sobota 4. června 2016

New color

Krásnou sobotu všem.
Po delší době pro vás mám opět vlasový článek. Do kadeřnictví jsem se dostala po delší době, bohužel na novou barvu prostě nebyl čas. Naštěstí, díky tomu že chodím jen na přeliv, to není nijak zásadně poznat. Protože se mě ptáte na odstín mojí barvy, sepsala jsem vám proces barvení a péče, kterou mi dává můj kadeřník Prokop v salónu Stolen. Mě osobně ten proces barvení a následné péče přijde jako velká věda, tak vám ty postupy zkusím alespoň trochu nastínit.




Informace mám přímo od Prokopa, protože já si je nikdy nezapamatuji:)
Od kořínků mám v délce 8cm přeliv složený z přirozené tmavě hnědé poměr 3/4 a 1/4 tmavě hnědé v bordó odstínu do modro-fialova.
V délkách je jemnější přeliv z přirozeně hnědého odstínu a stredně hnědého-bordó odstínu. Na konečky se nanesla o odstín světlejší barva, která byla slabým přelivem. Barvy se nechaly působit 15 minut. Může se to zdát složitejší, než když vám kadeřnice namíchá jednu barvu s jasným jménem. Ale ve Stolen je cílem vytvořit přirozenou barvu s leskem, a přesto zachovat vaše vlasy zdravé. Např. ten modro fialový odstín je v barvě proto, že mi k mé světlé pleti sluší jen studené odstíny.

Při mytí se barva uzamyká do vlasu, za pomocí spreje Staying.alive a mouisture treatmentu  z řady Treat.me, která zároveň zajišťuje vysokou hydrataci a lesk.
Kůra se nechala působit 10 minut a já jsem si mohla užívat perfektní masáž hlavy od Prokopa:)
Po opláchnutí mi nanesl kondicioner Hydrate.me.rinse, který do vlasů pořádně pročesal a nechal pár minut působit a pak znovu opláchl vlasy. Před foukáním mi ke kořínkům nanesl produkt Anti.gravity a do délek tužidlo Body.builder, abych měla alespoň trochu objem, při své délce vlasů. Jako finální stylingový produkt použil znovu Styling.alive, aby se veškerá péče uzavřela do kutikuly vlasů. Vlasy pak foukal přes plochý hřeben, ale konce lehce stočil dovnitř, aby vlasy nebyly nepřirozeně rovné a měly pohyb a objem. Pro ještě větší objem použil produkt Frash.hair, který vlas lehce odmastí a účes tak vydrží déle svěží a v objemu.
Všechny produkty jsou od zančky Kevin.Murphy, takže se vzájemně dobře podporují.

 Stolen má nově i barber shop, kde se postarají o vlasy i vousy vašeho partnera.





Vlasy před barvením a po barvení. Neděste se fotky vlevo, přišla jsem zrovna do salonu, venku foukalo, a moje dlouhé vlasy se perfektně zacuchají. Takto tedy vypadají před rozčesáním. Fotka v pravo je po barvení a foukání ale taky před finálním rozčesáním. V poslední fázi fénování mi Prokop vlasy upravoval bez kartáče.
 A tady je srovnání před barvením ale po zásahu kartáče, a učesané a nabarvené vlasy.




Tady na té fotce jsem z vlasů asi nejvíce nadšená.
 Barva je úžasná ale velice přirozená a vlasy mají skvělou strukturu.

Jak se líbí výsledek vám? Máte dobrou zkušenost s barvením v salónech nebo barvíte doma?
Foceno Olympus PEN

12 komentářů:

  1. Odpovědi
    1. Jéé děkuji moc, no snažim se o ně maximálně pečovat:)

      Vymazat
  2. Máš moc pěkné vlasy! :) A super barvička! :)
    Miska blog

    OdpovědětVymazat
  3. Odstínově máš vlasy teď sice trochu tmavší, ale vypadá to šmrncovně a přirozeně :) Rozhodně skvělá volba kadeřníka a dobře odvedená práce :) Je vidět, že je o vlasy dobře postaráno :) I když věřím, že s takhle dlouhými vlasy to není žádná hračka :) Sama jinak s barvením v salónech zkušenosti nemám, jenom jednou jsem se nechala barvit ve Klieru (ale co si budem povídat, ten do salónu má hodně daleko) a nevím no, vystačím si s domácím barvením :) Vzhledem k tomu, že si nevydělávám a financuje mě rodič, na salón si počkám, až si budu o financích rozhodovat sama :)

    OdpovědětVymazat
  4. máš nádherné vlasy, já mám dlouhé až po zadek a neustále přemýšlím o změně barvy nebo střihu,ale mám strach

    OdpovědětVymazat
  5. Super oživení, osobně by mě ale zajímalo, jak by jsi vypadala v malinko světlejší barvičce:)

    OdpovědětVymazat
  6. zas takovou vědu bych z toho nedělala ;) Péče je tam ale super =)

    OdpovědětVymazat
  7. Za takové vlasy bych vraždila :-)

    www.42stupnu.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
  8. Krásné vlasy. Já jsem teď na jaro/léto zvolila po delší době kratší vlasy - cca po lopatky a to je lehkost, moc mě to baví a do zimy zas dlouhé dorostou. Já jsem milovnice zářivých barev - do teď jsem měla růžové ombré, teď ho vystřídalo pár jemných růžových pramenů, ale nebýt toho, že se tyhle barvy šíleně vymývají a že odbarvení je velký a ničivý zásah, mám růžovou/fialovou/červenou hlavu celou :-)

    OdpovědětVymazat
  9. Máš opravdu nádherné vlasy. Je poznat, že jim dopřáváš kvalitní péči :) Já jsem si nedávno vlasy nechala zkrátit skoro o 10cm, ale nelituji toho. Bylo na nich vidět, že to potřebují a teď vypadají mnohem zdravěji :)

    OdpovědětVymazat
  10. Krása... U tebe jsou vlasy opravdu tou korunkou krásy, nádhera! Před i po barvení...

    A salon působí příjemně! :-) Já ale u kadeřníka už roky nebyla, mám z nich fobii jako jiní ze zubaře :-) :-) Kvůli mým kudrnatým vlasům dlouhým pod zadek - nikdo mi je neumí dobře upravit, což mě od dalších návštěv salonů odradilo. Vždy jsem totiž odcházela akorát s depresí, jak to vypadám, co mi to udělali :-(

    OdpovědětVymazat

Děkuji všem za komentář. Na blogu se zobrazí hned po schválení:)
Komentovat můžete i anonymně, bez google účtu.