středa 25. října 2017

Instalife 37

Někdy je pro mé okolí překvapující, jak odlišné jsou moje zájmy a prostředí, ve kterém se pohybuji. Jeden den si užívám na party v New Yorku a další den nabízím polévku bezdomovci. Někdy je ten rozdíl až tristní, ale na druhou stranu mi to pomáhá udržet si realitu a správné hodnoty.
Myslím, že zrovna na tomhle přehledu mých dnů je ta polarita pěkně vidět.
Když si to období vybavím, tak tam pro mě nejvíc vyčnívá návštěva dětského domova, která byla jako obvykle emotivní, jinak to snad ani nejde. Tentokrát o to víc, protože jsem dětem nevezla jen oblečení, ale měla jsem se sebou Tapsira a nabídla jim, ať se s ním pomazlí, pohrajou a užijí si zvíře v domě, protože žádné v DD mít nemohou. Že to bylo prostě úžasné a zaroveň něčím smutné a že se tam brzy vrátíme, asi ani nemusím psát. Taky jsme zase vezli granule a hračky do soukromého útulku ve Skřivanech, kde mají opět plnou kapacitu psů i koček. Ale do Vánoc se tam určitě ještě otočíme a něco dovezeme.

Co se týče pracovních věcí, tak jsem byla oslovena k focení obálky InConcept magazínu, která vyjde i s velkým rozhovorem v listopadu. Své první focení zvládl i Taspir. Jeho fotka vyjde 1.listopadu v magazínu Esprit- Lidových novin, tak nezapomeňte koupit.
Pokud chcete přispět na dobrou věc, tak nezapomeňte, že do 31.10 můžete v obchodech Lindex koupit Pink kolekci, jejíž koupí přispějete na výzkum rakoviny a také můžete svůj nákup na kase zaokrouhlit opět ve prospěch výzkumu. Na fotkách uvidíte i pár detailů z interiéru, tak snad se vám budou líbit:)

 Kabát Max&Co, kabelka Prada, rolák Lindex




Brýle Prada - Fokus Optik , parfém Jo Malone, MAC


 Focení pro InConcept Magazín







Styling pro Max&Co na Chodově
 Nákupy na Chodově s Verčou. I vy se mnou můžete zajít na styling, stačí si mě objednat přes stránky Chodova:)




 Novinky od Biodetma, ale Taspira zaujal nejvíc papír:)

Kolekce Lindex Pink

12 komentářů:

  1. No co říct na vaši návštěvu v dětském domově...asi čekáte pochvalu,udržet si zpravne hodnoty,kdybyste je měla dobře nastavené,vaše duše by hodně trpěla v m prostředí ve kterém se pohybujete ktere je tak povrchní...o charitě se nemluví,moc jste mě tím zklamala





    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. To mě mrzí, jestli jsem vás zklamala. Ale o charitě se rozhodně ma psát a mluvit. Zvlášť když můžete někoho inspirovat. To je taky jediný důvod, proč se o tom zmiňovat na sociálních sítích. Blogerky své oblečení běžně prodávají svým čtenářkam. Já ho nosím do DD a třeba to inspiruje čtenářky i blogerky. A tím ze mám hodnoty správně seřazené moje duše v módním světě opravdu netrpí. Právě díky tomu. Vím co je důležité a co ne. Děkuji za komentář;)

      Vymazat
    2. Zastávám stejný názor jako Ina, o charitě se musí mluvit, a to často a nahlas. A to, co Ina říká je pravda. Většina blogerek prodává kosmetiku a všechno kolem módy, co dostanou. U Iny jsem tohle nikdy nezaznamenala!

      Vymazat
  2. Moc chválihodný skutek,jen jestli není váš pejsek spíš doplněk, pořád mam pocit že zvláště tyhle plemena jsou jen pro naše potěšení,je to zpravne?

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Nikol, nejsou všichni pejsci pro naše potěšení? Můj předchozí pejsek byl z útulku a delal mi stejnou radost, jako Pomeranian. Nejde přece o rasu. Ale o to, jak se k nim chováme👍 já jsem ráda, ze Taspir dělá radost i jiným lidem;)

      Vymazat
  3. Já si nemyslím, že by pejsek byl jen módní doplněk.
    Naopak, jak je vidět, máš ho pořád všude s sebou, je výhodou, že je maličký, nikomu nevadí a můžeš ho vzít kamkoliv, není tím pádem nikde bariéra, aby tak Taspir musel trávit dny doma zavřený.
    U tebe mi to přijde stále takové přirozené, jak jezdíš darovat oblečení, vozíš jídlo zvířecím mazlíkům, sílí z tebe ta dobrosrdečnost, že to nebereš jako dnešní trend, kdežto u pár lidí to vnímám trochu jinak. Fandím tvým zájmům, že si na tyto dobrovolné akce uděláš čas a píšeš o tom, pro mě je to opravdu inspirace :)

    Nikky

    OdpovědětVymazat
  4. Milá Ino, jsou to nádherné fotky. Správně, jak píšeš-o charitě se musí mluvit. Čím více, tím lépe. Protože bohužel spousta lidí nemá hodnoty nastaveny správně a je nutno jim ukázat, kde a jak mohou pomoci. Tvůj blog sleduji již dlouho, tak vím, že u tebe se nejedná o pózu, avšak, z mého pohledu-není ve výsledku jakákoli pomoc, která je účinná dobrá? I kdyby ji člověk opravdu dělal jen pro své zviditelnění? Jsi moc inspirativní osoba a přeji ti hodně úspěchů a radosti z Taspira. Tvůj blog mi přináší spoustu inspirace a velice ráda se sem vracím. Jana

    OdpovědětVymazat
  5. Dobře,tak jste mě uklidnila:-)

    OdpovědětVymazat
  6. Je dobré vědět, že blogerky, mnohdy vzory pro mnoho lidí, pomáhají. Líbí se mi, že některé blogerky prodávají své oblečení a peníze potom dají na nějakou charitu. To kdyby si udělala, tak by jsi potěšila né jednu čtenářku! Těším se na fotky z domečku!
    V.

    OdpovědětVymazat
  7. Ano, jak píše " Vendulka " třeba doplňky a další drobnosti bys prodávat mohla a výtěžek rozdělit, podle tvého uvážení, určitě by to bylo správné.
    Jinak Taspira samozřejmě miluji a je super, že je tak "malý a skladný" a tak můžeš svoje "miminko" vzít všude s sebou, a myslím, že je u Tebe velmi, velmi spokojený!
    A co se týče článku, opět super a inspirativní, ostatně jako vždy. Už se moc těším, až se opět potkáme osobně! Míša z https://shoppersmiky.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  8. Krasny fotky, ten pejsek je uplne k sezrani a mne prijde super, ze ho beres vsude s sebou. :)

    TMA

    OdpovědětVymazat
  9. Ahoj Ino,
    je fajn, že pomáháte aniž byste to dělali pro styl jak jsem už párkrát bohužel na jinýcg blozích viděla. Jde vidět podle fotek, že 37. instalife jsi měla takový víceméně pohodový :)

    Martina

    OdpovědětVymazat

Děkuji všem za komentář. Na blogu se zobrazí hned po schválení:)
Komentovat můžete i anonymně, bez google účtu.