úterý 31. května 2016

Instalife XVIII.


Krásný den všem.
Máme tu poslední květnový den a já jsem úplně zaskočena tím, jak tento měsíc rychle utekl.
Začátkem měsíce jsme slavili s Václavem výročí a vyrazili do Říma. Taky jsem fotila lookbook kolekce Liběny Rochové, šla malou přehlídku pro média a redaktory a na primě se vysílala reportáž o mojí práci. Týden na to jsem letěla na press trip Swarovski do Innsbrucku a celkově to byl dost zběsilý měsíc. Uvidíme, jak to bude vypadat o prázdninách. Jsem hrozně vděčná za všechny nabídky, výlety a možnosti spolupráce, jen je někdy trošku náročné, stíhat o tom všem ještě psát na blog. Pokud to o prázdninách alespoň trochu poleví, budu vám přinášet články častěji, a vrhnu se zase na natáčení videa, jestli je budete chtít?

Ráda bych i věděla, jestli by vás bavilo sledovat můj Snapchat. Mě osobně tahle aplikace nijak neoslovila, ale kvůli vám si ji ráda pořídím:)
Těším se na vaše komentáře

Ať máte krásný den:)
Ina



Minulý týden jsem byla pozvaná na představení kolekce C&A pro podzim/zimu. Prezentace se nesla v příjemném rustikálním stylu a byla perfektně sladěná s catheringem. Kolekce je jistě dobře nositelná a opírá se o trendy čerpající se 70.let, mě tam ale bohužel chybí kvalitnější materiály.











Ve stejné budově, kde bylo představení C&A sídlí i salón Stolen, který se mi stará o vlasy. Takže jsem jen vyšla do druhého patra, abych omrkla stylovou značku vlasové kosmetiky Mr.Smith, kterou Stolen nově zastupuje pro Čr. Minimalistické obaly a skvělé složení mě dost nadchlo, takže jsem ve fázi testování a dám vám brzy vědět, jestli stojí za vyzkoušení.



V salónu aktuálně uvidíte i prezentaci mých oblíbených šperků Zorya.
 Kvůli nabitému programu jsem tento měsíc častěji odkládala podpatky a místo nich nosila nízké boty. Nepochybně mi to ušetřilo hodně času a bolesti, protože i když běhat na podpatkách dokážu, tak to prostě někdy není ku prospěchu věci a navíc jednoduše nemusím. Móda tenisek ke všemu, mě stále rozčiluje, protože to vidím na každém a je to masivní trend, ale moje nohy by to také ocenily:)
Slip-on Lacoste z Officeshoes


 Zastávka v naší oblíbené kavárně.


Testovala jsem přídavný blesk Lenovo Selfie Flash. Výborně se hodí pro přisvětlování scény, když nejsou ideální světelné podmínky.

 O mojí závislosti na borůvkách jsem vám psala na instagramu. 

Konečně jsme se zase vrhli na hraní golfu. I když jsem měla tenhle měsíc šíleně nabitý, beru hodiny golfu s trenérem, a doufám že se moje hra konečně někam pohne:)

Oblečení Bogner, Bag Callaway, boty Office Shoes


10 komentářů:

  1. ahoj, máš moc milý úsměv na tvé druhé fotce z C&A. Určitě bych ráda viděla další tvá videa. Máš skvělý projev, kultivovaný,a příjemný hlas. Určitě toho máš hodně, nicméně já se na tvé články vždy těším, právě proto, že ukazuješ zajímavá místa, kam se já sama nedostanu a tím je tvůj blog originální a pro mě jediný, který pravidelně sleduji a čtu všechny články. Recenzí o kosmetice z drogerie a fotky "pouze" outfitů je všude plno. :-) Tím chci říct, že už ted se těším na více článků. Ráda bych se zeptala, zda plánuješ na léto dovolenou či prodloužený víkend, který bys neměla spojený s pracovními povinnostmi? Zuzka S.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Zuzko, moc děkuji za hezký komentář. Cením si ho;) co se týče léta, tak se přiznám ze ještě nemám úplně představu. Vše se odvíjí podle práce. Takže budeme reagovat na situace a jakmile to bude vypadat na pár dni volna, tak moc ráda někam vyrazim;) díky za komentář;)

      Vymazat
  2. Jeee moc se mi líbí to černé tílko, odkud je?

    OdpovědětVymazat
  3. Jasně že chceme snapchat i videa. Kvůli tobě bych si ten snapchat i založila:D
    Jinak krásné fotky. Už jsem si kolikrát říkala, že bych ten golf zkusila. když vidím tvé fotky. Moc inspirativní:) Missu

    OdpovědětVymazat
  4. Super fotky, a jsem moc ráda že si napsala upřímně ten komentář na C&A. Já tam občas něco koupím, ale hlavně kvůli ceně a uvědomuji si že to není kvalitou nic moc. Moc obdivuje tvé vlasy. Bude zas článek o produktech které teď na vlasy používáš?

    OdpovědětVymazat
  5. Mě se moc líbí ty zlaté boty! :)

    OdpovědětVymazat
  6. No jo u C&A se ani není čemu divit. Já tuhle značku moc nemusím, právě kvůli těm nekvalitním materiálům .

    OdpovědětVymazat
  7. Moc se mi líbí, jak si teď češeš ofinu, na těch fotkách mi připomínáš lehce Shanen Doherty - jednu z čarodějek, pokud pamatuješ ten seriál :-)

    Snapchat vůbec nevím, co je :-) Spíš se nám věnuj tady, Tvůj blog je základ, ten máme nejraději! (aspoň já) :-):-)

    OdpovědětVymazat
  8. ten golf to vyzera uplne lakavo uz davno co som si nezahrala , zlate boty su TOP :)
    galantosfun

    OdpovědětVymazat
  9. Videa určitě ano, ale mám u tebe ráda i články s fotkami. Snap mne také neoslovil.

    OdpovědětVymazat

Děkuji všem za komentář. Na blogu se zobrazí hned po schválení:)
Komentovat můžete i anonymně, bez google účtu.