úterý 3. listopadu 2020

Recenze : Plátenkové pleťové masky

 Krásný den všem. 

Po delší době jsem si pro vás připravila testování pláténkových masek na obličej. Ačkoliv mám radši masky na vícero použití, vracím se i k těm jednorázovým. Jak pro jejich účinek, tak kvůli tomu, že si nemusím kupovat celé balení, abych zjistila, jestli mi maska vyhovuje nebo ne. Jednotlivé produkty jsem volila tak, aby každá měla jiný účinek, složení a tak doufám, že si vybere každý. Cenově jsou dostupné úplně všechny, takže račte vybírat.




Čistící a osvěžující

Na 3D masku, tedy masku se švem uprostřed, která se snaží co nejlépe přizpůsobit obličeji jsem se hodně těšila. Šnečí extrakt jsem ještě nikdy nezkoušela ale je tak chválený, že jsem byla na jeho účinky velmi zvědavá. Tato látka je napěchovaná vyživujícími složkami, zklidňuje pokožku, velmi efektivně ji hydratuje a má též anti-aging účinek. 3D střih masky mi poměrně vyhovoval a dobře seděla na obličeji. Kromě odlíčení, se má pleť připravit na masku i pleťovým tonerem a poté necháte masku 15 minut působit. Pleť byla po použití hezky hydratovaná, póry byly stažené a výsledek vydržel ještě pár dní poté. Výsledek byl příjemný ale uznávám že jsem zřejmě i díky vychvalování šnečího extraktu čekala trochu víc. Dojem byl lehce nadprůměrný, ale maska mě neohromila.   

Cena 49,-

Rozjasňující maska na oční okolí

Značku Tony Moly mám moc ráda a z jejich produktů jsem byla poměrně nadšená, takže když jsem zahlédla, že mají v nabídce eye patch, neodolala jsem. Masky na oční okolí používám moc ráda a často. Jedná se jen o drobnost, ale taková maska vám dokáže otevřít pohled a může mít velký výsledný efekt. Maska má zklidňovat oční okolí, rozjasňovat a pomoct s tmavými kruhy. První zklamání přišlo po otevření balení. Maska patří na celé oko i s víčkem. Ale to mě osobně nevyhovuje, protože když mám na obličeji masku, tak zároveň vždy něco dělám. Zároveň je tam vykrojení, takže si ji můžete nastavit tak, aby byla kolem očí a vy jste je nemuseli mít zavřené. Výsledek byl ale dalším zklamáním. Nepozorovala jsem žádný větší efekt a to ve vypnutí ani vyživení pokožky. Takže tuhle masku už si zřejmě nekoupím. 

Cena: 89,-


Místo ní bych vám raději doporučila vypínací oční masku Institut Esthederm Lift & Repair Eye Contour Lift Patches. Už dříve jsem vám o ní psala. Patche okamžitě vypínají oční okolí, zesvětlují kruhy pod očima a vyhlazují jemné vrásky. Pro mě daleko lepší investice.

 Cena: 1590,-


Proti vráskám

Jednorázové masky proti vráskám rozhodně nemají lehkou práci. Je logické, že boj proti vráskám je dlouhodobý a vyžaduje čas. Za 15 minut tedy neočekávám velký účinek. Snad jen vypnutí pleti, minimalizace drobných vrásek a podobně. To také slibuje maska TONYMOLY I'm REAL Pumpkin. Maska by měla celkově zkrášlit pleť, navrátit pružnost a vyhladit vrásky. Samotný střih mi úplně neseděl a musela jsem si masku různě ohýbat. Na obličeji ale jinak držela dobře a nemá žádnou parfemaci. Výsledek byl podle mě průměrný. Pleť byla hydratovaná, ale nijak viditelně vypnutá. Pro mě spíše maska vyživující, než anti-aging. Z testu mi vyšli lepší favorité na vyhlazení vrásek. 

Cena: 140,-

Hydratační s kyselinou hyaluronovou

Kyselina hyaluronová je pleťová zázrak, takže maska s tímto složením by vám neměla v koupelně chybět. Holika Holika Skin Rescuer Hyaluronic Acid má za úkol hloubkově hydratovat pleť, osvěžovat a navracet pružnost. Maska je dokonale nasáklá, a v sáčku vám zbyde sérum i na krk a dekolt. Střih masky je poměrně klasický, na obličeji drží dobře. Po 15 minutách jsem měla krásně vypnutý obličej, vyživenou a hydratovanou pleť. Maska rozhodně patří mezi ty nejlepší, co jsem kdy vyzkoušela. Navíc poměr kvality a ceny? Budete nadšení.

Cena 60,-

Vyhlazující maska s kolagenem

A tady máme vítěze celého testování Filorga Time Filler Mask®. Velká pecka, kterou musíte vyzkoušet. Svým silným efektem se vám bude hodit i před nějakým důležitým dnem, např. svatbou a podobně. Ten účinek je opravdu skvělý, proto mé nadšení nebere konce. Ale vezmeme to od začátku. Maska má za úkol zjemňovat texturu pleti, vyhlazovat vrásky, zpevňovat pleť. Obsahuje přírodní kolagen a polysacharidové složky. Maska je černá, dobře střižená a pěkně drží na obličeji Po 15 minutách jsem měla dokonale vypnutý obličej a vypadala jak po dobře provedeném botoxu:D. Pleť byla nádherná, vyživená, svěží, póry stažené, vrásky minimalizované. Tomu říkám Wow efekt a lituji, že jsem si ji dělala na večer a ne ráno. Efekt na druhou stranu vydržel pár dní. Takže vrchovatě doporučuji, jsem z masky nadšená a kupuji do zásoby. To se ještě bude hodit, až bude možné chodit mezi lidi:D  

Cena: 220,-


A jaké jsou vaše oblíbené plátenkové masky?

Článek vznikl ve spolupráci s Notino.

2 komentáře:

  1. Hey dear! I loved your post and already followed you! I want invite you to visit and follow my blog if you want <3

    www.pimentamaisdoce.blogspot.com

    OdpovědětVymazat
  2. Já plátenkové masky moc nepoužívám, ale hodně mi vyhovovaly ty od Garnier. Jinak mám nejradši ty smývací :)

    OdpovědětVymazat

Děkuji všem za komentář. Na blogu se zobrazí hned po schválení:)
Komentovat můžete i anonymně, bez google účtu.