sobota 8. dubna 2017

Narozeniny v Chateau Mcely

Krásné ráno milé čtenářky. 
 Omlouvám se, že tu byl pár dní klid, díky instagramu možná víte, že jsem slavila narozeniny a chtěla jsem si je letos užít velmi poklidně. Loňských 30 jsem oslavila večírkem s catheringem v kruhu přátel a známých. Letos jsem chtěla něco velmi komorního až relaxačního.
Bude to asi tím, že byl konec a začátek roku neskutečně nabitý a jelikož na party chodím i pracovně, chtěla jsem si především odpočinout jen v přítomnosti mého partnera.
Chvíli jsme s Vaškem řešili, kam bude nejlepší vyrazit, ale poměrně rychle jsme se shodli na Chateau Mcely. Já jsem tam byla minulý rok v létě, přijela jsem opravdu nadšená a chtěla jsem tu atmosféru sdílet i s Vaškem.


 Kabátek Lindex, brýle Prada


Náš odjezd začal úplně perfektně. Vašek se mě pořád snažil dostat z bytu tím, že mě posílal ven se psem. Já polorozespalá, naprosto nechápavá, pořád odsekávala že to není nutné, že už venku byl.
  Po chvíli mi z jeho zoufalého výrazu došlo, že mi chce nejspíš hezky připravit kytku nebo snídani, takže jsem sbalila psa a zmizela. Co mě čekalo v šatně už možná víte podle instagramu. Přiznám se, že mi vyrazil dech, tím jak si na tom dal záležet:)



Do Chateau Mcely jsme vyrazili i s naším 18-letým pejskem. Jak už jsem psala, cestování a výlety miluje. Tentokrát byl bohužel trochu nesvůj, takže v autě pořád pochodoval a uklidnil se až na pokoji.
Pokoj na kterém jsme bydleli se jmenuje Mark Twain a jedná se o luxusní apartmán. Ačkoliv jsme na interiér pokojů velký detailista (tak dobře, rejpal) a vždy mi na pokoji něco vadí, tak z apartmá jsem byla nadšená. Čekala mě tam krásná kytice a našeho psa zase pelíšek, misky a pamlsky. Postel byla obrovská a neskutečně dobře se na ní spalo.



Trochu škoda, že nám nevyšlo lepší počasí, protože v létě jsem se povalovala u bazénu a procházela se v bylinkové zahradě. Několik procházek v parku jsme ale zvládli i tak a venkovní vířivku jsme si dali po večeři a bylo to skvělé.
Chateau Mcely je známé nejen pro své přírodní, bylinné lázně MCELY BOUQUET SPA, ale taky pro svoji výbornou kuchyni. Jejich restaurace Piano nobile byla vyhlášená nejlepší restaurací roku 2014 a pravidelně se umisťuje v Maurerově výběru. Na jídlo tedy rozhodně doporučujeme neodjíždět do okolí, protože to nejlepší najdete přímo v hotelu.

Moje dojmy jsou i podruhé z Chateau Mcely jen ty nejlepší. Neuvěřitelně jsem se zrelaxovala, nasála novou energii a užila si být opečovávaná jako princezna. Řekla bych, že to je dojem, kteří si odvážejí všichni návštěvníci. Je to směs atmosféry a vysoko nastaveného servisu. Proto jsem se tam  rozhodla strávit narozeniny, věděla jsem, že nemohu být zklamaná Že vše bude na nejvyšší úrovni, přesto ne snobské. Právě ta vysoká úroveň služeb a přesto milý, vstřícný a usměvavý personál staví Chateau Mcely na piedestal mých oblíbených míst. A ačkoliv jsem zarytý odpůrce svateb, podle videa ktere jsem viděla na pokoji, si na zámku dokážu představit svatbu dokonce i já. Měla bych totiž jistotu že nebudu muset hlídat každý detail a navíc zámecký park je prostě kouzelný.



Pokud si pobyt na Chateau Mcely chcete vyzkoušet, tak doporučuji mrknout na jejich stránky nebo zavolat na recepci, protože ceny některých pokojů mají za akční cenu a dosáhnete tak nejlepší nabídky.

Taky jsem vám už dříve psala recenzi na čistě přírodní kosmetiku v bio kvalitě, která se na zámku Mcely vyrábí. Rozhodně doporučuji si ji z pobytu odvézt, protože vám jejé úžasná vůně bude připomínat relaxaci a klid který jste si na zámku užili.

Snad se vám trochu netradiční článek z mé oslavy líbil.
 Budu ráda, když mi napíšete vaši zkušenost z Chateau Mcely a představu jak by vypadaly vaše vysněné narozeniny:)










 









Náramek Roberto Coin
 







22 komentářů:

  1. Moc hezky jste si narozeniny užila. A ten romantický počin partnera...krása. Dodatečně všechno nejlepší.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Moc díky Míšo. Opravdu jsem si to strašně užila:) A Vaškovo gesto bylo prostě boží:)

      Vymazat
  2. Inuško to jsou nádherný fotky. Ještě jsem tam nebyla ale moc ráda bych se tam jednou podívala. už jsem ti psala, ale ještě jednou všechno nejlepší. Nějak na těch 31 nevypadáš:)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Allinko děkuji moc!! Já se na těch 31 taky moc necítím:) Jsem ráda, že se ti fotky líbí a zkus mrknout na stránky Chateau Mcely nebo jim rovnou zavolat. V dubnu i v květnu tak mají speciální ceny:)

      Vymazat
  3. Krasne fotky ;) vypada to, ze jsi si to uzila

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Užili jsme si to opravdu moc. Škoda jen, že jsem nemohla zůstat ještě déle. Ale práce už volala:)

      Vymazat
  4. Nádhera! Chateau Mcely mám taky moc rád!

    OdpovědětVymazat
  5. Vířivka je s měkkým i.

    OdpovědětVymazat
  6. To jsou moc krásné fotky. Zámek si ukládám do složky míst, které musíme navštívit. Musím taky zmínit, že ti to na fotkách hrozně sluší a vypadáš moc šťastně. Alča

    OdpovědětVymazat
  7. Fotky jsem obdivovala už na tvém Instagramu, vypadá to jako opravdu moc krásné místo. Myslím, že ideálně strávené narozeniny bych chtěla prožít právě na nějakém podobném místě - jen relaxovat ve vaně, procházet se s partnerem a psem a užívat si dobré jídlo a klid. ♥ Kdo ví, třeba se mi sen jednou splní.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Péti určitě se ti to splní. Jsem ráda, že nejsem jediná kdo si chce užít narozeniny v klidu a pohodě:)

      Vymazat
  8. Všechno nejlepší kočko.)
    Vypadá to moc krásně všechno!

    OdpovědětVymazat
  9. Odpovědi
    1. Moc děkuji Leni, jsem moc ráda, že se ti článek líbil:)

      Vymazat
  10. toto je cista komercia a reklama, nie je v tom nic osobneho. fotky su profesionala, ktory na ne pouzil profi nadobicko, platena reklama. nic ine. som sklamana.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. To mě mrzí, že se ti článek nelíbí. Já ho naopak považuji za hodně osobní. Ukazuji přece průběh mých narozenin, měla jsem ho takhle i na instastories, nemusela jsem tam dávat ani fotku mé šatny a krásné gesto od Vaška. To všechno beru za dost osobní věci, ale ráda bych to s vámi sdílela. A jako full time blogerka používám profesionální techniku od Olympus, a to i když fotíme pro sebe. Přeci jen chci mít co nejlepší fotky. Snad se ti příští článek bude líbit víc:)

      Vymazat
  11. Jééé, nejsi Inuš náhodou 7.4.? Já měla 7.4. taky narozky :-) Akorát slavit není s kým :-( Tak jsem si v Praze na Míráku koupila aspoň puntíkovanou chňapku a udělala i radost paní, co je šije :-)

    Mimochodem, vše nejlepší!

    OdpovědětVymazat
  12. Krásné narozeninky, a přeji všechno nejlepší, hodně štěstí, lásky a pracovních úspěchů :-)

    OdpovědětVymazat
  13. Kosmetika vypadá lákavě. Jen nevím, jestli by se mnou šla, když si ji mám odvést. Nebylo by lepší ji odvézt?

    OdpovědětVymazat
  14. Milá In(ušk)o, článek je vskutku velmi milý a osobní. Bohužel je u nás zvykem, že jakmile nekdo něco pochválí, je to vnímáno jako reklama, ale mě Váš pobyt nadchl a díky tomu jsem se odhodlala a sama plánuji návštěvu :) Tvůj blog sleduji už několik let v kuse, a velmi se mi líbí tvůj styl, včetně toho, jak píšeš. Závěrem bych Ti proto chtěla popřát ještě spoustu dalších úspěchů a spokojené smysluplné práce, věřím, že je to velká dřina :)
    P. S. naprosto zbožňuji tu modrou tuniku, pokud to není tajné, odkud ji, prosím, máš?

    OdpovědětVymazat
  15. Všetko najlepšie Ina! Ty mi ako jediná blogerka neprídeš nikdy snobská aj keď niekedy píšete dve o rovnakej téme. :) Mám strašne rada vaše posty z výletov :) Dúfam, že pojdete čoskoro na ďalší!

    OdpovědětVymazat
  16. Ahoj Ino,
    ty prostory jsou náááádherné! Místo stvořené pro relaxaci a únik z toho každodenního městského shonu. Dovedu si představit, že bych tam v pohodě pobyla týden, klidně i déle :)) Musel to být opravdu úžasný pobyt a z fotek jde vidět, že se o vás starali opravdu královsky a jak sama píšeš - ne snobsky. Vše působí tak strašně pohodově a uvolněně, nic naškrobeného a umělého. Závidím ti takový pobyt :) Pro mě je to momentálně nedostupné, ale kdo ví, třeba časem jednou :)

    Martina

    OdpovědětVymazat

Děkuji všem za komentář. Na blogu se zobrazí hned po schválení:)
Komentovat můžete i anonymně, bez google účtu.