pondělí 13. listopadu 2017

Recenze Braun FaceSpa + Giveaway

Krásný den.
Sice to chvilku trvalo, ale konečně vám mohu představit svůj názor na produkt Braun FaceSpa. Já se produkt vždy snažím opravdu vyzkoušet, abych za něj mohla strčit ruku do ohně a nelitovala jeho doporučení. 




Multifunkční přístroj od Braun jsem zkoušela několik měsíců a ráda bych vám představila jeho pozitiva i negativa. To, co mi na něm přijde nejvíce zajímavé, jsou vyměnitelné hlavice, ze kterých bych nejvíc vyzdvihla tu s epilátorem. Čistících kartáčků se vyrábí víc než dost, takže dokážu ocenit, že se Braun snažil přijít s něčím jiným a jedna z hlavic je mini epilátor pro obličej. Tím, že je hlavice opravdu úzká, dá se velmi dobře použít na obočí, na což jsem si velmi rychle zvykla. Odstraňuje chloupky i s kořínky, prý až na 4 týdny. Mně to tedy tak dlouho určitě nevydrží, ale je to srovnatelné s vytrháváním pinzetou, jen o moc rychlejší. Přiznám se, že jsem se poprvé dost bála přiložit si tu hlavici k obočí. Zvuk to vydává jako mini sekačka na trávu a první setkání nebylo ani moc příjemné. Prostě to strašně rychle vytrhává chloupky. I pinzetou to někdy bolí, ale tohle je několikrát rychlejší a nikdy mi to na rozdíl od pinzety nevzalo i kůži. Čím déle s tím pracujete, tím méně to bolí. Vážně. Super je, že se hlavice točí na obě strany, takže máte přístup opravdu všude a nemusíte se použití na obočí vůbec bát. Jediné, na co bych upozornila, je, abyste se u toho soustředili, protože já se u epilace významně zamyslela a v tu ránu byl pryč kus obočí:) Moje chyba a naštěstí to už dorostlo:) Co mi vadí je, že u přístroje měním pořád baterky. Přijde mi, že ho nejvíc vyčerpává právě epilace a to, jak rychle se ta hlavice točí. Každopádně dobíjecí baterky to jistí:)


 Dále bych  se zmínila o dalších hlavicích, které nejsou o nic méně zajimavé. Čistící kartáček vám samozřejmě představovat nemusím. Řekla bych, že je akorát měkký a čistí pleť dobře. Lidé s citlivějším typem pleti si můžou koupit i speciální hlavici. Kartáček je vodotěsný, takže ho bez problému můžete využít i ve sprše. Třetí hlavice je masážní a já ji používám pro zapracování krému na noc. Sama bych ručně tolik času do zapracování samozřejmě neinvestovala.



 Co se mi hodně líbí, je ta skladnost přístroje a hlavic, takže jsem ho měla už v Londýně i v Miláně. Velmi oceňuji, že se vejde do malé kosmetické taštičky, která je v balení. Celkově tedy produkt hodnotím jako pozitivní. Využiji všechny tři hlavice, na víc bych asi neměla čas. Zvláště epilátor považuji za velkého pomocníka:)

Slíbila jsem vám, že pokud budu s produktem spokojená, tak vám zařídím giveaway:) Takže rychle na můj Instagram, kde najdete soutěž o dvě balení. Ať už chcete Braun FaceSpa pro sebe či pro někoho jako dárek na Vánoce:)

5 komentářů:

  1. Škoda, že nejde soutěžit, když nemám Instagram. Krom Facebooku se sociálním sítím vyhýbám a radši ležím v knihách, takže mám smůlu, ale třeba můj komentář přispěje k tomu, že už to příště bude i pro lidi bez Instagramu :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. V tom případě zařadím i komentáře tady na blogu, pokud nemáte IG:)

      Vymazat
  2. Nedoporučuji, vodeodolny byl asi 2 měsíce.... pak zkorodoval uvnitř kov k bateriim a už nefunguje :-(

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já ho zkouším přes tři měsíce a žádný problém:) Co reklamace?

      Vymazat
  3. Ahoj Ino,
    tento produkt od Braun mám doma už něco přes rok a nemůžu si ho vynachválit. Pro mě to byl skoro kup roku :D Používám ho téměř denně ať jde o epilační část nebo čistící. Využiju obojí. Jediné co mě taky trochu štve tak to, že je na baterie. Určitě by bylo lepší kdyby fungoval podobně jako el.kartáčky na zuby, které se dobíjejí ve stojanu :)

    Martina

    OdpovědětVymazat

Děkuji všem za komentář. Na blogu se zobrazí hned po schválení:)
Komentovat můžete i anonymně, bez google účtu.