čtvrtek 30. listopadu 2017

Dárky pro muže

Krásný den, milé čtenářky. Jak jsem slíbila, snažila jsem se dát dohromady i tipy na dárky pro muže:) Ty, které už mám, jsem vám nafotila  doma a k dalším přikládám ilustrační fotky:) Vendy mi letos řekl, že fakt nic nechce, že jsme si koupili dům a nic už nepotřebuje. Což je samozřejmě super v případě, že nechcete utrácet, ale to se mě moc netýká, takže mám pro něj zatím tři dárky a další na cestě:D Úplně  nejlepší rada pro pohodové vybrání dárků je poslouchat ty naše polovičky celoročně a díky tomu vědět o jejich přání, ale to už teď těžko doženeme:) Tak zkusíme použít takové univerzální dárky, které by mohly udělat radost jak vaším mužům, tak třeba tatínkům či kamarádům:)

Mě i dalším čtenářkám samozřejmě pomůže, když se v komentářích podělíte o inspiraci:)
Tak copak kupuje svým protějškům vy?

Láhev kvalitního šampaňského Veuve Clicquot udělá radost určitě každému. Pokud navic koupíte i skleničky, bude dárek o to lepší. Já ještě čekám na koňak Hennessy, který Vendy miluje. Tak snad brzy dorazí:)




Poukaz na zážitek je rozhodně originálním dárkem- co třeba poukaz na trénink amerického fotbalu. Vybrat si můžete ze dvou verzí. Ta klasická verze stojí 1500,- a je to trénink s týmem na dvě hodiny a premium verze stojí 2500,- a je o něco víc individuální. Koupíte zde


Naše letošní golfová sezóna byla fakt mizerná, vzhledem k tomu, že jsme kupovali dům a stěhovali se. Ale vím, že si Vendy chtěl koupit novou kšiltovku, tak jsem mu ji objednala k Vánocům. Aspoň bude mít motivaci:) Věci na sport, které obdarovaného baví je ideální řešení, když fakt nevíte co koupit:) Kšiltovka na golf z Bogner.

Kosmetika je taky velká klasika, proto jsem vybrala ne tak obvyklý kousek pro péči o vousy. Vendy má vousy bohužel jen o dovolené, ale vašemu muži by se tento produkt třeba hodil:) Jinak to samozřejmě může být parfém, krém, gel na holení a další tuna pečující kosmetiky.
Pečující olej na fousy z Kiehls.

Elektronika je oblíbeným dárkem. Tentokrát mám jako tip telefon Lenovo Moto Z Play. Rozhodně nejzajímavějším na tomhle telefonu jsou výměnné moduly. Aspoň já jsem z nich naprosto nadšená. Moduly jsou na magnet, takže drží na těle telefonu úplně dokonale. Nejvíc používám modul fotoaparátu Hasselblad True Zoom, díky kterému nemusím tahat zrcadlovku. Další je projektor, repráky a náhradní turbo baterie:)

 
Abych byla upřímná, nejraději dávám podle mého názvu win-win dárky. To jsou dárky, které udělají radost i vám. Mezi takové dárky určitě patří i poukaz na pobyt Chateau Mcely. Vybrat si můžete i masáž, nebo třeba večeři v jejich restauraci Piano Nobile.


I tenhle dárek je pro mě win-win:D Kašmírový svetr chci pro Vendyho už dlouho, a jestli se mu  nebude líbit, tak ho klidně budu nosit sama:) Koupila jsem ho v Massimo Dutti.



Co takhle pořídit poukaz na dioptrické nebo sluneční brýle. Nebo co rovnou pořídit třeba klasické Ray-Ban? Typ Wayfarer snad sluší úplně každému:) Fokus Optik



Papuče jsou většinou nevyžádaný dárek, ale Vendy je fakt do domečku potřeboval.
Koupíte třeba v Zara Home, H&M, F&F, Humanic a dalších obchodech.

Co třeba tyhle UGG z Office Shoes

Není to tak dlouho, co se Vendy zmínil že by měl ve špajzu rád sušenou šunku, kterou by si tam chodil ukrajovat. Takže zítra musím najít nějaký eshop a budu objednávat takovouhle kýtu. Na stojánku a s nožem, mě to přijde jako ideální dárek. Jestli máte nějaký tip, kde objednat, budu ráda:)

Pokud má váš muž rád hamburgery z Hard Rock Cafe, co mu třeba koupit mikinu nebo triko s nápisem:)



Já aktuálně řeším ještě hlavní dárek. Měla jsem v plánu zahradní domek, ale Vendy mezi řečí podotkl, že by ho bavilo kdyby ho postavil sám. Takže to mi trochu vybouchlo. Takže teď řeším, že bych koupila gril, ale nejsem si jistá, jestli vyberu správně:) Takže hlavní dárek ještě řeším. Naštěstí toho do domečku ještě potřebujeme dost, takže inspiraci mám:)

Samozřejmě jsou tu další možnosti, jako knížky, lístky do divadla, na koncert, diáře, peněženky, permice na lyžování atd. Letenky a speciálně vytvořené výlety, poukaz do pěkného barbershopu:) Budu se těšit i na vaše tipy:)

11 komentářů:

  1. Já jsem zatím koupilalyžování v Rakousku a poukaz na večeři v naší oblíbené restauraci. Z tvých tipů se mi nejvíc líbí ta vodička na fousy, protože jsem ani nevěděla, že něco takového existuje a ten poukaz na fotbal. Ten ještě promyslím:)
    Alča

    OdpovědětVymazat
  2. My jsme kupovali sunku pro nekoho nekolikrat a vzdy v Makru. Maji tam vyber a normalni ceny.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuji za tip. Už mám nějaké vyhlídnuté online. ale mrknu i do Makra. Děkuji:)

      Vymazat
  3. Ja budem tento rok svojmu chalanovi dávať také osobné poukazy. Na masáž, na večerou pri sviečkach a alebo kúpeľ s penou. Chcela som niečo trochu iné a nekomerčného. Tak dúfam, že tú snahu ocenia.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. To zní super, určitě to ocení. To je taky win-win dárek:)

      Vymazat
  4. Hurá, konečně to ti začíná žít a častěji dáváš články :-) Líbí se mi ten tip na trénink fotbalu, boží! Jdu to prozkoumat.

    Pro bráchu mám zatím akvárium a vajíčka pravěké krevety, která se po vsypání do vody vylíhnou... :D a tradičně dostane něco na sebe, fuckery a stírací los.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Vážně mě moc mrzelo, že jsem během stěhování nemohla být tolik aktivní. Ale snad to teď alespoň trochu vynahrazuji:)

      Vymazat
  5. Manžel už dlouho mluví o hezkém multitoolu, proto jsem letos pořídila nějaký od Lethermana. Ještě mluvil o jednom tričku s logem, které se bohužel nedá sehnat, tak jsem na internetu našla logo, nechala ho oříznout a natisknout na tričko.. Myslím, že bude mít radost :)

    OdpovědětVymazat
  6. Ahoj Ino,
    dala jsi opravdu krásné tipy! Já příteli dávám zimní boty (ty jsi ale vybral, navíc si je musel zkusit), potom kvalitní sluchátku, nějaké doplňky k pc a ještě mu určitě koupím nějaké kousky oblečení.

    Martina

    OdpovědětVymazat
  7. Jsem stejného názoru, a to poslouchat svou polovičku celoročně, co by si přál nebo potřebuje. Můj muž si akorát většinou vše, po čem touží, koupí co nejrychleji to jde, tudíž je to občas náročné. :D
    Já často volím dle zájmů, jako vhodné dárky vybírám například vinylové desky či CDs, pokud rád člověk stále takto podporuje své oblíbené interprety :) , dále třeba sportovní oblečení či nářadí/náčiní, hodně originální mi přijdou různé zážitkové poukazy např. na sporty, večeři v netradiční restauraci nebo jinou zábavu. Pro starší je super, jak píšeš, kvalitní šampaňské nebo degustace kvalitních rumů, pro pány, kteří rádi vaří třeba vkusnou kuchařku či nějaký voucher na kurz vaření s profesionálem :)

    OdpovědětVymazat
  8. Můj přítel dělá historický šerm a já si pokaždé v průběhu roku říkám, že díky tomu budou vánoce hračka. Jenže... :D vybrat mu nový meč si sama netroufnu, co když mu nebude vyhovat. Co se týče oblečení, vše je na zakázku (aby vypadalo dobově), takže člověk potřebuje přesné rozměry. A přijít za chlapem s tím, že potřebujete změřit jeho předloktí nebo obvod pasu prostě není dvakrát nenápadné. Navíc jsou všechny ty věci hrozně drahé. Ach jo! :D Nicméně už jsem mu takhle vybrala kožené nátepníky a pásek s měšcem, impregnaci na historické boty a dýku. Letos jsem chtěla udělat nějaký poukaz, ale v obchodě mi teda nevyšli úplně dvakrát vstříc, takže smůla :(

    OdpovědětVymazat

Děkuji všem za komentář. Na blogu se zobrazí hned po schválení:)
Komentovat můžete i anonymně, bez google účtu.