, ještě jsem tam koukala na tyhle kabelky. Tyhle se mi moc líbily.

      Vymazat

Děkuji všem za komentář. Na blogu se zobrazí hned po schválení:)
Komentovat můžete i anonymně, bez google účtu.