neděle 3. prosince 2017

Xmas Shopping List II.

Krásný první advent:)
Druhé pokračování tipů na dárky je tady, tak se pohodlně usaďte, nožky na stůl, horkou čokoládu mějte po ruce a jdeme na to:)

Pyžámko je klasika, ale třeba tohle vypadá úžasně vánočně a perfektně se hodí na to, aby někomu udělalo radost, takže proč ne:) Pyžamo Lindex



Čaje rozdávám jako dárek moc ráda, hlavně tedy ty kvalitní. Kusmi Tea sama piju, a kdysi jsem ho taky dostal jako dárek na vyzkoušení. Minulý rok jsem dělala balíčky hrnku, čaje a sítka. Přišlo mi to jako fajn komplet, zvlášť pro ty, co sypané čaje běžně nepijí a to sítko se jim k tomu tedy hodí. Letos bych k tomu ještě přidala třeba postříbřenou vintage lžičku, co mají třeba v Bella Rosa. Ale finální balení je samozřejmě na vás:)


Svetry mám jako dárek taky moc ráda. Tenhle mi přišel tak akorát vánoční a doufám, že se bude líbit.
Svetr Lindex

Mě osobně by se líbilo cokoliv s norským vzorem a určitě byste kvalitním, funkčním svetrem udělali radost každému lyžaři. Líbil se mi jeden v Peci, ale ten stála asi 25K:( Tak tenhle je za podstatně nižsí cenu:) Svetr Bogner

 Počet mých masek na spaní se nějak závratně rozrostl, ale podle mě jich není nikdy dost:) Je to i super dárek třeba pro kamarádku. Ráda vytvářím takové pohodové domací balíčky. Maska na spaní, chlupaté ponožky a k tomu třeba ještě knížka nebo maska na obličej. To už je na vás:)
 Tahle je z Oysho z Chodova a ta pod ní ze Zara Home.

Do relax balíčku by se hodilo i tohle sametové prádlo z Lindex. Mají i klasické kalhotky, ale tyhle kraťásky mi přišly lepší:)

Z Max&Co jsem naposledy koupila kabát, který teď nesundávám:) A teď se ta chodím dívat na vánoční dárky. Zatím se mi moc líbí tenhle mini batůžek a psaníčko:)



Bačkůrky jsem ukazovala už u dárků pro pány, ale vybrat nějaké pro kámošku mi přijde ještě snazší. Tyhle jsem koupila v Lindex, a další den jsem se vracela pro další i pro sebe. Moc pěkné najdete taky v Zara Home.

Tyhle UGG jsem našla na Officeshoes

Tenhle šperk jsem si vybrala pro sebe a nakonec ho byla ještě kupovat s kamarádkou pro její ségru. Je to symbol znamení od Swarovski a pokud víte datum narození, tak je to prostě super dárek, snad pro každou ženu. Já ten řetízek hrozně ráda vrstvím s dalšími šperky a vůbec ho ráda nosím:)

Sluneční brýle Givenchy z Fokus Optik pod stromečkem nemohou zklamat:)

Úplná novinka, která mi dorazila před pár dny. Nový parfém Tiffany složený z kosatce, mandarinky či pačuli. Velmi svěží ale sofistikovaný parfém.

Veuve Clicquot Rich je můj naprostý favorit. Baví mě, jak se dá míchat a měnit jeho chuť. Perfektně se hodí jako dárek a vy se nebojte, protože si o něj ode dneška můžete zasoutěžit na mém Instagramu:)

4 komentáře:

  1. Chci se zeptat - Tiffany parfém se prodává v parfumeriích, nebo přímo v Pařížský u Tiffanyho? :-)
    Jinak super tipy na dárky, díky!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Díky Terez:) Pokud vím, tak ho mají v Douglas, ale já bych si pro něj šla přímo do Tiffany, ať si užiješ nákup se vším všudy:)

      Vymazat
  2. Ahoj Ino,
    mě ty tvoje inspirativní články fakt baví :) Hlavně proto, že máš opravdu originální nápady a vždycky bych si něco vybrala. Normálně by mě nenapadlo uvažovat nad maskou na spaní, ale když ji tady tak vidím, tak je to úplně super dárek!

    Martina

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Marti, děkuji moc. To jsem fakt ráda:) a raková pěkná maska fakt potěší. Mám ji na nočním stolku a vozím si ji sebou i na cesty:)

      Vymazat

Děkuji všem za komentář. Na blogu se zobrazí hned po schválení:)
Komentovat můžete i anonymně, bez google účtu.