úterý 17. října 2017

Swarovski party v Miláně


Každý den v novém domě zakopávám o krabice, o nábytek, který ještě nenašel své pevné místo, a o dekorace, které se ještě krčí na zemi. Pozitivní na tom je, že je těch krabic pořád méně, takže má to vybalování pozitivní vývoj, ale i teď, když sedím v obýváku a píšu vám nový článek, si říkám, že bych se měla spíš zvednout a jít konečně vybalit ten nový porcelán, co jsme nedávno koupili. Přiznám se, že jsem o tom vybalování v novém domě měla naivnější představy:) Myslela jsem, že to bude rychlejší. Stejně naivní představy jsem měla i o balení. Proto jsme taky týden před stěhovaním odjeli na press trip do Milána, o kterém vám dnes chci napsat.

Outfit Lindex, kabelka Coccinelle, boty Hogl, klobouk Tonak


Když se mi ozvali ze Swarovski, abych jela za Českou republiku na Swarovski party v Miláně, nebylo moc co řešit. Všechny jejich akce jsou vždy na vysoké úrovni a to, že mě pozvali i s Václavem, bylo samozřejmě další plus. Jelikož by neměl kdo hlídat Taspira, domluvila jsem letenku i pro něj a tešila se na první společný press trip. Zjistila jsem si všechny podmínky cestování se psem, sehnala si outfit na party v dresscode Red & Silver a těšila se na odlet.

Telefon Lenovo, šperky Swarovski, brýle Fokus Optik, parfém Jo Malone

Trošku jsem se bála, jak Taspir v 5 měsících zvládne svůj první let, ale všechno šlo jako po másle. Na letišti jsem ho měla v ruce a chtěli si ho hladit všichni zaměstnanci. Myslím, že mě díky němu minula kontrola zavazadla a prohlídka mého oblečení, kterou mám vždycky navíc, což jsem opravdu ocenila. Let do Milána celý prospal v tašce naprosto bez problémů, tak jsem měla opravdu radost. Na letišti jsme jen sedli do taxiku a za chvíli byli v hotelu.



Taška pro pejska BeCyDog

Cestování Taspir fakt zvládl úplně na jedničku. Diky brzkému rannímu letu jsme před sebou měli celý den. Využili jsme ho na relax a procházky s Tapirem. Našli jsme skvělý park, kde jsme se s ním vyblbli, našli jsme moc fajn restauraci a na chvili mrkli po obchodech.

Outfit Max & Co, kabelka Prada



Outfit Lindex

Druhý den jsem měla pozvaní na Milan Fashion Week od MAC. Pozvaní do backstage je vždycky užasným zážitkem a ten Milánský byl opravdu úžasný. Měla jsem štěstí na výrazné líčení, které se dobře fotilo, a opět jsem mohla nahlédnout pod pokličku příprav.









Stihli jsme ještě brzkou večeři na hotelu a poté jsem se už musela jít chystat na party. Ta se konala hodinu jízdy od centra ve Villa Gernetto a měl nás v domluvený čas vyzvednout řidič. Kdo sleduje třeba Chiaru Ferragni, tak už tuhle vilu viděl, jelikož tam občas chodí na party různých značek.
Na party jsme samozřejmě vzali i Taspira. V autě si pěkně zdříml, asi aby měl na akci dost energie:)









Jako jedna z mála jsem dodržela barevně dress code, což mě docela překvapilo. A celkově mě počet velmi špatných outfitů zaskočil. Od kožených šortek po plesové šaty, škála omylů byla opravdu široká:) Hned po příchodu a focení u stěny si Taspir začal užívat svoji účast. Všichni se na něj vrhali, mazlili ho a zjištovali plemeno, věk, váhu a počet mléčných zubů:) Nee, to zase ne, ale byla jsem ráda, že jsem se trefila a Taspir krásně rozradostnil okolí. Dali jsme si šampaňské a za chvíli už začali na party přicházet celebrity. Na instastories jsem vám přidávala všechna videa, tak doufám, že jste je stihli. Nejlepší určitě bylo setkání s šíleně milou Karlie Kloss, která o Taspirovi řekla, že je to nejhezčí pes na světě, a pak se k nám ještě vrátila, aby se nad ním mohla rozplývat. Co vám budu povídat, dost mě to potěšilo:) O Naomi Cambell jsem vám psala, že působila jako amazonka, opravdu se ji každý bál oslovit a Taspira jsem raději držela stranou, kdyby neměla ráda pejsky:D Navíc pořad zuřivě telefonovala a víme, co dokáže s telefonem v ruce:) Dorazila i Chiara, Alessandra Ambrosio, Boy George, Berlusconi s obří ochrankou či Jourdan Dunn. Party to byla opravdu pompézní a zářivá a bylo mi ctí, že mě Swarovski pozval. Přece jen tolik celebrit člověk většinou nepotká za celý život, natož za jeden večer:)



Nad ránem jsme dorazili na hotel a já padla do postele a spala jak mimino. Poslední den v Miláně jsme vyrazili na nákupy, sháněli jsme doplňky do nového domečku. Objevili jsme příbory, povlaky na polštáře a Vendy se zamiloval do japonského obchodu Muji. Člověk, co skoro nenakupuje, si tam koupil celý outfit a ještě pár věcí do kuchyně. To pro mě bylo překvapení roku. Nadchl ho minimalistický design obchodu i prodávaných produktů a bylo mu tam prostě dobře. Rozhodně potřebuji víc obchodů Muji:)









Poslední den jsme si opravdu užili, našli skvělou kavárnu s nejlepšími zákusky a k večeru se chystali na letiště. To už jsem byla docela dost utahaná díky nedostatku spánku a těšila jsem se, že ještě něco nakoupím v duty free. Kdo jste sledoval moje instastories, tak asi víte, co na letišti následovalo. Bohužel jsme neměli štěstí při odbavovaní a u přepážky jsme narazili na paní, která nás nechtěla pustit do letadla s Taspirem.

Boty Office Shoes , kufr Samsonite

Řekla, že mi chybí jedno klinické vyšetření a tím pádem s námi nepoletí. Začala jsem jí vysvětlovat, že mám vše dobře zjištěné a vše co máme mít, tak máme splněno. Tím začala naše hádka, jestli pes poletí nebo nepoletí. Přiznávám, že jsem byla už dost přetažená a unavená, takže  mi docela ruply nervy a hádaly jsme se jako koně. Představa, jak tuhle situaci budeme řešit, pokud nás paní nepustí, jak měla v plánu, byla docela tristní. Nakonec jsem jí řekla, ať obvolá všechny své kolegy a zjistí si více informací, protože trvám na tom, že vše máme, a pes prostě letí s námi.



Po několika telefonátech, ač viditelně velmi nerada, řekla, že tedy bude tak přívětivá a psa s námi pustí. Samozřejmě zjistila, že udělala chybu, ale už to nemohla příznat. Což mě popravdě v té chvíli bylo úplně jedno. Jako vítězství jsem brala to, že je pes s námi a vše je, jak má být. Hádat se v noci na letišti v angličtině s někým, kdo vám nechce nijak vyjít vstříc a kdoví proč si na vás potřebuje zkoušet svoji sílu, bylo opravdu deptající. Ale ta radost, že jsme prošli, byla k nezaplacení.
Děkuji moc Swarovski za pozvání. Party i Milano jsme si neskutečně užili:)

8 komentářů:

  1. Skvela reportáž, skvelý vkus, velmi sa mi pacia tvoje outfity, zvlast okuliare a zlata kabelka a samozrejme Taspik je absolutne cute a hodi sa k tebe.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuji moc Marto. Jsem ráda, že se reportáž líbí. A Tapir, to je prostě můj miláček, nemůže nikde chybět:)

      Vymazat
  2. No, zdá se, že Taspir je ve svém živlu. V parku i na červeném koberci :) on se snad pro tenhle svět narodil! :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Mám podobný dojem:) Je šťastný na procházkách po horách i na akcích, kde je spousta lidí a ty mu věnují svojí pozornost. Ideální společník:)

      Vymazat
  3. Ty do tohto sveta nadherne zapadas. Cerveno - strieborny look je dokonaly a posobis ako ozajstna celebrita a este aj s Taspirom :D A krasny clanok.

    NITA
    NEW POST

    OdpovědětVymazat
  4. Krásné fotky jako obvykle. Díky za to, že si mě a ostatní přes stories vzala na Swarovski party. Sledovala jsem všechny videa a připadala si, jako bych tam byla. Těším se, kam pojedeš příště. Missu

    OdpovědětVymazat
  5. Ahoj Ino,
    v první řadě ti musím pochválit outfit na párty, moc ti sluší. Hlavně ta červená k tobě fakt jde. Celkově to musel být skvělý večer plný zážitků.
    Ještě, že Taspira nakonec paní pustila i když věřím, že to muselo být náročné vyjednávání po takovém výletu.

    Martina

    OdpovědětVymazat
  6. Moc mě baví číst tvůj blog a sledovat tě na fb i na istagramu. A hlavně se mi líbí tvůj osobitý styl v oblékání, a že se nebojíš vybočit z davu :)

    OdpovědětVymazat

Děkuji všem za komentář. Na blogu se zobrazí hned po schválení:)
Komentovat můžete i anonymně, bez google účtu.