úterý 24. března 2020

Relaxační vůně do interiéru

Krásné ráno všem.

Jsem ráda, že se vám líbil článek o tuhých mýdlech. Každá možnost odreagování je aktuálně potřeba, tak jsem vám rovnou sepsala i tipy na svíčky. Podobné doporučení na nejlepší sezónní vůně jsem vám dávala i na podzim a v zimě. A zrovna v tomto období se vám pár relaxačních vůní do interiéru bude taky určitě hodit. Ty které jsem pro vás objevila, dokážou krásně provonět celý dům a alespoň trochu zrelaxovat mysl.  Jdeme na ně mrknout.





Paddywax přišel nedávno s kolekcí Impressions a mě tyhle jejich svíčky hrozně baví. V kolekci je 6 variant svíček a na každém je jiné gesto a představuje jinou emoci. Líbí se mi nejen jednotlivé vůně, ale že se dá keramická nádoba využit i po vypálení jako květináč nebo stojánek. Tahle značka mě poslední dobou vůbec baví. Vůně jsou intenzivní a snaží se mít zajímavé kolekce a obaly. Zatím mě jejich svíčky ani jednou nezklamaly.

A jaká je Paddywax Impressions Love Ya?
Základem vůně je tabák, vanilka a santalové dřevo, takže pro mě osobně to nemůže být lepší kombinace. Dál můžete cítit vetiver, pačuli a muškátový oříšek. Jedná se o jedno-knotovu svíčku ze sojového vosku. Je to krásná uklidňující vůně, takže ji mám aktuálně na nočním stolku.



A rovnou jsem si z kolekce vzala i Paddywax Impressions Lavender & Thyme v designu Peace. Obě dvě se vizuálně pěkně doplňují a líbí se mi i společně zapálené. Tato svíčka vyniká vůní levandule, pivoňky, eukalyptu a fazole tonka. Je zase úplně jiná, lehce bylinná a přitom květinová.



Od této značky mám svíčku a těšila jsem se i na další produkty. Z poměrně široké nabídky aroma difuzérů jsem vybrala vůni Cosy, což je čistá vůně santalového dřeva. Líbí se mi, že je to minimalistický difuzér jak designem, tak i provoněním. Santal se výborně hodí do šatny a poměrně silně dokáže prostor ovládnout. Cena i kvalita je skvělá. 



Opět jsem se vrátila i ke značce DW Home a vybrala jsem od nich svíčku se dvěma knoty s názvem DW Home Namaste. Jde o čistou a velmi svěží vůni. Ideální na jaro, když si chcete provonět dům po velkém úklidu a nastolit domácí pohodu. Ucitíte vůni jasmínu, bílého čaje, hřebíčku i černého čaje. DW home svíčky mají výdrž, intenzivní vůni a velký výběr kolekcí. Dřevěné víčko se dá použít jako podstavec a svíčka je v kvalitní tlustostěné sklenici. 




Abych nebrala jen svíčky a difuzéry, vybrala jsem ještě bytový sprej Bath & Body Works Fresh Cut Lilacs. Krásná svěží vůně šeříku je ideální do menších prostor. Já ji používám do chodby, kde máme hodně věcí pro pesany a je fajn to tam po vyvětrání ještě takhle osvěžit. Vůně se v interiéru dobře drží a je to daleko lepší variant, než nějaký běžný osvěžovač, hlavně ve chvíli, kdy chcete vůni ihned. 




Poslední vůně, kterou vám chci doporučit, a zároveň můj aktuální favorit je Paddywax Wabi Sabi Sparkling Bergamot. Tří-knotová svíčka s vůní mechu, břečťanu, sedmikrásky či bergamotu mě naprosto nadchla. Skvělá a silná vůně, přitom velmi svěží a originální. Krásný designový obal, který nám  sedí do interiéru. Za mě velký palec nahoru a mrknu ještě na další kousky z té samé kolekce. Jinak svíčka je vyráběna ručně, má bavlněný knot a obsahuje sójový vosk. 




A co vaše oblíbené jarní a relaxační vůně? Dáte mi tip na svoje favority?
Článek vznikl ve spolupráci s Notino.

1 komentář:

Děkuji všem za komentář. Na blogu se zobrazí hned po schválení:)
Komentovat můžete i anonymně, bez google účtu.