úterý 28. listopadu 2017

Instalife 38.

Krásný den.
Na instastories jsem vám ukazovala střípky z natáčení pro Prima Topstar. Tohle natáčení pro mě bylo hodně výjimečné, protože se poprvé odehrávalo u nás doma, a to v našem novém domečku. Dlouho jsem rozmýšlela, jestli si sem kamery pustit, ale nakonec jsem si řekla, že vám dům stejně budu hodně fotit, takže už v tom není žádný rozdíl. Televizi jsem pustila do dvou místností. Do šatny a pak do ložnice. Přiznám se, že pustit někoho domů, po tom, co tam bydlíte jen měsíc a půl a poslední krabici jste vybalili jen pár dní před termínem natačení, není úplně nejlepší nápad.

Hodně jsme tlačili na to, aby se tyhle dvě místnosti dodělaly prioritně a bylo s tím docela dost starostí. Ale zase jsem se díky tomu poučila a na všechno si příště dám více času, než se takhle stresovat. Takže uvidíte ty nejvíc dodělané místnosti, ale pro mě ještě hotové nejsou a chybí v nich ještě pár dodělávek. Přesto doufám, že se vám reportáž bude líbit. I proto, že je hodně osobní a upřímná. Posledních pár týdnů navíc obrážím různé předvánoční party a prezentace, tak mám pro vás fotek víc než dost.  O tom, kdy poběží reportaž v Topstar magazínu, se vám pokusím dát co nejdříve vědět, hned jak to oznámí mně. Ale půjde to v tom večerním magazínu, ne v tom kratším po zprávách. Podle psoledních informací to zřejmě půjde příští týden:)
Tak mějte krásný týden, budu se těšit na vaše komentáře:) Ina

Jedna vyloženě podzimní fotka:)



 Natáčení pro Topstar Magazín- Outfit Lindex

Výsledek focení pro InConcept magazín. 

Týden před natáčením dorazila i postel z Dreambeds. Ložnice je už dozařízená a můžete ji vidět na mém IG profilu nebo v článku o našem bydlení, který pro vás chystám.

Taky jsem si užívala a testovala Volkswagen Alltrack:) Kabát Max&Co

 Představení Vánoční kolekce Bulgari

Nové UGG z Office Shoes

Focení ve Špindlu. Bunda Bogner 

 Představení nového modelu Volkswagen Polo


Podzimní piknik s Veuve Clicquot

 Vánoční Lindex party

Volkswagen Arteon, kterého jsem měla na natáčení.
Parfémy Rouge Bunny Rouge, Jo Malone. Brýle Prada z Fokus Optik

8 komentářů:

  1. Jee a kdy to tedy půjde? já myslela že už tento týden. A jak ti vyhovují ty nové UGG? tohle jsou jedny z mála, co se mi líbí.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Mě jsou pohodlné zatím všechny UGG. Je to skvělá varianta, když mám volný den a nemusím mít podpatky. Nohy si aspoň konečně odpočinou. A taky jsem myslela, že to půjde už tento týden, ale musejí to ještě sestříhat.

      Vymazat
  2. Krásne fotky, no veru neviem si predstaviť pustiť k nám domov kamery :D

    NITA
    NEW POST

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuji moc Nito, já to beru jako součást mojí práce. Ale taky jsem si na to musela zvyknout. Na druhou stranu, jestli to fotím na bog a instagram, tak už to pro není moc rozdíl. Ale pořád si snažím nechávat kus svého soukromí jen pro sebe:) Děkuji za komentář:)

      Vymazat
  3. Ahoj Ino,
    opravdu moc se těším na tvé články ohledně zařizování nového bydlení. Z fotek, které jsi nám zatím ukázala, to vypadá nádherně a věřím, že to musela být docela makačka všechno před natáčením stihnout. Stěhování je opravdu je nejnáročnějších věcí :D Doufám, že nám potom dáš vědět, kdy vysílání poběží :)

    Martina

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Marti určitě dám vědět a moc děkuji za komentář. Jako ještě to tady fakt není podle mého gusta. Ještě půjde pryč podlaha v obyváku, chtěla bych novou kuchyň i koupelnu. I když jsou obě nové, ale ne dle mého stylu. Ale tohle se prostě bude měnit postupně. Moc ráda vám nafotím aspoň to, co máme zatím hotové. A moc děkuji za komentář, jsem vážně ráda, že se ti fotky domečku líbily:)

      Vymazat
  4. Ino, jsi fakt dobrá. Smekám, jak to všechno zvládáš a kde bereš energii. Všechny fotky krásné a zdařilé.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jee Marti, ty jsi zlatá, děkuji moc za komentář. Zrovna teď mě teda skolila nemoc, tak si málo odpočinku vybralo svoji daň. Navíc, to já si na sebe vždycky ušiju takový bič, že si kývnu na natáčení po nastěhování:) Ale zas nás to fakt donutilo na některých věcech máknout extra rychle. Což se na Vánoce moc hodí:)

      Vymazat

Děkuji všem za komentář. Na blogu se zobrazí hned po schválení:)
Komentovat můžete i anonymně, bez google účtu.