středa 22. listopadu 2017

Hloubková hydratace kyselinou hyaluronovou

Krásný večer.
Na konci léta jsem vyzkoušela omlazení krevní plazmou (článek zde) a také kyselinou hyaluronovou. A o druhé zmíněné metodě se můžete více dozvědět právě v tomto článku. Proces aplikace je poměrně totožný. Opět se omlazuje vaší krví (plazmou), která je ale navíc obohacená o kyselinu hyaluronovou. Proces aplikace je v podstatě totožný, tak ho sepíšu jen v kostce a vypíchnu hlavní rozdíly. Pro detailnější informace mrkněte očkem na ten starší článek zde:)

Jak jsem psala, aplikace je dost totožná. Opět mi byla odebrána krev, na obličej mi nanesli znecitlivující krém a šlo se na to. Moje krev byla tentokrát obohacena o kyselinu hyaluronovou, která je tělu vlastní. Máme ji v těle všichni, jen začíná postupem času ubývat. Tato metoda tedy slouží k hloubkové hydrataci pleti do které je jehlami aplikována tato látka, která na sebe báječně váže vodu a drží ji v hlubších vrstvách kůže. Pleť by tedy měla být vypnutá, hydratovaná a bez drobných vrásek.





Ten proces se odlišoval hlavně tím, že se látka neaplikovala jehlou ale rovnou pistolí (vital injektor), která v sobě má 5 jehel. Takže místo jedné aplikační jehličky do vaší pleti vjede rovnou pět. Přiznávám, ta pistole mě trochu vyděsila:D Ale jak jsem psala v původním článku, omlazení plazmou je opravdu bezbolestné a u injektoru to nebylo jinak. Opět to bylo nejcitlivější kolem pusy, ale nic co by se nedalo vydržet. Paní primářka Smutková mi látku aplikovala do celého obličeje a to několika sty mikrovpichy a s rovnoměrným rozložením učinné látky.


Po dokončení jsem opět hned ledovaly a po pár minutách jsem si už opět mohla obnovit makeup. Já jsem hned po tomto zákroku měla domluvený styling, který jsem nemohla zrušit, takže jsem po 20 minutách dorazila na Chodov a přiznám se, že jsem se moc necitíla. Prostě jsem byla lehce opuchlá, ale přitom na mě vlastně nebylo nic poznat. Věděla jsem to já a nikdo jiný by si toho nevšiml. Ale já osobně si tam příště raději naplánuji home office:) Tentokrát jsem měla jen jednu miniaturní modřinku, která do pár dní zmizela a jinak nebylo nic poznat. Za to efekt se dostavil poměrně rychle. Přesný čas vám asi neřeknu, ale tak do týdne jsem začala pozorovat změny. Pleť se úplně vypnula, byla super svěží a hydratovaná, bez flíčků. Najednou jsem neměla potřebu ani používat makeup. Přišlo mi škoda tu pleť něčím zakrývat a přiznám se, že mě ten výsledek moc překvapil. Podle primářky je u starší pleti ten výsledek daleko znatelnější a samozřejmě také při častější aplikaci je účinek větší. Já sama nejsem pro velké zásahy do pleti, takže jsem ráda, že se jedná o látky tělu vlastní, že to takhle perfektně funguje a určitě si to ráda znovu zopakuji.

Pokud budete k mít k zákroku jakékoliv otázky, neváhejte se zeptat v komentářích:).
Asklepion má samozřejmě i vánoční poukazy, tak lze omlazení pleti darovat jako vánoční dárek:)

Máte se zákrokem někdo zkušenost? Byli jste spokojeni s výsledkem?












A po zákroku:)

5 komentářů:

  1. Nejsem moc na tyhle zákroky, ale docela by mě zajímal ten výsledek na mě. Mám vrásky asi od pětadvaceti. hlavně nosoretní a kolem očí, ale nechtěla jsem na botox. I tohle by mohlo zabrat? Diky!

    OdpovědětVymazat
  2. Jak to tak mladou holku napadne, však to nepotřebuješ.

    OdpovědětVymazat
  3. Je to nepřirozené... Přijde mi, že těmhle omlazujícím zákrokům začínáš nějak nebezpečně holdovat... Nezapomeň, že i vrásky sluší ;-)

    OdpovědětVymazat
  4. Kritizovala jste jistou "blogerinu" za spolupráci s jistou klinikou. Souhlasila jsem i z hlediska toho jaký to má dopad na mladé sledovatelky té jisté slečny.Vím, že tady nelze mluvít o ovlivňování náctiletých, protože máte dospělé čtenářky, které snad nepodléhaji všem trendům. Ale u Vás je taky evidentní, že se jedná o spolupráci (neoznačenou samozřejmě, jak je nyní zvykem) a nějak mi to nejde dohromady s vaším přesvědčením, že si ženy maji uvědomit a neměly mít komplexy, kolik modelek a celebrit je po úpravach a jaká je pak reálita.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuji za komentář. To že mě klinika pozvala, abych si to vyzkoušela, jsem psala už v prvním článku i na IG. Takže o žádné lhaní rozhodně nejde. Srovnávat invazivní operaci, kdy si do těla necháte vpravovat silikonové výplně a injekce látky, která je tělu vlastní snad nebudete srovnávat. Rozdíl vlivu na čtenářky v mém věku, byl zmíněn. A s mým přesvědčením to určitě nekoliduje. Zastávám stále stejný a stabilní názor. To ale neznamená že nebudu dbát o svoji pleť. Tady se nejedná o hojení nějakého komplexu. Přesto si cením, že se ptáte a udělal/a jste si čas na napsání svého názoru. Snad uvidíte, že můj postoj je neměnný a že jsem o pozvání psala upřímně:)

      Vymazat

Děkuji všem za komentář. Na blogu se zobrazí hned po schválení:)
Komentovat můžete i anonymně, bez google účtu.