středa 22. června 2016

Back in black


Krásný den všem.
Zrovna jedu na focení a říkám si, jak super by bylo mít volný den. Třeba takový, během něhož jsme s Václavem nafotili tyhle fotky. Bylo naprosto luxusní počasí, my jsme neměli žádné povinnosti (to pěkně kecám, měli, ale prostě jsme si vzali volné odpoledne od projektů, aby nám z práce nehráblo:). Zašli jsme na oběd, na nákupy a kdyby mi život neztrpčovala ta hnusná migréna, ( o které jsem vám psala na instagramu, mmj díky moc za rady:) bylo by vše zalito kýčovitě sluncem. Často mi na email píšete, ať jsem k vám na blogu otevřenější. Že vás zajímá, co s partnerem řešíme, jestli máme krize, čím mě štve a pod. Rozhodně nechci, aby na vás můj život působil nějak vyumělkovaně. Mám spoustu starostí, někdy mě přemůže stres a blogování jako práce je splněný sen, ale nebudu vám lhát, je to taky pěkně náročné. Jste svým vlastním pánem, ale veškerou zodpovědnost nesete na svých bedrech vy a nikdo jiný vám s vašimi rozhodnutími stejně neporadí. Snažíte se držet jedné správné cesty, kterou jste si stanovili, ale zároveň víte, že musíte zaplatit veškeré měsíční výdaje. A i když jsem velmi samostatná žena a na partnera jsem se vždy snažila neupínat, tak je mi Václav prostě dokonalou oporou. Nejen že mě umí dokonale podpořit, ale ještě mi vždy ukáže jiný úhel pohledu na věc. A za to, že mě tolik podporuje v mojí práci, jsem mu nesmírně vděčná, i z toho důvodu, ze nikdo jiný by to se mnou takhle nevydržel;) protože věřte nebo ne, jsem zřejmě nejotravnější bytost na světě, co ma o všem jasné představy;)

Snad se vám budou líbit fotky i můj otevřený text.
Outfit je naprosto geniální do horkých dní. Ty kalhoty co vypadají jako plisovaná sukně jsou z Lindexu a jsou perfektní, až na absenci kapes, který nedokážu pochopit, proč vynechaly:/ 
Na top se mě hodně ptáte, je z Topshopu a měli ho v několika barvách. Střih je úplně perfektní tak dnes mířím pro další barvu než ji vyprodají.

Přeji vám krásný den a budu se těšit na vaše názory;)











Boty Office Shoes




 
Foceno Olympus PEN

26 komentářů:

  1. Ty kalhoty jsou prostě boží! Já si v Lindexu vždycky koupím jen plavky a spodní prádlo, oblečení mi tam nějak nesedí. Přitom na tobě to vypadá vždy super.
    Krásný den :-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuji Pavli, mě zatím všechno sedlo velmi dobře, jen bych automaticky dělala všechny kalhoty s kapsama;)) zkus příště něco vyzkoušet:)

      Vymazat
  2. Jsi neskutečně krásná Inuško, opět nádherný článek :-) ;-)

    OdpovědětVymazat
  3. I tobě dobré ráno :) Tvůj článek mi hezky projasnil snídani. Outfit vypadá skvěle :)
    Hezký zbytek dne.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Míšo moc děkuji;) chystam další, osobnější články;) tak se vám snad budou číst stejně dobře;) i tobě hezky den;)

      Vymazat
  4. Tady ti to strašně sluší! Nádherné šperky'!

    OdpovědětVymazat
  5. na všech fotkách vypadáš krásně. ale tyhle kalhoty jsou wow

    OdpovědětVymazat
  6. Dobre dopoledne,krasne napsano a outfit je skvely!😉Za me,libi se na Vas ta tajemnost,to ze o Vas nevim vse a muzu si predstavovat😉Takto otevreny text je,na muj vkus,otevreny akorat😊

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuji moc Andreo. Jak jsem psala, moje tajemnost není nijak uměle pěstovaná, spíš je mi přirozenější než přehnaná otevřenost, ale ráda bych vyšla vstříc i dalším čtenářkám, které to mají pocitově jinak, a chtějí vice informací;) děkuji ti moc za komentář;)

      Vymazat
  7. Máte s partnerem zda se velmi krásný vztah, no však jste spolu už přes deset let, pokud si správně pamatuju :)
    Mnoho lidí si myslí, že být svým vlastním pánem je super, ale neuvědomují si tu zodpovědnost..

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuji za komentář. Za mě máme velmi vzácný vztah a opravdu si ho cením. A co se týče práce, máš pravdu. Člověk se zodpovídá jen sám sobě, ale to na tom paradoxně může být to nejtěžší.

      Vymazat
  8. Ten top je vážne krásny :) Veľmi ti pristane.A k článku, je super keď sa nám podarí nájsť partnera, ktorý je nám oporou a podporuje nás. Nie je nič krajšie :)

    NITA

    OdpovědětVymazat
  9. Outfit je super a moc ti to sluší👌 Magda

    OdpovědětVymazat
  10. Outfit je vážně perfektní, černou já můžu! :) A s kapsami tě chápu, miluju, když jsou třeba na šatech, to je prostě nejlepší :)
    Young, wild and free

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Souhlas, u šatů je mám taky ráda. Je škoda když tomu kousku oblečení chybí jen drobnost, aby to bylo dokonalé.

      Vymazat
  11. outfit je super, vyzerá to na tebe krásne :) každopádne, ja sa čiernej počas teplých mesiacov snažím úplne vyhýbať, lebo by som sa upiekla :D

    www.beautiful-savage.blogspot.sk

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Sabi, až budou třicítky tak černou taky vymenim za bílou. Ale je pravda, ze mi je pocitove vždy chladněji než ostatním lidem, takže se nikdy příliš nepeču;)

      Vymazat
  12. Máš krásný vlasy Ino! Uplne se mi po mych styska kdyz te vidim! A ty kalhoty jsou super, ale taky neroyumim proc nemaji kapsy..?:/

    www.downtownpeach.com

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuji moc Julie. Určitě ti vlásky po léčbě zase brzy narostou. Výborně prý na jejich posilnění zabírá výluh z kopřiv. Držím palce at si brzo v pořádku.

      Vymazat
  13. Dnešní článek se mi moc líbí, díky za otevřenost. :-) A sluší ti to jako vždycky ;) A.

    OdpovědětVymazat
  14. Krásný outfit!! Kalhoty mě moc zaujali a i s mojí pidi výškou o takových teď opravdu vážně uvažuji. :)
    Článek je velmi hezky napsaný. Je od Tebe velmi milé, že se chceš podělit o své soukromí a vážím si toho. I když podle mě je to každého věc a nikdo nemá právo po Tobě chtít informace ze soukromí :) Dnes je podle mě důležité si držet odstup, pokud si veřejně známá osobnost, protože bulvár dokáže být fakt hnusnej. Opravdu nikdo si nežije jako v pohádce, každý máme své problémy, menší či větší a je fajn, pokud se v takových chvílích máme o koho opřít, což ty evidentně máš :) Někdy prostě musíš všechno na chvíli hodit za hlavu a jen si užívat, vypustit všechny starosti a relaxovat.
    Tvůj blog je opravdu velmi inspirativní po všech směrech a velmi ráda u něho relaxuji.
    Jen tak dál :)
    Kamila

    OdpovědětVymazat
  15. Outfit krásný, jako vždy!! :-)

    Ve spojitosti s názvem článku mě napadá - nebyli jste s přítelem na tom mega koncertu AC/DC? :-) Kdyžtak hoď recenzi, pohled od Tebe by mě moc zajímal :-)

    OdpovědětVymazat
  16. Já moc nechápu, proč bys měla psát o svém soukromém životě. Občas něco ano, ale tohle není deník šestnáctileté holky, ale módní blog. Sleduji především zahraniční blogy a tam to není až tak běžné. Pěknou neděli přeji

    OdpovědětVymazat
  17. Moc krasna ;) Jen se chci zeptat, co to mas za sperk? ja tento decentni styl miluju. Mam napr. tento https://www.goldeligius.cz/nahrdelniky-z-chirurgicke-oceli/calvin-klein-nahrdelnik-hook-kj06bn010100.html . Jinak super blogik, pridavam si do oblibenych

    OdpovědětVymazat
  18. You look gorgeous! You follow all of the trends of the moment.

    OdpovědětVymazat

Děkuji všem za komentář. Na blogu se zobrazí hned po schválení:)
Komentovat můžete i anonymně, bez google účtu.