čtvrtek 16. června 2016

Pressday Intimissimi & Calzedonia


Krásný den.
Minulý týden jsem se byla podívat na prezentaci kolekce Calzedonia a Intimissimi FW16.
Kolekce Intimissimi byla plná tlumených, zemitých barev, šedých odstínů, krajek a úžasných body a košilek. Nejvíc mě zaujal tělový komplet s vyšitými květy, které na těle působí jako tetování.
Oproti tomu Calzedonia byla v ležérnějším stylu. Sportovnější střihy a mladistvé detaily. Taky jsem zkoumala nabídku všech střihů podprsenek a mám za to, že tady si musí vybrat asi úplně každá.
 Já mám v poslední době nejvíce v oblibě krajkové podprsenky bez kostic, na jsou léto naprosto ideální.
Několik jich mám z Lindexu a dvě jsem koupila právě v Intimissimi.

Kde rády nakupujete prádlo vy?
















 








Foceno Olympus PEN

7 komentářů:

  1. vypadá to krásně,ale ani jeden z obchodníků nemá mou velikost 65D, takže musím do zahraničí, kde mají 65 nejen D,ale i E,F....zdá se že nabídka je maximální, ale .... hezký večer

    OdpovědětVymazat
  2. Oba obchody mam rada, ale Intimissimi mi prestalo delat moji oblibenou podprsenku a jak pise Andrea D., nemaji velikost 65D. jinak vyber je velky, o tom zadna, jen velikostne to neni uplne optimalni.

    OdpovědětVymazat
  3. Ja by som celkom chcela, keby si nekedy napísala o nejakých eco slow fashion obchodoch. Pretože všteky, čo poznám sú ako keby si si obliekla vrece zemiakov. :)

    OdpovědětVymazat
  4. Co tak koukám na fotky, tak mě mimořádně nic nezaujalo, ale možná reálně to bude jiné :)

    OdpovědětVymazat
  5. Ráda bych zde nakupovala, ale nemají mou velikost : (

    OdpovědětVymazat
  6. Intimissimi prádlo mám velice ráda, ale jejich obchody jsou většinou mini s velice omezenou nabídkou (naposledy jsem byla v Pardubicích a stejnou zkušenost mám z Brna).

    OdpovědětVymazat
  7. V intimissimi mají krásné prádlo, ale mrzí mě, že na mě v Intimissimi nemají velikost.. Potřebovala bych 65C-D a nejlíp tak, aby byla podprsenka bez toho šílenýho vycpávacího polštáře. Slečny prodavačky mi nabízejí alternativy, které mi po vyzkoušení na první pohled nesedí a přesvědčují mě o opaku, což mě tak akorát vždycky naštve :D Teri Jay

    OdpovědětVymazat

Děkuji všem za komentář. Na blogu se zobrazí hned po schválení:)
Komentovat můžete i anonymně, bez google účtu.