úterý 4. listopadu 2014

Travel: Poslední Floridské nákupy

Krásný den
Dáme si poslední nákupní článek z Floridy:)
Vzhledem k tomu že váha našich kufrů začala neúměrně stoupat a moje investice se taky lehce navýšili oproti plánu:) musela jsem přejít do módu: Kroť se v nakupování jelikož to stejně nemáš kam dát.
 Každý rok jsem se mohla spolehnout na svého muže. Většinou jsem tak deset kilo narvalo k němu, protože on na nakupování oblečení nějak extra není.
Tenhle rok si ovšem nakupoval chrániče na americký fotbal, sehnal i helmu a tím mi úplně zhatil plány.
 Musím to vše prostě narvat k sobě. Sakra. Zatím jsem zhruba na 27 kg a limit je 23..super:) za nadváhu se platí 100 Usd. Super:)
Žádnou svíčku Yankee Candle nejsem ochotná hodit přes palubu, takže to schytají obaly parfémů. 
Všechny ty obří pěkné kabice Marc Jacobs..Super:(

Každopádně jak jsem psala, tento rok jsem kupovala dražší a kvalitnější kousky, které převládají nad kvantitou, tak to musím nějak zvládnout. 
Ne všechno jsem stihla nafotit. 
Chybí nějaké lesky, kosmetika a pončo/pelerína co jsem dnes koupila a v které budu cestovat protože je super pohodlná a teplá.

Ale tu vám nafotím na letišti. S nákupy jsem tento rok opravdu spokojená. Zvlášť s Pradou, Vintage šaty a splnila jsem si všechny kousky ze seznamu kromě koženého křiváku který jsem nesehnala( a samozřejmě přibylo pár kousků navic:)

Poslední koupené kousky se vám tedy představují:)

Klasické Ray Ban byly na seznamu. Ty se prostě neokoukají a dobře sedí na obličeji:) Přijde mi, že sluší snad každému. 



Na svíčky jsem dostala kvůli váze nákupní embargo, takže jsem si koupila alespoň vůni do auta.


Samozřejmě vezeme i nějaké dárečky. Nechci je tu ukazovat aby se neomrkli ti, pro které je vezeme, ale náš pes předpokládám dnes na blog koukat nebude:) Takže pískací hračka v zimním motivu pro našeho mazlíka.
Myšáku jestli se díváš, tak alespoň dělej překvapeného:)





Dekorativka Marc Jacobs byla na seznamu. Už pár kousků mám a jsem s nimi moc spokojená. Nakonec jsem vzala ocelově šedý lak na nehty. Původně jsem chtěla koupit lak z kolekce Laboutin, ale neměli ho:(





Na náš domov jsem nechtěla zapomenout, takže jsem nám koupila heboučkou deku na zimní večery.


S teplákovkou Aeropostale jsem hodně spokojená, takže jsem se vrátila ještě pro bílou a pro pár triček na běhání:)




Kartáč Tek který má kančí štetiny a tělo z ¨jasanové dřeva jsem sháněla už dlouho. Takže jsem z něj měla velkou radost:)


Mám ráda sypané černé čaje, tak jsem tuhel blbinu do hrníčku kdy vám nahoře sedí kočka musela koupit:)


Dva doplňky z Forever 21. Zrcátko do kabelky a mašle do vlasů která se mi hodí k šatům které jsem si tam koupila a já vám je ukazovala.




A poslední větší kousek:)
Moje mamka mě v blogování hodně podporuje..to ona mě k němu dokopala a vždy nadšeně čte vaše reakce a komentáře, takže se rozhodla pro vás uspořádat Giveaway.
Tady je jen malá ochutnávka, aby jste se měli na co těšit. Po mém návratu z Floridy soutěž vyhlásím,:)

Samozřemě pro vás nakupovala ve Victorias Secret:)


30 komentářů:

  1. Moc krásné nákupy :) Tu kočku se sítkem na čaj chci :D
    Blog by Veru

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Že je super? už se těším až ji vyzkouším v čaji:)

      Vymazat
  2. Opět krásné věci! :)) teplakovka je úžasná, stejně jako "Kočička" na sypany čaj. A Yankee do auta vidím poprvé, bozi! :))

    OdpovědětVymazat
  3. Nakoupila jsi skvěle! Moc se mi líbí ta teplákovka a sítko na čaj :)

    OdpovědětVymazat
  4. Doteď jsem nevěděl, že máte psa =-O
    Kéž my už máme toho svého taky... <3
    Michael
    www.ontheleaf.net

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. jééa a na jakého se chystáte? my ho máme z útulku..takový dobrý skutek:)

      Vymazat
  5. Inuš máš psa? Nikdy o něm nikde snad nebyla zmínka ani fotka :)

    OdpovědětVymazat
  6. Inuš ráda bych se zeptala jak vyjde Yankee v USA cenově? Pro mě je to na poměry v ČR drahá značka. Přítel mi k narozeninám jednu velkou koupil a i když vydrží dlouho tak 700,- Kč je pro mě dost... sama bych investovala maximálně tak do vosku. Taky jsem byla překvapená když jsem si na živo očichala všechny co mají u nás v nabídce, že mi voněly asi jen 3-4 vůně ale spousta z nich byla až odpudivá - např. vůně kouře z táboráku, kokos který nevoní jako kokos ale smrdí ani nevím jak to popsat, možná zkažený kokos?, citronová která je typicky záchodová, cupcake které mají do sladkých voňavých koláčků opět dost daleko apod. Máte taky někdo s Yankee tuhle zkušenost že většina jejich produktů vám spíš páchne? Deni.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Pokud jsi z Prahy, tak mám pro tebe tip. V OC Šestka se velké svíčky prodávají za 370 Kč. Nemohla jsem tomu uvěřit, ale paní prodavačka nám řekla, že tu cenu schválně drží dole. Takže jinde už YC ani nekupujem ;)

      Vymazat
    2. Taky mám velký problém s výběrem vůně. Skoro nic mi nevoní a za ty prachy je to opravdu předražená paráda. Jedinné plus je opravdu to množství možností k výběru. Očuchala jsem asi 20 vosků a voněli mi tak 4. Mám pocit že za ty prachy mi stejnou voňavou službu udělá i nějaký olejíček do aromalampy nebo svíčka z IKEA. Když mrkneš na americký a český stránky, ceny se neliší až tolik, jen amíci maj víc akcí a slev. Problém je, že se liší platy. Pro ně neni 28$ nic velkýho, ale pro spoustu lidí v čechách je 700kč nákup pro rodinu na tejden/výkend (podle počtu členů rodiny či finančních možností).

      Vymazat
    3. Já musím říct, že se YC opravdu vyplatí. Ikea svíčka absolutně tak neprovoné byt a hoří nerovnoměrne narozdíl od YC která vyhoří celá i do krajů a stačí aby hořela chvíli, V usa se dá sehnat za poloviční cenu než na u nás. Zajimalo by mě jaká velikost se dá koupit za 370 na té oc Šestka..já kupuji v Usa ty největší za podobnou cenu..a pokud by to tak bylo v Čr bylo by to super..ale to se mi nezdá:)

      Vymazat
    4. Z Prahy nejsem, ale až tam budu mít cestu, budu na tenhle typ myslet - díky Míšo. No je pravda že YC jsou kvalitní a provoní o moc víc než jiné značky ale cenově jsou opravdu předražené a navíc s vůněmi mám opravdu problém protože spousta z nich se mi nelíbí. Jinak i obyčejný Glade (dříve Brise) má teď v nabídce krásné vánoční vůně které provoní byt také velmi dobře. Deni.

      Vymazat
  7. úžasné veci si pokúpila a na GA sa veľmi teším! :)

    www.beautiful-savage.blogspot.sk

    OdpovědětVymazat
  8. Nádherné věci jsi nakoupila :) A na tu giveaway se moc těším :)

    OdpovědětVymazat
  9. Takových ptákovin, jako je ta kočka, bych mohla nakupovat milion :)

    OdpovědětVymazat
  10. Jéé, ty máš pejska? To vůbec nevím! Musíš nám ho někdy vyfotit! :-) A některé drobnější věci by ti kdyžtak mohla maminka poslat poštou - to mě tak napadlo, kdybys měla fakt krizi a neměla to kam dát :-)

    OdpovědětVymazat
  11. Opět skvělé nákupy :) Teplákovka je pěkná a deka se mi taky líbí. Zbytek teda samozřejmě taky, ale tohle by se mi šiklo :D

    OdpovědětVymazat
  12. To sítko na čaj je boží :D YC taky miluju. Na vánoce jsem nakoupila spoustu vosků pro kamarádky. Vždycky když vybírám jsem celá učuchaná :D

    OdpovědětVymazat
  13. Mám tvůj blog strašně ráda, máš hezké fotky, ale chtělo by to zamakat na gramatice.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jsou lidé, kteří mají jiné zájmy, než vytříbenou gramatiku. A jde jim to! Něco psát a nepodepsat se, není taky zrovna "košér." Důležitý je obsah sdělení a ty chyby, nejsou zas tak zásadní, abys na ně upozorňovala. S pozdravem Stanislava.

      Vymazat
  14. Inuška vy máte psíka? Si nám ho tuším ešte nikdy neukázala...nákupy sú to krásne (tíško závidím), dúfam že to ale nieje posledný článok z USA.Pozdravuj maminku je veľmi zlatá že myslí na tvojich čitateľov :) nie je nad to keď ťa rodina podporuje v tom čo máš rada :)

    OdpovědětVymazat
  15. takové krásné věci sis koupila :)) a super kompromis s tou svíčkou :)))
    a mamka je moc hodná, že myslí na Tvé čtenářky :)))

    OdpovědětVymazat
  16. Maminka je milionová :) A je skvělé, že tě přemluvila k blogování, protože o tvoje looky by byla škoda přijít, patří mezi nejlepší v ČR :)
    A deka vypadá vážně měkkoučce, jen se do ní zachumlat :)

    OdpovědětVymazat
  17. ten lak od MJ nevydrží nič:/ ale je pekný na rukách
    a super okuliare!

    OdpovědětVymazat
  18. moc pěkné nákupy! :) jen s tou váhou kufru už asi budeš na štíru :D

    OdpovědětVymazat
  19. Great post :) I love your blog and I have followed you with Bloglovin. If you ever get a chance to check out my blog I would be delighted, thanks!

    Camille xo

    www.cococami.blogspot.co.uk

    OdpovědětVymazat
  20. Super věci! Hrozně se mi líbí ta hračka pro mazlíčka protože miluji zimní motiv! :))

    OdpovědětVymazat
  21. Celou tvou dovolenou v USA jsem sledovala vždy s nadšením, pro mě to jsou jedny z nejlepších článků které máš na blogu :) Samozřejmě mě baví i ty ostatní, ale tyhle jsou fakt super. Jde vidět, že sis to opravdu užila a koupila si krásné věci. Hlavně ty dvoje šaty, ty jsou opravdu originální a tobě sedí. A máš super maminku, ještě že tě k tomu blogování přemluvila, uričtě bychom o hodně přišli :D

    OdpovědětVymazat

Děkuji všem za komentář. Na blogu se zobrazí hned po schválení:)
Komentovat můžete i anonymně, bez google účtu.