středa 24. srpna 2016

Nákupy, Kafe s Emmou, Kiehls - Vlog


Krásné den všem. 
Jak si užíváte poslední dny prázdnin? Přiznám se, že jsem čekala že budu mít v létě trochu víc volna a že stihneme kromě Milána další dovolenou. 
Jenže blíží se podzim a módní akce jako MBPFW, takže na žádné cestování teď bohužel není čas. Jeden z volnějších dnů jsem si udělala minulý týden. Dostala jsem pozvání od Kiehls, abych si vybrala novou pečující kosmetiku, a vzala jsem sebou Emmu Smetana, se kterou jsem se už delší čas domlouvaly na společné nákupy.  Emma je pro mě jeden z mála lidí, které opravdu respektuji. Za její charakter, názory i pohled na svět. Naše debaty si užívám i z toho důvodu, že se spolu můžeme bavit o politice, hudbě, cestování a většinou sdílíme stejné názory.
Ale zpět k nákupům:)
V Kiehls nás uvítala PR značky Domča, která nám radila s výběrem. Já jsem hledala hlavně produkty podporující regeneraci. Přeci jenom, po třicítce to chce zařadit silnější kalibr na boj s vráskami, ačkoliv je to zatím hlavně v rámci prevence. Vybrala jsem si noční, regenerační olej, micro-peelingovou péči pro zlepčení struktury pleti, krém na oční okolí s pouštní růží a balzám na rty s vůní Mango. 

Po Kiehls jsme s Emmou zašly na kafe a dortík do Kavárna co hledá jméno. Emma tam pak měla rozhovor do magazínu a já jsem šla do Stolen za Prokopem, na zkrácení ofiny. To je taky jediná nevýhoda nového střihu, musí se každé dva až tři týdny znova zastřihnout a prostříhat. 
Pak už mě jen čekaly nákupy v Zaře a Lindexu. Původní plán byl vybrat si podzímní kabát a nějaký svetr, ale to tak úplně nevyšlo, jak uvidíte ve videu i na fotkách:)
Ať se článek líbí:) krásný den všem





Video:























Děkujeme Domče za pozvání do Kiehls:)

12 komentářů:

  1. Ten oranžový kabát je krásný! Koupila sis ho nakonec? Moc Ti sluší, super barva na podzim :-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Díky moc Miši a dobrá otázka. Mě tou barvou taky zaujal, ale nakonec jsem si řekla, že to není úplně můj odstín. pak jsem stříhala video, viděla hod znovu a vrátila se pro něj. Takže už je doma:D

      Vymazat
    2. Jo fotit se v kabinkách pak nutí prohlížet si to dané oblečení tak dlouho, dokud se pro něj nejde zpět... :D To znám!

      Vymazat
  2. Už jsem se těšila na další článek. Kiehls jsem ještě pořád nevyzkoušela. Musím to napravit. Ale jakmile je prodejna jen v praze, tak se tam prostě hnedka nedostanu. Emmu jsem vždycky vnímala jako zajimavou personu, takže se mi k sobě tak hezky hodíte. Super fotky i video

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tak to děkuji moc:D
      Jinak Kiehls má už i svůj vlastní eshop. Odkaz je článku, tak se už nemusíš hát do Prahy:) Doporučuji jako první zkusit kokosový šampon a vyživující olej na pleť.

      Vymazat
  3. Narovinu, ten oranžový kabátek je bomba, a tiše slintám!! sekne ti..

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuji moc, vrátila jsem se pro něj:D a teď jsem fakt ráda, protože byl poslední:)

      Vymazat
  4. Kiehls bych ráda vyzkoušela :) Jako značka je mi hrozně sympatická :) Jinak super příspěvek, ten tvůj styl je prostě nezaměnitelný :))

    Style Solution blog

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuji moc za komentář. Věřím, že ti bude Kiehls vyhovovat:)

      Vymazat
  5. Můžu se zeptat na značku šperků, co máš na sobě? Moc se mi líbí.

    OdpovědětVymazat
  6. Náramek je Swarovski a řetízky jsou Tous:)

    OdpovědětVymazat
  7. Musely jste mít super den holky :) pro ten oranžový kabát se určitě vrať, perfektně ti sedne a skvěle v něm rozzáříš podzimní ulice :)

    OdpovědětVymazat

Děkuji všem za komentář. Na blogu se zobrazí hned po schválení:)
Komentovat můžete i anonymně, bez google účtu.