pondělí 23. října 2017

Představení parfému Tiffany&Co


Dostávat pozvánky na blogerské akce je hrozně fajn, ale možná jste si všimli, že těch pozvání se snažím přijímat čím dál méně. Zaprvé, nechci, aby byl blog a instagram samá reklama, zadruhé nelze spojovat své jméno s tolika značkami, a přesto říct, že za všechny mohu strčit ruku do ohně a doporučit vám je. Zatřetí už vybírám opravdu jen ty nejlepší značky a akce jak kvůli sobě, tak samozřejmě kvůli vám. Za poslední mešíc a půl jsem odmítla dva press tripy, které mi nepřišly smysluplné jak v rámci spolupráce, tak z hlediska toho, že byste v nich neviděli nic nového nebo originálního. Člověk by měl opravdu hodně přemýšlet, co přijme a nepřijme, protože si na své jméno váže dané značky. A já se snažím, aby to byly ty nejlepší a pro vás také nejzajímavější. Pokud vím, že je na akci pozváno 30 blogerek a všechny vám o akci napíšou, nemá pro mě smysl se jí účastnit, protože už bude každý čtenář otráven, že fotky vidí už po stopadesáté. Proto věřím, že mi odpustíte, či to naopak budete mít za pozitivní, že se nevrhám na každé pozvání a nevidíte u mě fotky z každé blogerské akce:)

Pozvání, které jsem po delší době opravdu nadšeně přijala, bylo představení nového parfému od Tiffany. K pozvání patřila i noc ve Four Season, což jsme při stěhování opravdu nadšeně kvitovali:) Aspoň jsme si na jednu noc mohli oddychnout od balení a trochu se zrelaxovat.








Samotné představení parfému probíhalo přímo na prodejně na Pařížské a bylo pozváno opravdu jen pár českých blogerek a snad kolem 50-60 zahraničních. Upřímně přiznávám, že to byl docela mazec. Tolik blogerek na jednom místě, kde si každá chtěla udělat tu nejlepší fotku a hleděla jen na své potřeby:) Akce to byla opravdu krásná, ale přiznávám, že tam na mě bylo přelidněno. Akce byla ale moc pěkně připravena. Na místě byl přímo parfémář Tiffany, který s námi probíral jednotlivé složky parfému a dával nám je očichat samostatně, abychom je pak rozeznali ve výsledku. Tohle mě hrozně bavilo a byl to skvělý nápad připravit takovou exkurzi pod pokličku příprav.






Základ parfému tvoří krémové pižmo a pačuli. Hlava vůně se skládá ze zelené mandarinky a srdcem je květ kosatce. Na podzim nejsem zvyklá nosit takhle svěží vůně, spíše kořeněné a těžší, ale pokud máte rády lehce citrusové a květinové parfémy, budete nadšené:) Myslím, že by si všichni akci užili o něco víc, kdyby byla lehce komornější, ale i tak byla snídaně u Tiffanyho kouzelná a já děkuji za pozvání:)



19 komentářů:

  1. Já osobně miluji vůně TH, ale tohle by mě zajímalo, mám ráda lehčí vůne - svěžejší, hlavně v poslední době, kdy jsem nějak citlivá na silnější vůně a smrady, tak možná přičuchnu a uvidím :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuji za komentář Adél:) Podle toho co píšeš, by ti mohl vyhovovat:) Zkus ho zajít očuchat a vyzkoušet na sobě. Třeba najdeš nového favorita. Ale taky mám období, kdy se držím stejných vůní. Máš s nimi třeba spokojené hezké vzpomínky, které se ti připomínají.

      Vymazat
  2. A přesně proto tě sleduji. Protože si vybíráš a ja tady nečtu to, co jsem už řetla jinde. Taky už skoro nikoho jiného nesleduji. Předpokládám, že u tebe najdu vše důležité, co se konalo. Těšim se na články o domečku. Kdy je plánuješ? Missu

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Missu moc děkuji. Opravdu si toho cením, i každého komentáře. Detaily z domečku budou, jakmile ho dozařídíme. Ještě nejsme hotoví, ale aspoň tě potěší, že chystám menší článek o Halloween výzdobě:) Snad se ti bude líbit.

      Vymazat
  3. Jsem ráda, že si pečlivě vybíráš spolupráce...jsi v podstatě jedna z mála, kdo mi z blogerek vždy představí něco co jsem ještě neznala nebo kde jsem nebyla...čímž nechci říct, že jsem nějaký brouk pytlík, ale málokdo mne umí zaujmout a také umí být upřímný...což se v dnešní době opravdu cení. Parfém asi vyzkouším, nějak jsem zatuhla na Gucci Envy me a na Chloe...ty velké brýle jsou fakt pecka...

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tak to si mě vážně neskutečně potěšila, že to vidíš takhle. Mám opravdu radost a moc děkuji za komentář:)

      Vymazat
  4. Krásné fotky a hezký článek! Parfém vypadá lákavě už jen kvůli obalu.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuji Marti. O obalu jsem nic moc nenapsala, ale má připomínat brus Tiffany diamantu a mě přijde, že se k parfému i značce opravdu velmi hodí. Uvidíš, jak vůně sedne tobě:)

      Vymazat
  5. Já teď dostala od přítele svoji dlouho vysněnou vůni od Paco Rabanne Lady million a jsem z ní unešená :-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tak to je krásný dárek:)A vybral to sám, nebo si mu pomohla?:)

      Vymazat
  6. Ahoj Ino,
    jsem ráda, že nad výběrem akcí přemýšlíš a máš pravdu, že mě samotnou moc nebaví číst 30 stejných reportů z nějaké akce. Je mi ale jasné, že ty, která jsi měla oslavu narozenin v Tiffany stylu jsi pozvání nemohla odmítnout :) Vůni Tiffany bych si podle popisu uměla docela dobře představit na jarní měsíce kdy se klube první teplé sluníčko :) Na zimu také preferuji teplejší a trochu těžší vůně.

    Martina

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Marti, pravda pravda. Já na svoji oslavu skoro zapomněla, ale obdivuji, že si to stále vybavuješ. Už je to pár let zpátky:)Taky mi sedí na začátek jara o něco více:)

      Vymazat
  7. je to od teba naozaj rozumné, že premýšľaš nad tým, do čoho ísť, len tak ďalej ;) veľmi ti to inak svedčalo, účes je top!

    Sabi z blogu Beautiful savage

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuji moc Sabi, jsou to jen copánky přes noc. Ale občas je to fajn a nenáročná varianta na účes:)

      Vymazat
  8. Nejhezčí ze všeho jsou stejně tvé brýle :-) Závidím!!!

    A tu reklamu opravdu omez, strašně mi chybí ty klasické články, co tu byly dřív... Kde jsou časy tvého opeřence na hlavě? Kde jsou tipy na věci v obchodech a ve slevách? Jak moc mi to chybí...

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Miši, články s tipy na nákupy v obchodech jsem přestala psát, protože je několik blogerek začalo kopírovat a mě to jednoduše přestalo bavit. Některým čtenářům nebylo jasné, kdo s tím přišel, a mě se nechtělo obhajovat. A kde jsou časy mého opeřence?:) Ten pěkně odpočívá v krabici na klobouky a já s radostí mohu říct, že jsem ráda, že se neustále posouvám a nestojím na místě. Vždyť by to bylo hrozně smutné:)

      Vymazat
  9. Boží brýle:-) Kdyby se ti chtělo napsat článek o tvé sbírce brýlí, bylo by to super :-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuji moc za tip na článek. Už mi o podobný článek někdo psal, tak proč ne:) Jen jich ještě nemám tolik:)

      Vymazat
  10. Já si myslím, že je super, že přemýšlíš, kam půjdeš a s jakou firmou své jméno spojíš. Protože plně chápu, že jen tak může být Tvé jméno, Tvá luxusní značka. A jelikož si už zajetá, známá blogerka, můžeš si to dovolit a to je fajn.
    Super reportáž, i když mě parfém též nezaujal...
    Moc Tě zdraví Míša z www.shoppersmiky.blogspot.com

    OdpovědětVymazat

Děkuji všem za komentář. Na blogu se zobrazí hned po schválení:)
Komentovat můžete i anonymně, bez google účtu.