neděle 26. listopadu 2017

Sunday outfit

Hezkou neděli.
Ani vám nebudu psát, jak dlouho se tu neobjevil outfit. Začala jsem je postupem času více zařazovat do článků Instalife a na Instagram. Vůbec mi nedošlo, jak vám tady chybí. Po vašich zprávách a komentářích to ale napravuji a hodlám na blog opět zařadit více outfitů. U toho dnešního vás jistě zarazí boty. Je to určitě jeden z posledních termínů, kdy se dají vynosit bez zápalu plic, ale samozřejmě je to pro komfortní přepravu autem. Ne pro stání na zastávce, to by ten zápal opět hrozil:D Pro někoho to bude velký úlet, v tom případě si zkuste k outfitu představit bílé tenisky, které k tomu taky vypadají skvěle a určitě je k tomu doporučuji. Tenhle outfit má mnoho dalších variant. Mám ho v oblibě jako tón v tónu, kdy mám šedivý i kabát. Ale tenhle klasický velbloudí tomu zase dává jiný rozměr i ve spojení s botami. Tenhle kabát poslední dobou vůbec nesundávám, protože jsem ho, v této kvalitě, sháněla několik let a hodí se opravdu, ale opravdu nekecám, absolutně ke všemu. Takže jestli letos chcete udělat jednu pořádnou investici, tak co třeba do klasicky střiženého kašmírového kabátu ve velbloudí či tmavě modré barvě. I v ní totiž vypadá skvěle.
A dokud není opravdu zima, tak doporučuji vynosit tyhle kombinace huňatého svetru a sukně či šatů z jemných materiálů. Kombinace nesourodých struktur vypadá vždycky chic. Tahle plisovaná sukně vypadá perfektně i s šedým svetrem do V či hrubě pleteným rolákem. Já ji mám z Lindexu, ale seženete ji určitě i v dalších obchodech. Chce to hlídat si délku, aby vás opticky moc nezmenšovala a taky velikost záhybů, aby nepřidávala na objemu:)

Tak pevně doufám, že vás outfit po delší době potěší a aspoň trochu se vám trefí do noty. Budu se těšit na vaše komentáře. Ina:)

Kabát Max&Co , Kabelka Coccinelle , sukně Lindex











6 komentářů:

  1. Líbí se mi to, tyhle kombinace prostě maj něco do sebe.

    OdpovědětVymazat
  2. Jo tohle je super. Vzala bych si k tomu spíš ty tenisky, co si zmínila. Ale jinak k tomu nemám jedinou výtku. Taspir je navíc rozená modelka.

    OdpovědětVymazat
  3. Ajajaj, ty boty nee.. ale zbytek je skvělý :)

    OdpovědětVymazat
  4. Super look, boty jsou bozi, jen si nedokazu predstavit, ze bych je fakt nosila v beznym zivote. :) A pejsek jako vzdy super. <3

    TMA

    OdpovědětVymazat
  5. Hezké kombinace. Už nějakou dobu jsem nadšená hlavně z té kabelky, je skvělá ♥ jinak podobný svetr sháním už snad tři roky, ale pořád nemůžu sehnat takový, který by mi vyhovoval jak kvalitou, cenou a hlavně délkou. Mám trochu větší prsa a díky tomu mám svetry, které jsou ostatním hezky dlouhé, jen do pasu. Pěkně mi to rozčiluje :D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuji moc, A já se u kabelky bála, jestli ji dostatečně vynosím:D teď ji nosím stále:) U svetru bych volila tenčí materiál jako kašmír, který je úžasně kvalitní, zahřeje ale nebude tolik přidávat objem. Ty delší střihy svetrů mají třeba v Lindexu, teď jsem tam koupila skvělý mohérový rolák až ke kolenům.

      Vymazat

Děkuji všem za komentář. Na blogu se zobrazí hned po schválení:)
Komentovat můžete i anonymně, bez google účtu.