čtvrtek 5. prosince 2019

Nejkrásnější vánoční sety kosmetiky

Krásný den všem.
Máme tu prosinec, já jsem konečně nazdobila stromek a dům, i když vůči minulému roku mám asi 14 dní skluz:D
Nevadí, jsem ráda že stromek stojí, že si ho můžu pořádně užít a doufám že přežije Bowieho zájem. Zatím to schytala jen jedna ozdoba a jedna šiška, co na něm byla. Takže poměrně úspěch.
Každopádně jsem pro vás dnes připravila tipy na dárky z Westfield Chodov a zaměřila jsem se na kosmetické sady a balíčky. Račte si udělat horkou čokoládu, nohy na horu a jdeme mrknout na ty nejhezčí kosmetické sety.





Jo Malone

Tuhle značku prostě miluju, ale mám dojem, že už to víte. Doporučuji zajít přímo do jejich butiku na Chodově, ať si užijete jejich skvělý osobní přístup a nechte si od nich i poradit. Vědí o vůních a složení úplně všechno. Jejich vánoční kolekce je každý rok pecka a letos se opět hrozně moc povedla. 

Cologne Intense Collection - Set vůní
Pět rozdílných parfémů může být skvělým dárkem třeba pro někoho, kdo JML ještě nezná a hledá ideální parfém. Jejich vůně se navíc dají i kombinovat. Takže proč si nevytvořit vlastní mix.
Cena: 3060,-

 Ve vánoční kolekci najdete i menší dárky. Třeba tohle balení se dává jako ozdoba na stromek a má to být takový malý dáreček pro radost. Uvnitř najdete miniatury dvou produktů
Cena: 790,-

Jo Malone má i své vánoční parfémy. Tentokrát je to Orange Bitters a Rose&Magnolia.
Cena parfému 3020,-

 Tohle mě z celé kolekce asi dostalo nejvíc. Dokonalá sada svíček s keramickými víčky. Nádhera.
Cena 3960,-

Co říkáte na set mýdla, parfému a krému, vše ve vůni English Pear & Freesia
Cena: 2570,-

 Nebo se vám víc líbí tento set mini svíček v sametu?
Cena 1670,-

MAC

Letošní sety od MAC byste si rozhodně neměli nechat ujít. Nejen že mají krásný design a výběr produktů, ale taky mají velmi výhodne ceny. Já jsem si pro sebe vybrala sadu štětců a set tvářenek. A jsem moc spokojená.




Shining Moment Kit - obsahuje lesk na rty, rtěnku a třpytky 
Cena: 800,-




Star Dazzler Kit - obsahuje dva odstíny lesku na rty Dazzleglass a dva odstíny tekutých očních stínů Dazzleshadow Liquid ve zlatých a růžových odstínech. Set je v hodnotě 2200,-
Cena: 1100,- 


Brush With The Stars Kit
Set pěti štětců na obličej, tvář, oči i obočí. Naprosto dokonalá sada, kterou jsem si vybrala i pro sebe. všechny štětce využijete, mají krásný design a k tomu taštičku
Cena: 1500,-


Star-Dipped Face Compact
Paletka hvězdných tvářenek Extra Dimension Blush, rozjasňovačů Extra Dimension Skinfinish a bronzerů Extra Dimension Bronzing Powder ve světlých nebo středně tmavých až tmavých odstínech. Já jsem si vybrala tu světlejsí variantu a je to skvělá paletka.
Cena: 1190,-

Kiehls

 U Kiehls máte na výběr ze setů, které jsou připravené, nebo si klidně vyberte v rámci ceny a zaměření, co bych v nich mělo být. Já vybrala tři různé sady. První je na péči o tělo, další pro muže a poslední se zaměřuje na pleť.

Creme De Corps 1390,- Body Butter 1020,- Butterstick 520,- Scented Scrub Soap 360,-

Pánský balíček obsahujeExfoliating Cleanser 440,-  Age Defender Moisturizer 1520,-Age Defender Eye 1150,- Scented Scrub Soap 360,-

 Set péče o pleť obsahuje : Calendula Toner 1060,- Ultra Facial Cream 750,- Butterstick 520,- Midnight Recovery Concentrate 1820,-


Clinique

Clinique má každoročně cenově hodně zvýhodněné sety oproti běžným cenám, takže se opravdu vyplatí je pořídit. Navíc v setu mají často jako dárek třeba kosmetickou taštičku. Pokud si dobře pamatuji, tak by měl být nejvýhodnějším setem jejich adventní kalendář. Tak po něm mrkněte. 



 Set dekorativní kosmetiky obsahuje rtěnku, stíny, řasenku, tužku na oči, lesk na rty a odličovač.
Cena 1500,-

 Letos navíc mají v nabídce opravdu krásné paletky stínů.
Cena 1250,-




 A ve velké oblibě jsou prý tyto sety na čištění pleti. Hlavně díky jejich super výhodné ceně. Takže pokud je používáte, vyplatí se udělat zásoby.
Cena 1990,-

A už roky oblíbený adventní kalendář Clinique
Cena: 2500,-

1 komentář:

Děkuji všem za komentář. Na blogu se zobrazí hned po schválení:)
Komentovat můžete i anonymně, bez google účtu.