středa 13. prosince 2017

Adventní Instalife

Krásný večer.
Jak si užíváte advent? Zdá se, že pro většinu lidí má tohle období příchuť splašeného shánění dárků, domácího úklidu a nuceného pečení. My jsme se to letos rozhodli udělat trochu poklidněji  než předešlé roky. Ačkoliv se letos rodinné Vánoce konají v našem novém domečku, nijak neblázníme a vše docela v poklidu připravujeme. Vendy napekl tři druhy cukroví, já nakupuji dárky a úklid taky děláme tak nějak společně a bez stresu. Samozřejmě do konce roku pracuji, ale rozhodli jsme se strávit tři dny v Chateau Mcely a zajet na opening sezóny do Špindlu. Určitě se chci ještě sejít s přáteli na večeři, předat jim dárky a pozvat k nám kamarádky:)
I kdyby jsem na nějaký dárek zapomněla, nebo neměla umytá okna (nechápu tento zvyk:), letos prostě s Vaškem jedeme na vlně klidu a pohody:) A pokud to u vás jen trochu jde, zkuste to taky takhle zařídit. Vždyť ono se to nezblázní. 
Užijte si článek:)





Úchvatná výzdoba v Chateau Mcely
















Doplňuji zásoby:)


Focení zimního lookbooku pro Liběnu Rochovou



Stihla jsem se i zastavit na omlazení pleti v Asklepionu.



 Už jsem si stihla vybrat vánoční dárek:)



Opening sezóny ve Špindlu



 Outfit Bogner


5 komentářů:

  1. Letos mám taky po dlouhé době zase vánoční pohodu a neřeším, co přijde po novém roce. Moc ti jí přeju a užívej jí co to jde!
    P.S. Taspir je v té bundičce prostě boží!

    OdpovědětVymazat
  2. Taky bych to letos chtěla takto v klídku. Ale mimčo bohužel nedovolí..

    OdpovědětVymazat
  3. Ahoj Ino,
    já si už vánoční atmosféru užívám pár dní. Dárky mám nakoupené, nestresuju se jestli mi na poličce leží smítko prachu...Nechápu ty šílenosti kolem Vánoc :) Stačí si to dobře všechno naplánovat a člověk má klid :) O víkendu budu nasávat atmosféru na vánočních trzích a přemýšlet jakou barvou letos ozdobím stromeček :)

    Martina

    OdpovědětVymazat
  4. Taspis už pózuje lépe, než ty ;-) plyšákej mazlivej :)
    Co se týče Vánočních příprav, tak je také vůbec nehrotím. Mám teď navíc zkouškové období, takže nemám příliš volného času a říkám si, že nestojí za to stresovat se k*avinami. Upekla jsem trochu cukroví, máme adventní věnec a okna jsou špinavá (a budou až do velikonoc). Alespoň už mám připravené dárky, čekám jen na ten poslední. Snad dorazí včas.
    Přeji ti hodně klidu a pohody na Vánoce a zdraví a štěstí do nového roku ♥

    OdpovědětVymazat
  5. Taspir akoby sa v tej bundičke narodil, vyzerá v nej roztomilo ♥
    užívajte si krásne predvianočné obdobie :)

    OdpovědětVymazat

Děkuji všem za komentář. Na blogu se zobrazí hned po schválení:)
Komentovat můžete i anonymně, bez google účtu.