čtvrtek 17. prosince 2020

Kosmetické dárky na poslední chvíli

 Krásný den všem. 

Objednávat dárky na poslední chvíli bývá trochu stres, ale občas se holt stane, že je člověk nemá šanci nakoupit včas. Přesto neházejte flintu do žita, mám pro vás tipy na kosmetické dárky na poslední chvíli. Produkty si můžete vyzvednout na kamenných prodejnách Notino, nebo mrkněte na datum doručení, které najdete u každého produktu. Tak není čas ztrácet čas, jdeme na to mrknout. 





Pro mamky a tchýně

Tady jsem zařadila tu finančně nejnáročnější kosmetiku, ale to neznamená, že není určena třeba i pro vaše kamarádky. Spíš jsem se soustředila na to, aby se jednalo o produkty, které si pro sebe třeba tchýně sama nekoupí, a vy byste jí to rádi dopřáli.

Estée Lauder Advanced Night Repair Synchronized Multi-Recovery Complex

Tohle legendární sérum používám už roky a mohu ho tedy jako dárek jen doporučit. Podporuje produkci kolagenu, uzamyká v pleti vlhkost a též redukuje jemné vrásky. 

Rovnou jsem vám k němu přidala i oční krém Estée Lauder Advanced Night Repair Eye Supercharged Complex. Jedná se o skvělý noční krém, který vás zbaví drobných vrásek, otoků a kruhů pod očima. Spolu se sérem jsou skvělou dvojkou. Ale radost jistě udělá i jeden z produktů. 


Jeden z mých nejoblíbenějších produktů, které sama používám i kupuji jako dárek je Institut Esthederm Intensive Hyaluronic Mask, aneb noční záchranář. Hyaluronová maska, která vám přes noc viditelně vypne a rozzáří pleť. Navíc pleti navrací pružnost a hydrataci. Používám před každým focením. 


Sada Bioderma Pigmentbio zase bojuje proti pigmentovým skvrnám. Hodí se tedy pro kamarádky, ale třeba i pro babičku. Vždy se mi po létě taky nějaká skvrnka objeví. Nejlépe když zkusíte přímo dárkovou sadu produktů, které se doplňují. Tedy noční sérum a zesvětlující krém. 




Pro kamarádku

Máte kamarádku, kterou baví líčení? Zkuste plnohodnotný set štětců BrushArt Everyday Collection, díky kterému se kompletně nalíčí. Sada obsahuje i kosmetickou taštičku.
 


Skvělá sada pečujících produktů ideální třeba pro cestovatelky. Tohle balení se vejde do každé kapsy nebo batohu a navíc je od cool organické značky Grown Alchemist. V sadě Grown Alchemist Amenity Kit najdete krém na ruce, balzám na rty a hydratační denní krém.



Nemůžu samozřejmě vynechat ani moji oblíbenou vlasovou kosmetiku Kérastase. Na Vánoce si připravili výhodné dárkové sady v krabičce. Pro suché a namáhané vlasy doporučuji Kérastase Nutritive.



Skvělá možnost jak vyzkoušet ty nejlepší produkty Emma Hardie je koupit dárkovou sadu miniatur 
Emma Hardie Midas Touch Collection. Kromě hloubkově čistícího balzámu, mycí žínky, najdete v balení také skvělý hydratační krém a rozjasňující masku. Vše v mini cestovním balení. Ale až to obdarovaná vyzkouší, bude chtít plnou verzi. Zaručeno.



Pro kamarády vegany
Jako obvykle nemohu vynechat ani veganskou kosmetiku. Zvlášť proto, že mám sama vegan kamarádky, pro které tyto dárky sháním.

Zubní pasta Schmidt's Activated Charcoal má kromě vegan složení i bělící účinky díky obsahu aktivního dřevěného uhlí.



Sprchový gel Yope Cedarwood & Bitter Orange zvláčňuje, vyživuje a hydratuje pokožku. Má svěží citrusovou vůni a pohodlné dávkování. 




I čistící pleťový gel Bielenda Vege Skin Diet neobsahuje složky živočišného původu. Odstraňuje z pleti make-up, přebytečný maz i důkladně myje celý obličej.


I maska udělá pod stromkem vegana radost. L’biotica Vegan Black Currant je oční maskou, která vypíná jemnou kůži kolem očí, hydratuje ji a zbavuje otoků a kruhů. 



A co vy a vánoční dárky? Máte už vše nakoupeno, zabaleno? Nebo ještě sháníte poslední drobnosti?

Žádné komentáře:

Okomentovat

Děkuji všem za komentář. Na blogu se zobrazí hned po schválení:)
Komentovat můžete i anonymně, bez google účtu.