středa 12. února 2020

Valentýnské radosti

Krásný den,
Valentýn je doslova za rohem, tak jsem pro vás připravila pár tipů na drobnosti, které si můžete užít při společném relaxování s partnerem, můžete je brát jako inspiraci na dárky pro kamarádky, ale i pro sebe. Měli by vám pomoc k dosažení příjemné atmosféry, ať už si užíváte života ve dvou, nebo single. Pro mě osobně totiž Valentýn není jen svátkem pro zamilované páry, ale je o lásce všeobecně. Tedy o self-love, o přátelství, rodině. Takže já jsem Valentýn vždy slavila i v době, kdy jsem byla single a náležitě jsem si to užívala. Teď se Valentýn snažíme trávit především spolu s Václavem, a je nám celkem jedno kde budeme nebo jaký bude náš plán. Hlavně že budeme spolu. A zároveň drobné dárky kupuji i svým kamarádkám, se kterými si vzájemně děláme radost.

A co vy a Valentýn? Kupujete dárky? Nebo to vůbec neřešíte?



Produkty do koupele, to je moje. Všechno co voní a relaxuje mysl mě oslovuje a ráda takové dárky rozdávám i kupuji pro sebe. Abych nabídla variantu dárku opravdu pro všechny, tak tyhle barvené šumivé tablety do koupele jsou vegan. Nádherně vám provoní koupel a po rozpuštění vytvářejí pěnu.
I Heart Revolution Fizzer Kit Star




Moje oblíbená značka Paddywax přišla s kolekcí svíček, která má vystihnout vaše pocity pomocí gest. Mě hned zaujala ta, kde se dvě dlaně spojují v srdce. Pokud budete svíčku vybírat třeba pro kamaráda nebo někoho z rodiny, máte na výběr z dalších 5 designů. Spojení tabáku a vanilky navíc perfektně vystihuje moje i Vendyho oblíbené vůně.




Kartáčky Curaprox používáme už roky a přitom jsme si ještě nekoupili tuhle limitovanou edici. Myslím že je to super drobnost, která vykouzlí úsměv. Takovým dárkem by se dalo navrhnout i společné bydlení:D
Curaprox Limited Edition




A co třeba krásnou skořicovou svíčku od Waks?




Pokud chcete drobný dárek v typickém valentýnském designu, mohla by to být třeba tahle tuhá mýdla.
Tři srdíčka mohou obdarovanému dozdobit koupelnu ve stylu svátku zamilovaných, nebo ovonět šuplíky s oblečením. Voní naprosto úžasně po malinách.

Já ráda vytvářím tématické balíčky, takže bych dala dohromady mýdla a pěnu do koupele a sprchový gel, které najdete pod tímto textem. Vše v růžovém, tedy valentýnském designu. Možná bych přidala ještě mycí houbu a využila bych možnosti balení dárků od Notino:) Ale je to samozřejmě na vás:) 

Zklidňující sprchový gel s vůní vanilky a pivoněk. To je Grace Cole Vanilla Blush & Peony. Zanechává jemně sametovou pleť a nádherně voní.



A k tomu ještě pěnu do koupele Baylis & Harding Delicate, která dokonale podpoří relaxaci.


Sada na úpravu nehtů.
Le Mini Macaron Le Mini Travel Kit




Abych tu neměla jen svíčky, což je taková valentýnská klasika, dám vám sem tip i na skvělý aroma difuzér. Značka Ambientair si mě úspěšně získala svými svíčkami a sprejem do interiéru. Jejich difuzér je ale stejně spolehlivý jako jejich ostatní sortiment. 
Já jsem vybrala vůni čerstvého prádla, protože je velmi svěží a nevadí podle mě vůbec nikomu. 
Difuzér vám krásně provoní interiér a zútulní tak váš domov. Hodí jak pro dotáhnutí správné atmosféry, tak jak milý dárek.
Ambientair Lacrosse Fresh Linen


Krémový balistik do koupele Greenum Amor.




Článek vznikl ve spolupráci s Notino.

1 komentář:

Děkuji všem za komentář. Na blogu se zobrazí hned po schválení:)
Komentovat můžete i anonymně, bez google účtu.