čtvrtek 29. června 2017

Z posledních dní..




Krásný den :)
Jak se vám daří? My se konečně radujeme z nového štěněte, užíváme si s ním každou volnou chvilku a bavíme se jeho lumpárnama. Přijde mi neuvěřitelné, že mám po 18 letech zase štěně:)
Stačilo by mi teď jen sedět a koukat se na to, co provádí, protože je opravdu super zábavný:) Popravdě, po tom co jsme hodně smutnili po Myšákovi, jsme teď zase šťastní:) Ten malý plyšák nás dokonale rozptýlil.
První den, co jsme ho měli doma, jsme nafotili i tento outfit. Původně měl být na fotce se mnou, ale vzhledem k tomu, že přišel lehký deštík, tak jsem ho nechala v autě. Na fotkách ho ale uvidíte velmi často, zatím alespoň na mém instagramu a instastories:)

Co se týče outfitu, tak o maxi šatech už se asi nemusím moc rozepisovat. Víte, že je mám ve velké oblibě, a v létě to je fakt skvělé řešení, jak vypadat stylově a cítit se přitom komfortně. Protože při stylingu hodně procházím obchody, všimla jsem si, že se teď objevují maxi šaty, které jsou přestřižené pod prsama a dlouhá sukně je napojená v hustém nařasení. Tento střih bych nedoporučovala, protože přidává na objemu a sluší opravdu málokomu. Opravdu pěkné maxi šaty jsem viděla v Max & Co, Pietro Filipi a já jsem před pár lety koupila skvělé šaty v Mangu, kde většinou nic neobjevím, ale tenhle střih se opravdu moc povedl a stále je ráda nosím.
K šatům jsem přidala Birkenstocky a křivák, takže jsem podle počasí jen bundu sundávala nebo oblékala:)
Tyhle maxi šaty jsem našla ve zmíněném Max&Co, kde byly ve 40% slevě, takže spokojenost:)
Hodně jste se mě ještě ptali na to jak vlním vlasy. Je to ten nejjednodušší způsob, na noc si vlhké vlasy zapletu do několika copů a ráno jen lehce rozčešu.
Tak ať se outfit líbí a nezapomeňte sledovat můj Instagram, kde jsem hodně aktivní:)

Ps: Na fotkách taky uvidíte nový Volkswagen Tiguan, který zrovna testuji:)
 Šaty Max&Co, brýle Prada, boty Birkenstock Office Shoes






9 komentářů:

  1. Ahoj Ino,
    šaty jsou moc krásné a taky mám ty maxi v oblibě :) i sukně. Vždycky to tak nějak hezky prodlouží postavu a je to skvělý vzdušný kousek na léto. Navíc když mám nějakou modřinu na noze, tak se tím perfektně schová :D
    A to, že štěňátko bude často na fotkách vůůůbec nevadí! :)

    Martina

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Díky Marti, no s nad vás jeho fotky brzy neomrzí ale já si nemůžu pomoct:)Když si zmínila maxi sukně, sháním nějakou pěknou už hodně dlouho, ale ne a ne sehnat. Kde si ji koupila ty? Díky za komentář:)

      Vymazat
  2. Odpovědi
    1. Děkuji Ivano, jsou navíc velmi komfortní a příjemné na nošení:)Na léto opravdu ideální.

      Vymazat
  3. vyzeráš super, šaty sú krásne :) aj ja som pokukovala po nejakých maxi šatách, ale mám obrovský problém s tým, že mám krátke nohy a bez zásahu krajčírky by som tonu látky vláčila za sebou po zemi... :/

    Sabi z blogu Beautiful savage

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Díky moc Sabčo, tak to naprosto chápu, človek si nechce něco koupit a hned to nést ke krejčové. Chceš to nosit hned a ne na něco čekat. Zkusila bych koupit něco ve slevách, aby tě tak neštvalo, že dáš peníze ještě za zkrácení. Popř. jestli si celkově drobná, dají si i v některých dětských odděleních najít pěkné maxi šaty:)

      Vymazat
  4. Auto ti moc sluší, ale dej sem i fotku Taspira prosím:)

    OdpovědětVymazat
  5. S pejsky je prostě radost žít. Máme tříletého pudlíčka a nedám na něj dopustit. Záměrně jsme si vybírali takové plemeno, které bude hravé celý život. A docela to sedí, naše Mercy je takové věčné štěně. Je s ní hodně zábavy a vám přeju, aby vám Taspir přinesl do života co nejvíc lásky ♥
    Šaty jsou moc hezké, já hledám dlouhé šaty už celou věčnost. Nedávno jsem si už skoro vybrala jedny docela obyčejné, ale hezké, čistě černé. Bylo to tuším v H&M. Ale nakonec jsem si všimla, že jsou docela průhledné. A já nemám postavu na to, abych celému světu ukazovala zadek. A i kdybych jí měla, tak o to asi úplně nestojím :D :D

    OdpovědětVymazat

Děkuji všem za komentář. Na blogu se zobrazí hned po schválení:)
Komentovat můžete i anonymně, bez google účtu.