neděle 21. srpna 2016

Golfový turnaj + outfit

Krásný den moje čtenářky.
Golf je posledních pár let můj velký koníček, i když mi vůbec nejde a možnost sledovat na turnaji špičky ve svém oboru je pro mě fakt zážitek:D
Stejně jako loni, i letos jsem dostala VIP pozvánku na turnaj Czech Masters a tentokrát jsem vzala i mého Václava, který golf taky miluje.

Od loňska jsem se poučila v tom, že nemá smysl brát podpatky, pokud chceme jít opravdu fandit a procházet jamky, obula jsem tedy ploché a pohodlné baleriny. 
Outfit mi byl ale stejně nejasný jako loni. Pro hráče golfu je jasný dress code, a pár pravidel se vztahuje i na diváky. Především by neměli přijít v riflích a podobně. Já jsem po pár převlečení vybrala dlouhou košili, capri kalhoty Lindex, vintage hedvábný šátek do vlasů a malou kabelku Tous.
Říkala jsem si že jde o velmi ležérní outfit, který ovšem nenarušuje úroveň akce:)
Václav zvolil košili stejné barvy, tak jsme byli pěkně sladěni:)

Díky vstupenkám jsme měli možnost být ve vip lounge, která byla vybavena nábytkem Innex (od které mám své křesílko) a jídlem nás zahrnoval Kampa Catering v čele s
Markem Raditschem, kterého znáte z Master Chef.
Z balkonu lounge jsme taky mohly sledovat hru, ale většinu času jsme chodili jako správní fanoušci na hřiště.

Snad vám fotky alespoň trochu přiblíží skvělou atmosféru golfového turnaje, a příště se třeba potkáme na hřišti:)
Košile Zara, kalhoty Lindex, boty Office shoes, kabelka Tous



Václav si pochutnával na whisky Glenmorangie. Já se bavila nad barmany kteří obsluhovali v kiltech:)






 



Sako pro vítěze turnaje.

















Světla mě zaujala protože jsou vyrobeny z lepenky. Hezký způsob jak využit lepenkové krabice:)

I paravány, které vidíte na fotce jsou vyrobeny z lepenky.




Club House




21 komentářů:

  1. Fotky jsou krásné, určitě jste si to moc užili. Já jsem ještě nikdy na golfovém turnaji nebyla, ani jsem golf nezkoušela. Asi mi to taky přijde jako snobská zábava, jako čtenářce nase mnou. Mám to spojené se zábavou bohatých, ale dost možná mě někdo vyvede z omylu, že už to tak není:D

    OdpovědětVymazat
  2. outfit si podľa mňa vyriešila krásne, veľmi ti to svedčí :) mne osobne príde golf na jednej strane nudný, ale na druhej zase nedokážem pochopiť, ako to vlastne tí majstri robia :)

    www.beautiful-savage.blogspot.sk

    OdpovědětVymazat
  3. V takovém prostředí bych si připadala jako buran a to bych mi stačilo se tam jen zjevit a ani nepípnout :D, ale ty jsi tam jak ryba ve vodě a sluší ti to jako vždycky.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ale golf přece není žádná snobárna a dávno to není pro boháče. Není nutný to tak nadsazovat. Dyt o nic nejde.

      Vymazat
    2. Já to jako snobskou hru také necítím. To by mě mrzelo, kdyby jste si z článku odnášely tenhle dojem. Ráda golf vidím jako hru gentlemanů, ale stejně jako v jiných sportech, i v golfu narazis na hlupáky nebo pozery. Ale cenově už je dávno dostupný veřejnosti a nevychází na víc peněz než třeba lyžování ve Špindlu. Já to jako sport moc ráda doporučuji, protože je to psychicky dost náročná hra spojena s pobytem v krasne přírodě.

      Vymazat
    3. Golf prostě je a vždycky byl spojenej s prachama. jinak by ho přece hral každej. V žádným jinym sportu nenajdes tolik boháčů a celebrit. nebo se pletu? A i ty to asi bereš jako snobskou zábavu, jinak by si tam přece nechodila. Kdyby si měla jen ráda sport tak nám třeba napíšeš jak jsi byla na fotbalovým utkání horní versus dolní ne? Ale tam asi není pěkný jídlo a sampansky.

      Vymazat
    4. Jejda to zas někdo ulitl co? proč by Ina chodila na fotbal, když ho nehraje. To asi nedává smysl co?

      Vymazat
    5. No, kupodivu se můžeš jít podívat na nějaký sport aniž bys ho hrála. (Jiný anonym)

      Vymazat
    6. Ono já se necítím úplně dobře ani v obyčejné restauraci, tak to myslím. :) Hlavně jsem docela lapač trapných situací. :D

      Vymazat
  4. Ahoj Ino, lampy z lepenky jsou take od firmy Innex? Dekuji za odpoved.

    OdpovědětVymazat
  5. Moc ti to sluselo a opet jsi mne outfitem nezklamala. Stylove! Urcite jsi byla nejvhodneji obleceny divak :-) Mne to jako snobarna neprijde. Mne takove akce bavi prave kvuli stylovemu prostredi, prima zabave a moznosti se vhodne a hezky obleci. Je prima okouknout nabytek, ochutnat lahudky a dozvedet se neco noveho.

    OdpovědětVymazat
  6. Taky bych se tam cítila nesvá, tohle už je fakt pro smetánku :D Já radši samotnou hru než to okolo :-) Ale ty křesílka jsou perfektní! A šátek ve vlasech Ti moc sluší! :-)

    OdpovědětVymazat
  7. Miluju to bílé křeslo, to je jedna značka? Líbí se mi i to tvoje, ale tohle je takový jiný tvar. Outfit si zvolila úplně super, ae na akci bych asi taky nešla, vypadá to jako akce pro boháče.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ano, nábytek je všechen od Innexu. To kresilko je super, taky se mi tvarově líbí👌

      Vymazat
  8. super outfit, jako vždy. Mě golf jako sport moc neláká, na mě je moc pomalý. =))

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Mě někdy před 10 lety přišel jako hra pro důchodce. Trénovala jsem bojova umění a potřebovala jsem při sportech vypustit duši. Pak jsem hledala nějakou klidnější variantu sportu, při které bych víc relaxovala, a zkusila golf. Ovšem to jsem se poměrně spletla, protože pro me osobně je to stále velmi náročný sport, jak fyzicky tak psychicky. Vyžaduje čistou mysl soustředěnou jen na hru, kdy každá, byť jemná odchylka v držení těla a hole, tvůj míček nekompromisně odsoudí do věcných lovišť. Stále pracuji na technice, tak možná to bude i tím, ale pro mě je odehrát hřiště dost fyzicky náročné👌

      Vymazat
  9. Outfit jako pro blogerku, myšleno ok :-) určitě nepřehlédnutelná, myšleno ok :-) skleničky na Champagne tvarově hrozné, problém Moet obecně :-) chyba v nadpisu, ale píšu z mobilu, tak to možná není o moc lepší :-) hezký večer :-)

    OdpovědětVymazat
  10. Vypadá to na další skvělý den, který jste si užili :) Úplně z těch fotek sálá taková pohoda, žádný stres. outfit se mi moc líbí, je takový ležérní, ale přitom elegantní. Měli tam teda moc pěkných designových kousků, určitě bych si nějaké to křesílko vybrala k sobě domů :D

    OdpovědětVymazat
  11. Myslím si, že je golf přeceňován. Vše (snobárnu) dělají lidé. Čím jsem starší, uvědomuji si, že právě golf může být pohodovým sportem (i když.. při úderném odpalu si kamarád zlomil žebro). Líbí se mi, že je v přírodě a klidu. Třeba ho jednou také začnu hrát :-). Krásné balerinky a kabelka.

    OdpovědětVymazat

Děkuji všem za komentář. Na blogu se zobrazí hned po schválení:)
Komentovat můžete i anonymně, bez google účtu.