úterý 21. listopadu 2017

Xmas shopping list I.


Krásný den.
Určitě už se taky nemůžete dočkat Vánoc:) Proto pro vás mám letošní první článek s tipy na dárky. Počítám, že ještě tak dva budou následovat, tak se nemusíte bát, že by inspirace bylo málo.
Jak jste na tom vy? Začínáte dárky nakupovat, nebo už snad máte vše nakoupené ?

Letos se určitě zastavte v Jo Malone. Jejich obchody najdete přímo v Douglas a na Chodově se bude otevírat jejich samostatná pobočka. Vzhledem k tomu, že sem tahle značka přišla tento rok, tak její produkty nejsou okoukané a můžete se blýsknout originálním dárkem před kamarádkou, co si jejich výrobky vozí třeba ze zahraničí nebo je ještě nezná. Před Vánoci jim vychází limitované edice, které jsou krásně zabalené a mají i specifické velikosti výrobků. Pořídit můžete vánoční kalendář s miniaturami, což se hodí pro někoho, kdo se značkou nemá zkušenost, nebo třeba i obrovské svíčky v balení po třech, které jsem pořídila já. S balením si už nemusíte dělat moc starosti, protože to mají v krásných krabicích.







Značku šperků vždy vybírám podle preferencí toho, pro koho je kupuji. Kamarádka má ráda Swarovski, takže jsem jí tam vybrala náramek a doufám, že jsem se trefila. Ale myslím, že u kamarádek se šperkem vždy uspějete. Přece jen vás to potom tak nějak spojuje a vzpomene si na vás, když ho nosí:)


Pro milovnice šperků se hodí i tento dárek. Podobné šperkovnice najdete v Zara Home, Nanu Nana a tyto jsou z H&M Home.


Perfektním dárkem můžou být i sluneční brýle. Já sama je nosím celoročně, takže mi přijdou super i jako vánoční dárek. Záleží samozřejmě na značce a vkusu.
Co třeba tyhle Jimmy Choo z Fokus Optik?
Najdete tam samozřejmě i minimalističtější modely a další světové značky.

 
Tuhle vánoční limitku Mac snad ani nemusím představovat. Už teď je ikonická a skoro vyprodaná, takže pokud ji chcete jako dárek, doporučuji neváhat:)


S elektronikou je to trochu náročnější na výběr, ale stále je to jeden z nejoblíbenějších dárků.
Elegantní design nové Lenovo Yoga vás dostane. Stejně jako všestranost a nízká váha. Díky otočnému pantu si můžete zvolit, jestli na něm chcete pracovat jako na tabletu, notebooku či v poloze Stan. Díky peru můžete být kreativní a malovat portréty či dopisovat poznámky k textu.



I Kiehls má super vánoční limitky, ale ty vám ukážu zase přiště. Tentokrát vás upozorním na skvělý hydratační krém, který už určitě znáte, ale tentokrát je jako symbol kampaně Autism Speaks ve speciálním obalu. Tento obal navrhl herec Matthew McConaughey, který spolu s Kiehls pomáhá osobám s poruchami autistického spektra a jejich rodinám.

7 komentářů:

  1. Jo Malone už mám v plánu navštívit hrozně dlouho. Jejich svíčky vždy obdivuji na fotkách a vypadá to jako pěkný dárek. Takže tam určitě musím zajít.

    OdpovědětVymazat
  2. Mám už skoro všechny dárky. Konečně začínám balit. Ale tipy se i tak hodí. Určitě jsem na nějakou kamarádku či známou zapomněla a nakonec to budu shanět. Nejvíc jsem řešila dárek pro nového přítele a nakonec jsem mu koupila let balonem.

    OdpovědětVymazat
  3. Dej prosím tipy na dárky pro muže. Letos nemám žádné nápady.

    OdpovědětVymazat
  4. Ahoj Ino,
    já už mám většinu dárků koupených. Snažím se sehnat většinu v předstihu, abych se vyhnula šílícímu davu lidí v obchodech. Každý rok se mi to více méně daří, což jsem ráda :) Musím uznat, že s tvých tipů bych určitě taky něco vybrala.

    Martina

    OdpovědětVymazat
  5. Moc hezké tipy. Já mám dárky už docela vymyšlené, ale ještě je musím koupit.
    Našim, kteří jsou hodně na zážitkové věci, chci pořídit lístky na muzikál, zatím ale nevím na jaký. Dárek pro bráchu mám vymyšlený už celé měsíce - chci mu dát vodní dýmku, protože pořád otravuje a jezdí si půjčovat tu naši :D
    Trochu váhám, co se týče přítele. Shodli jsme se, že nic velkého si dávat nebudu, protože teď šetříme peníze na krbová kamna, tak chci vybrat něco malého, ale hezkého. Možná mu pořídím kožený pásek ke kostýmu, dělá totiž historický šerm.
    Nejsnazší je to s kamarádkami. Tam mám vždy jediný problém - většinou si chci dárky pro ně nechat já :D Několikrát už jsem to i udělala, takže je hned po příchodu domů musím zabalit.
    Z tipů od tebe mě nejvíc zaujaly ty svíčky. Vypadají naprosto luxusně a hodně mě láká i ta krabička. ♥

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. S dárkem pro partnery bývají evidentně největší problémy:D ale pokud ma takový koníček, byl by za takový dárek určitě moc rád. A to co píšeš o dárkách pro kamarádky se mi stává taky!!!! a já myslela, že v tom jsem sama:D

      Vymazat
  6. Jsou to nádherné věci a když to vidí člověk v jednom článku, najednou je tolik inspirace a tipů, že bych nevěděla, co komu koupit dříve :)
    Moc mě zaujaly svíčky, jsem milovnice svíček, tudíž bych jedny brala i pro sebe.
    Pro partnery je opravdu těžké vybírat dárky, zvláště po letech vztahu, kdy už si mezi sebou většinou řekneme, že si koupíme navzájem jen maličkosti, ale nejraději bych mu stále udělala radost větším překvapením. :) Na druhou stranu, pokud má stále pestré koníčky, tak se dá vymýšlet další nápady.
    Pro kamarádku je naopak velmi snadné vybírat, to je radost sama o sobě :)

    OdpovědětVymazat

Děkuji všem za komentář. Na blogu se zobrazí hned po schválení:)
Komentovat můžete i anonymně, bez google účtu.