pondělí 15. srpna 2016

Jaké jsou rtěnky VICE Urban Decay?

Krásný den moje milé čtenářky.
Před pár týdny značka Urban Decay uvedla na trh 100 odstínů rtěnek VICE Lipstic. V kolekci najdete jemné pastelové tóny, tmavé i zářivé odstíny a také naked a neutrální barvy.
Rtěnky jsou rozděleny do skupin podle finišů, a těch je celkově 6. 
Jistě víte, že u mě, co se týče rtěnek dlouhodobě vítězí MAC. Zajímalo mě, jak si VICE povedou proti mým oblíbeným odstínům a jak na mě budou působit nové finiše.

Na vyzkoušení jsem obdržela 4 rtěnky. Tři z nich mají finiš Cream a jedna Mega Matte.
Nafotila jsem je pro vás i na rtech, aby to bylo přehlednější. Jsou foceny bez konturky a bez báze na rty, aby výsledný dojem nebyl ovlivněný. Do článku jsem vám také přidala názvy všech odstínů i s ukázkou barvy, ať si můžete vybrat, kterou rtěnku nutně potřebujete:D

Máte zkušenost s novými rtěnkami VICE Urban Decay? Zaujaly vás odstíny?








Všechny Cream rtěnky, které jsem dostala mají společné to, že na rtech působí neskutečně příjemně, spíše jako balzám. UD uvádí, že je to díky obsahu aloe vera, směsi jojobového a avokádového oleje. Rty jsou hydratované a hebké, klobouk dolů. O něco horší je to samozřejmě s výdrží, ale nejedná se o nic dramatického. Pár napití to vydrží a po jídle prostě obnovíte vrstvu. Pigmentace je slušná už po prvním nanesení. Nerozpíjí se ani v horku, nežmolkuje, neflekatí a opravdu hydratuje rty.






FIREBIRD - Cream



Ravenswood - Cream
 


Native - Cream
Můj totalní favorit. Naprosto nenápadný růžový odstín, ale hodí se ke všemu a vypadá výborně. Nosila jsem ji celé léto a naprostá spokojenost.


 714 - Mega Matte
Tohle je klasický odstín rudé rtěnky. Dala by se barvou přirovnat k Ruby Woo od Mac, ale ta má přece jenom ještě mnohem matnější finiš. Rtěnka s názvem 714 je matná, ale má hebkou texturu a velmi jemný odlesk, takže nevím jestli na 100% vyhoví těm, co chtějí dosáhnout totálního matu.
Každopádně vůbec nevysušuje rty a má velmi dobrou výdrž a skvělou pigmentaci. Doporučila bych ji jako variantu těm, pro které jsou jiné matné rtěnky nekomfortní právě kvůli vysušování.





Rozdělení rtěnek a odstíny:
Rtěnky jsou nově seřazeny podle finišů, mají inovovaný, kovový obal a nechybí jim štítky s odstínem rtěnky na spodní části obalu. Názvy jsem vám seřadila podle odstínů na obrázcích.

Sheer Shimmer
Transparentní finiš s perletí a a jemnou texturou.
Odstíny: Seismic, Walk of shame, Broken, Lovelight, Ex-girlfriend,











Sheer
Sytá barva sprůsvitným a lesklým finišem.
Sheer F-Bomb, Snitch, Brat, Phone Call, Sheer Anarchy, Sheer Liar, Obsessed, Plaid, Ladyflower, Sheer Rapture, Sheer Shame, Wrong Number, Liquid, Morning After, Slowburn, Vanished,

















Metallized 
Krémová rtěnka s vysokým obsahem perleti.
Amulet, Backdoor, Big Bang, Bobby Dazzle, Conspiracy, Cruel, Gubby, Peyote,  Rejected, Sancho, Trance,Trick, Zealot




 







 Cream
Krémové rtěnky s hebkou strukturou
69, Anarchy,  Bang, Barfly, Crisis, Crush, Disobedient, Ez, F-Bomb, Firebird, Frenemy, Gash, Insanity, Interrogate, Jilted, Liar, Manic, Moshpit, Mrs. Mia Wallace, Naked, Native, Nighthawk, No-tell Motel, PDA, Rapture, Ravenswood, Rock Steady, Rush, Shame, Spiderweb, Streak, Tryst, Twitch, Venom,  Violate, Weirdo, Wired, Wonderland, ZZ



 

Comfort Matte 
Matný finiš, ale přesto krémová struktura se skvělou pigmentací.
1993,Afterdark, Backtalk,  Bad Blood, Bittersweet, Blackmail, Checkmate, Criminal, Disturbed, Doubt,  Heartless, Heroine, Hitch Hike, Menace, Perversion, Psycho, Stark Naked, Temper, Tilt, Unicorn, Uptight



Mega Matte
Intenzivní matné rtěnky se skvělou pigmentací. Přesto si zachovávají hebkou strukturu a nevysušují rty.
714, Alpha, Crank, Hex, Jawbreaker, Pandemonium,




13 komentářů:

  1. Já mám jednu UD rtěnku a je skvělá. Už mi bohužel dochází (je to odstín Ex-girlfriend) a určitě si ji pořídím znovu, protože to je moje nejoblíbenější rtěnka vůbec. Jediná, co bych ji vytkla je, že se spotřebovává bohužel velmi rychle.

    OdpovědětVymazat
  2. ja som taka rada ze su terras v mode tie mate odtiene ruzov a vsetky znacky sa ich rozhodli vyrabat :)) Proste tie matne mi pripadaju vzdy najkrajsie a aj vydrz je vzdy lepsia nez u tych kremovych. Takze najviac ma zaujala ta posledna cervena :))

    OdpovědětVymazat
  3. Ty jo to je odstínů. Ani nevím jaký bych si vybrala. Mě třeba MAC uplně nyvhovují, protože moje rty fakt vysušují, ale Urban Decay bych zkusila. Moc se mi na tobě líbí Firebird!

    OdpovědětVymazat
  4. Tak toto je super článok, páči sa mi aký je obsiahly a ako si to pekne rozdelila. U mňa tiež vyhrávajú MAC rúže a od UD ešte žiadny nemám. No ten matný by asi nebol nič pre mňa, keď matný tak poriadne, ale tie ostatné vyzerajú super :)

    NITA

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuji moc. To jsem vážně ráda, že se článek líbí. Snažila jsem se, aby byl přehledný a měli jste dost informací:) Děkuji moc za komentář. Rtěnky UD určitě zkus:D

      Vymazat
  5. Tak teď už si každý musí vybrat : )

    OdpovědětVymazat
  6. Já sice na rtěnky moc nejsem, nemám totiž skvěle bílé zuby, a tak jsem pro nepoukazovat na mé ústa, i když jsem slyšela, že studené odstíny by měly opticky vybělit. Tady jsem si jich pár našla, takže zkusím aspoň jednu a uvidím zda si rtěnky nakonec oblíbím, jako většina populace žen :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ano to je pravda, teplé odstíny zubům dodávájí žlutější odstín a studené zase naopak. Chce to zkusit víc odstínů, ale věřím že vybereš:)

      Vymazat
  7. bože, toľko krásnych odtieňov! ani by som si nevedela vybrať! :)

    www.beautiful-savage.blogspot.sk

    OdpovědětVymazat
  8. Já mám odstín HitchHike z řady Comfort matte a byla jsem překvapená, jak málo je na rtech cítit - za mě spokojenost :) .

    OdpovědětVymazat

Děkuji všem za komentář. Na blogu se zobrazí hned po schválení:)
Komentovat můžete i anonymně, bez google účtu.