sobota 29. dubna 2017

18 faktů, které jste o mně nevěděli.

Krásnou sobotu, milé čtenářky.
Už jsme spolu na mém blogu 6 let a vždycky jsem si říkala, že si pro vás musím připravit článek, díky kterému mě ještě trochu víc poznáte. Plný soukromých faktů, které o mně určitě nevíte a představí mě zase z trochu z jiného úhlu.

Když se vám článek bude líbit, udělala bych příště post složený přímo z vašich otázek, abych odpověděla přesně na to, co vás zajímá:) Otázky mi piště do komentářů, přímo pod tento článek, a já se na ně budu moc těšit:) 

Snad se vám tenhle osobnější článek bude líbit a já se moc těšim na vaše dotazy:)


Já a starší ségra:)



1. Jsem ze 4 sourozenců. Mám vlastní starší sestru a dva mladší nevlastní sourozence, sestru a bratra.

2. Baví mě zkoušet sporty, které jsou přisuzovány spíše mužům. 5 let jsem chodila na jiu-jitsu a box. Byla jsem tam jediná holka:)

3. S bojovými sporty jsem musela přestat kvůli otřesu mozku, který jsem měla ze sparringu bez helmy.

4. Něvěřím na horoskopy a znamení.

5. Ačkoliv mi spousta lidí říká, že to ke mně moc nejde, tak miluju americký fotbal. Nadchl mě při návštěvě Usa natolik, že jsem přemýšlela, že ho sama začnu hrát v ženském týmu. Protože jsem na ale to neměla čas, našla jsem tým alespoň pro Vaška, který ho hraje v nejvyšší lize už 3. rok.




 Stejně jsem si fotbal musela zkusit na vlastní kůži:)





6. Nedokážu nic dělat napůl. Když už něco dělám, tak vždycky pořádně. Důkazem může být i můj blog, který byl původně jen koníčkem.

7. Třetím rokem bubnuju na zápasech, protože tam nedokážu jen nečinně sedět :)






8. Nemám ráda motivační citáty a stránky, které lidi přesvědčují o tom, že mají jen snít a toužit po velkých cílech a ony se pak splní. Příjde mi, že je teď celá generace mladých lidí, která věří svým představám o budoucnosti, ale nic pro ni reálně nedělá. Plnit si sny je především o tom, že na nich makáte víc než všichni ostatní.

9. Zbožňuji psy. Ze štěňat se můžu zbláznit, ale vrhám se i na dospělé pejsky všech ras :D Až na to jednou bude čas, ráda bych měla soukromý psí útulek.



10. Miluju řízení auta a od 18, kdy jsem si tajně udělala řidičák na motorku, sním i o mašině. Zatím mě před koupí vždy uchránil strach, že se někde zabiju.




11. S Vaškem budeme mít v pondělí výročí 11 let:)



12. Nikdy jsem nezkusila cigaretu, ani joint.

13. Jsem strašlivě umanutá až zabejčená. Když si něco usmyslím, musím to dotáhnout do konce. Jsem tím převelice otravná a opravdu se s tím snažím něco dělat.

14. Když jsem byla malá, kousla mě do prstu myš, kterou jsem si chtěla pohladit. Po pár dnech jsem měla vysoké horečky a strávila jsem tři týdny v nemocnici na infekčním, kde mě léčili s podezřením na nakažení vzteklinou.


Poprvé a naposledy, co jsem chytře nakládala s penězi:D


15. Jsem extrémně soutěživá. Nikdo z rodiny už se mnou nechce hrát deskové hry, protože se šíleně vztekám u potenciální prohry. Nejednou to skončilo deskou Sázky&Dostihy letící vzduchem. Já vím, jak dospělé:D

16. Miluju ředkvičky. Svlékám je zuby z jejich červeného kabátku:D

17. Od 13 do 17 let jsem jezdila agressive inline ve skate parku. Bavilo mě, že jsem tam byla jediná holka, i když jsem domů furt chodila s krvavými koleny a lokty:D

18. Usnu jen na břiše, na pravém uchu. I proto jsem si piercing musela dát do levého:)





32 komentářů:

  1. Článek je úplně super. mám radost, že si se takhle otevřela a je moc hezký tě vidět i jako malou holčičku. Mě by určitě zajímalo, jak to děláte, že jste spolu 11 let a pořád zamilovaní. Kdy článek s otázkami asi vyjde? Těším se

    OdpovědětVymazat
  2. Pejsky také miluji, sama mám dva a nedokážu si představit život bez zvířat celkově. Plán s útulkem je krásný a doufám, že Ti vyjde. Také jsem nikdy nezkusila ani cigaretu a jsem na sebe pyšná :D
    Beauty of pink / Knižní regál

    OdpovědětVymazat
  3. takéto články mám veľmi rada :) určite ich píš viac ;) vo väčšine vecí sa s tebou nestotožňujem, zato však aj ja zaspím jedine na bruchu s pokrčenou ľavou nohou :D

    Sabi z blogu Beautiful savage

    OdpovědětVymazat
  4. Nejdřív by mě zajímalo, jak jste se s Vaškem seznámili a druhá otázka, co za práci si dělala před blogováním?

    OdpovědětVymazat
  5. Dělala jsi modelku ještě před založením blogu? A chtěla si být někdy modelkou? Díky za odpovědi. Marťa

    OdpovědětVymazat
  6. to je super článok :) netušila som, že si taký športový duch :)a to s reďkovkou robím aj ja :D :D
    MakeUpByVeo

    OdpovědětVymazat
  7. - no fíha !
    kdo by to byl řekl, že jsi tak ostrá holka ♥ !

    OdpovědětVymazat
  8. Super článek! Moc ráda jsem se o tobě dozvěděla něco víc :-) Líbí se mi tvoje názory a teď se nám možná zase trošku víc poodhalilo, proč jsou takové, jaké jsou. Mě by teda zajímalo, jestli čte - tipuju, že ano. Takže by mě zajímali tví oblíbení spisovatelé a knihy :-)

    OdpovědětVymazat
  9. Jsi prostě fakt silná osobnost a pěkná tygřice :) Moc fajn článek, bavil mě od začátku do konce! :D

    OdpovědětVymazat
  10. Máš krásný úsměv a jsi opravdu velká osobnost. Vyplatilo se čekat na osobní článek. Věděli jsme, že jsi hodně zajimavá. Kdo ví, kolik otho ještě skrýváš. Rozhodně se těším na další informace. Mě by třeba zajímalo, kdo je tvá spřízněná duše. Jestli to je Vašek, nebo nějaká kamarádka? Alli

    OdpovědětVymazat
  11. Máš zahuštěné vlasy?

    OdpovědětVymazat
  12. Moc hezký článek, Ino :) Jsem ráda, že ses rozhodla o některé soukromé informace s námi podělit :) Mám tě o to radši :) a zjistila jsem, že máme dokonce pár věcí společných :) Milé překvapení :)

    OdpovědětVymazat
  13. To je super článek!! Mě by zajímalo jakého máte doma pejska, jakou rasu. V.

    OdpovědětVymazat
  14. Hezký článek ale ten americký fotbal vám opravdu nevěřím...hraji basket tak se nato dívám že sveho úhlu:-)u nás byste to určitě nedala:-).vždyť jste tak štíhlá působite hrozné křehce:-)ale můžete zkusit:-)j

    OdpovědětVymazat
  15. Teda ten se poved ! Článek super super superní ! :)

    LenaČerge

    OdpovědětVymazat
  16. Skvělý článek, vidím, že společného máme jen to spaní na břiše:D

    OdpovědětVymazat
  17. Kráska se srdíčkem :)

    OdpovědětVymazat
  18. Americký futbal? Wau, to by som fakt nepovedala :)
    a ďakujem, že aspoň niekto nemá záľubu v motivačných knihách a citátoch, ja ich tiež nemám rada a lezie mi na nervy, že mi to všade vyskakuje...

    OdpovědětVymazat
  19. Jste vzor pro moji dceru a máte zatím moji důvěru:-)

    OdpovědětVymazat
  20. Bylas tak rozkošná holčička, ofina ti slusela už tehdy ;-) Zajímal by mě tvůj názor na Ellite Bloggers (ja jim říkám Pandora Gang), jestli třeba sleduješ jejich vývoj, zda tě taky oslovili kvůli spolupraci, atp. Dekuju :-)

    OdpovědětVymazat
  21. zrazu mi pripadáš ako človek.doteraz len ako chladná kráska.milá si.naozaj.

    OdpovědětVymazat
  22. Ahoj Ino,
    v tím americkým fotbalem jsi myslím překvapila ne jednu z nás :D Zajímavosti o tobě jsou opravdu super! Já bych měla jako otázku jaké je tvé nejoblíbenější jídlo a kam by ses ráda podívala, abys to měla jako splněný sen :)

    Martina

    OdpovědětVymazat
  23. Jestli ta "vzteklost" a vzteklina nemají souvislost :)...?

    OdpovědětVymazat
  24. Ahoj Inuš, skvělý článek. Zaujalo mě, že s přítelem jsi už jedenáct let. Chěla bych se zeptat, kolik ti bylo let, když jste spolu začali chodit. Určitě jste krásný pár, k výročí gratuluju. Plánujete někdy miminko..?:)

    OdpovědětVymazat
  25. Ahoj Ino, moc pekny clanek o Tobe, jsi originalni a zajmava bytost. Tak me by treba zajimalo zda by jsi nekdy chtela mit svatbu:) a co by jsi v zivote chtela z profesniho hlediska dosahnout:).
    Dekuji a at se dari!!!

    OdpovědětVymazat
  26. Teda Inusko! Skvěléj článek! Spoustu věcí bych do Tebe vůbec neřekla! Takže s přítelem nejste manželé? Ale jste spolu 11 let? To je úžasné! Ráda bych věděla, jakou máš školu a jak a kde se vidíš za 5 let? Jinak Tě moc ráda sleduji a obdivuji! Míša z shoppersmiky.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
  27. Dobry den, me by zajimalo, za ktery tym Vas partner hraje americky fotbal. Diky!

    OdpovědětVymazat
  28. Inno, děkuju za bod 8, přesně tak to cítím, je díky tomu strašně těžké najít spolehlivé zaměstnance a i kohokoliv na spolupráci. Navíc většina lidí nezačne na ničem dělat bez 50% zálohy na účtě, což je těžké, když člověk potřebuje vidět, za co bude ty peníze platit. Je to médii, ale i filmy. Je vysoce hodnocená asertivita a někdy jí lze pak snadno zaměnit s arogancí. Jsem ráda, že se o tom někdo nebojí napsat :)

    OdpovědětVymazat
  29. Páni! Jsi velice zajímavý člověk! Fakt! :D To s těmi sny máš úplnou pravdu a se soutěživost to mám úplně stejně! :D Moc by mě zajímalo co jsi studovala a proč jsi se rozhodla založit blog? <3

    OdpovědětVymazat
  30. Ahoj Ino,

    článek je jako vždy super! Musím jen podotknout, že u zmínky o tom, že jste byli s Vaškem nepravděpodobný pár, tak se musím smát :-) Já totiž jak Tebe, tak Vaška znám (Vaška přes bráchu a Tebe z mládí, ale nechci nic provalit, tak nebudu konkrétní) a tak mohu jen souhlasit! V každém případě Vám to přeju a doufám, že Vám to vydrží!

    OdpovědětVymazat

Děkuji všem za komentář. Na blogu se zobrazí hned po schválení:)
Komentovat můžete i anonymně, bez google účtu.