úterý 8. prosince 2020

Tipy na kosmetické dárky pro muže

 Krásný den všem. 

Konečně jsem vám dala dohromady tipy na kosmetické vánoční dárky a začínáme tím asi nejnáročnějším tématem, a to tipy na dárky pro pány. Alespoň pro mě osobně je to každý rok nejnáročnější úkol, přestože i pánové kosmetické produkty potřebují, je celkem těžké, najít pro ně ty pravé. Vendy mi většinu roku s oblibou tvrdí, že žádnou kosmetiku nepotřebuje, a nakonec si pochvaluje co jsem mu vybrala. Takže se nenechte odradit:) I když na produkty proti stárnutí se zatím přesvědčil nedal, bohužel:)

Ale nebudu zdržovat ať máte čas vše objednat. Jdeme na můj výběr. 




Kosmetická sada Clinique For Men představuje tři kroky základní péče ve skladném cestovním balení. Obsahuje čistící gel pro normální až suchou pleť, krém na holení a gel pro dehydratovanou pleť. Pánské produkty Clinique mají jen lehkou parfemaci, což pánům určitě vyhovuje a Vendy byl s jejich produkty spokojen stejně, jako já s těmi pro ženy. Těch vánočních sad navíc najdete velké množství, takže vyberte tu, která se vám bude hodit jako dárek nejvíce. 


Holící strojek je takovou dárkovou klasikou a na Notino najdete spoustu různých variant. Od zastřihovačů na celé tělo po cestovní strojky. Já vybrala Braun MobileShave M-90, který mi přijde super skladný a ideální na cesty. A Vendy se zmiňoval, že by se mu podobný hodil. 

Mr Bear Family hydratační krém je základ péče o pleť a naprosté minimum, co pro svoji pleť pánové můžou udělat. Tahle švédská značka se na produkty pro pány zaměřuje a většina z nich je vyráběná ručně. Parfemace je neutrální a krém se dobře vstřebává a hydratuje. Balení krému je lehce retro a ukrývá se v papírovém tubusu.

Od stejné značky je i malé balení Mr Bear Family Coconut balzám na rty. Vejde se ideálně do kapsy a mají ho i s vůní kokosu, mint nebo grepu. Jelikož jsem ho už kupovala, vracím se k němu po dobré zkušenosti. Produkt není mastný, dobře se vstřebává a příjemně voní. Stačí ho jen troška a vydrží vám celou zimu. Páni navíc ocení balení i jemnou vůni. 

Druhým menším dárkem je v aktuální době důležitý produkt a to bezoplachový mycí gel Aēsop Body Resurrection na ruce. Krásně voní, je vegan a strašně dlouho vám vydrží. Máme ho v autě a nemůžeme si ho vynachválit. navíc má ideální velikost. 

Nemohla jsem vynechat ani sekci péče o vlasy. Kerastase používám už několik let a málokdo ví, že mají i řadu pro muže. Kérastase Densifique Bain Densité Homme se zaměřuje na osvěžení pokožky hlavy, posílení vlasového vlákna a zvětšení objemu. Opět má velmi jemnou vůni, snadno se napěníi vymývá. Ideální pro vlasy, co se snadno mastí. Navíc má zamezit padání vlasů. 

Zubní pasty Marvis Flavour Collection jsou už legendární, ať už svým bělícím účinkem, či hodně výraznou a specifickou příchutí. Jejich dárkové balení mi přijde úplně ideální pro někoho, kdo je ještě nezkoušel a může si vybrat rovnou ze tří příchutí. Je tam mint pasta s bělícím účinkem, strong mint (což je síla) a zázvorová příchuť. Na Notino najdete i větší dárkové balení, a to rovnou 7 past.


A co vy a kosmetické dárky pro pány? 

1 komentář:

  1. Děkuji za super tipy na dárky! Ten cestovní strojek od Braunu vypadá hodně dobře :)
    Dasha

    OdpovědětVymazat

Děkuji všem za komentář. Na blogu se zobrazí hned po schválení:)
Komentovat můžete i anonymně, bez google účtu.